כוחה של אישה

r o n35a

New member
כוחה של אישה

החלטתי לא לפתוח על זה בלוג. יותר מידי מסוכן. ההחלטה לחשוף זאת פה לא קלה, אבל נתקעתי וצריך עיצה טובה. וכך זה היה: אורית היא מנהלת בכירה באחד הארגונים הגדולים בארץ להם אני נותן שרות. אורית נכנסה לתפקידה לפני כשנה , וכבר בהכרות הראשונה הבנתי שקל לא הולך להיות לי. "רונן, אתה יקר לנו . קיבלנו הצעות מחברת X וחברת Y מה הסיבה שאשלם לך יותר???". הסברים על מקצועיות, איכות,זמינות לא עזרו נאלצתי להוריד במחיר זוכר כעסתי נורא. ישבתי לבד וקיללתי אותה ואת אמא שלה על כל הבעיות שעושה לי. והבעיות לא הפסיקו. יתרה מכך היא החלה לזמן אותי למשרדה וכל פעם בטענה אחרת: אי עמידה בזמנים, תגובה מאוחרת, שירות לא טוב של העובדים. ככל שניסיתי להתחבב עליה כך גברו הטענות שלה כלפי. לפני 3 חודשים אנשי שלומי (אני דואג שיהיו כאלה בכל ארגון) רמזו לי שיש חשש ממשי להמשך פעילותי בארגון. והרי הארגון גדול ,תקציב גדול, מכה כלכלית קשה. החלטתי שאם היא מחליטה לנתק מגע לפחות אהיה איתה ישיר וקורקטי אפסיק לנסות לרצות אותה. ביום מסוים זימנה אותי למשרדה בטענה מסוימת רק שעכשיו הגבתי בקור רוח , עניינית ובצורה ישירה לטענה שלה. פעם ראשונה,פעם ראשונה מאז שראיתי אותה הבחנתי בחיוך שיצא מפיה. "אוקי רונן, קיבלתי את ההסבר שלך" אמרה מאז אותו יום ,השתנה יחסה אלי . השיחות הפכו נעימות יותר. באחת השיחות עברנו לעניינים אישים כללים , סיפרה לי שהיא נשואה עם ילדים (מה שכבר ידעתי) , סיפרה על אהבתה לאוכל טוב ,סיפרה שהיא נושקת לגיל 40 (רק אז הבחנתי שהיא בעצם נראתה צעירה לגילה , חטובה , סקסית). סיפרתי אני קצת על עצמי ,נושא הגירושין . לאחר השיחה הבנתי שמצבי השתפר מאוד ,ויצרתי את הקשר האישי החשוב שחייב להיות עם לקוח . ואכן צדקתי. לאט לאט החלו לזרום אלי פרויקטים איכותיים . אתמול התחלתי בסבב חגים. סבב בו אני מגיע לארגונים , קצת יחסי ציבור, קצת בונבונירות,בקבוק יין טוב. ראיתי אותה. "אורית חג שמח "אמרתי. "רונן ,אני גוועת לא אכלתי מהבוקר רוצה להצטרף אלי??". הלכנו למסעדה הזמנו ארוחה עיסקית ובקבוק יין. ישבנו דיברנו עסקים .עברנו לנושאים אישיים ,צחקנו היין החל לעשות את עבודתו . ואז היא אמרה "רונן, אני עושה כל כך הרבה בשבילך מה אתה עושה בשבילי????" עניתי "מה אני יכול לעשות בשבילך??? מה את צריכה ???" "אותך , אותך אני רוצה" אמרה והעבירה את ידה על גב כף ידי. לא יודע איך מצאתי עצמי מתנשק איתה. שילמנו ,יצאנו, נסענו למקום בכפר .שכרנו חדר , נכנסנו . לא אכנס לפירוט . זה לא היה עם רגש . זה לא היה עדין. זה היה יצרי. חייתי .מדהים.מטורף.מטריףףףף יצאנו , נשקתי על לחיה והבטחתי להתקשר. יושב וחושב עכשיו לאיפה נכנסתי. לא רוצה רומן – היא אישה נשואה ולא בא בחשבון לא מתאים זיונים – מסוכן ולא טוב לעסקים לא מצטער על מה שקרה זה לא היה בשליטה והתפתח בשניות. מה לעשות, מה להגיד איך מחזירים את הגלגל ????????

לפחות במקום בכפר אחלה מקום ../images/Emo8.gif

אתה נימצא עכשיו בקבוצת סיכון אפשרות ראשונה אם לא תספק את הגברת ... אתה יכול לאבד את הפרוייקטים שלך והיא תשים לך רגל זה בטוח ... אפשרות שניה אם תמשיך אתה בוגד בעקרונות שלך אז המלצה קטנה תהיה חרה של זיון חחחחח סתםםםם בוא נהיה רציניים נשים נשואות נלחצות כאשר אין להן את הספייס עם המאהב או הסטוץ אז אתה חייב לעשות את זה חכם תתקרצץ ... במישרד שלה והיא תרגיש באי נוחות ומאחר והיא תחשוש שמשהו יוודא היא תתרחק בכל אופן זו דעתי הספונטנית אך אחשוב על עוד משהו ...

גידי42

New member
לאן ניכנסת... לצרות גדולות..

קודם כל באופן גורף גלגל זה אשליה אופטית. הוא אמנם עגול אבל מתגלגל רק קדימה. המשותף לו ולזמן זה שאת שתיהם אי אפשר להחזיר לאחור.מה שניתן לעשות זה רק למזער נזקים. תראה, גם אני עובד בחברה שנותנת שרותים בהיקף משמעותי לגופים גדולים. מכיון שהעולם שייך היום לנשים, בכמה מהחברות האלה עובדות נשים בתפקידי מפתח עם היד על השיבר. (שמתם לב כמה מנהלות בנקים יש לאחרונה) ואני מבין בדיוק את ההרגשה שלך. יסלחו לי על ההכללות , אבל נשים , ולא משנה באיזה עמדה יהיו, עובדות הרבה יותר מהרגש. גם אני מתקשה להבין לפעמים למה אתמול היה הכל סבבה, חיוכים, פילרטוטים, ולמחרת ניכור, קרירות וזרות. "מצב רוח" קוראים לזה . אצל אנשי עסקים גברים זה בא לידי ביטוי הרבה פחות. נקלעתה לסיטואציה קשה. היא אכן מעונינת בסחורה שלך אבל לא ב"סחורה" שהתכוונתה לשווק. ברגע שתפסיק לספק את הסחורה הברז יסגר. כבר יהיו רגשות, תחושת דחיה שהיא תרגיש. בקיצור בלאגן. אני רואה 2 אפשרויות. כל אחת יותר צינית ואכזרית מהשניה, אבל מה לעשות.. כבשים לא שורדים בג'ונגל של החיים. 1) או להמשיך לספק לה את הסחורה מדי פעם לפעם. בשום פנים ואופן לא להתבטל בפניה ולרוץ כל פעם שהיא שורקת , אבל למצא את הזמן אם מתאים. ככה תבצר את מעמדך ותוכל להמשיך לספק את 2 סוגי הסחורה. השאלה אם תוכל להסתכל על עצמך בראי לאורך זמן בתור זונה ממין זכר ומה תעשה כאשר תמצא בת זוג לעצמך? 2) הבנתי שהיא נשואה. נסה להקליט אותה בשעת מעשה או בדיבורים שלפני מעשה. ופשוט להגיד לה שאם היא לא מפסיקה עם הפלירט או לחילופין מפסיקה את ההתקשרות העיסקית איתך, יהיה מי שמאד מעונין לשמע את ההקלטה. ובשום פנים ואופן לא להשתמש בה לשום מטרה אחרת. מגעיל... כן! בלאגן? אולי!

Rinattt

New member
בחתימה שלך כתוב...

"אופטימיסט הופך כל בעיה להזדמנות..." בתשובה שלך כתבת על להקליט את הבחורה... מה שכן אם היא תפחד מהאיום הוא גם יוכל להתקדם על חשבון הפחד שלה. מגעיל ודוחה...

mars4

New member
אוי כמה את נאיבית...

אם זה היה הפוך , כלומר גבר היה מנצל את מעמדו כאיש מפתח על מנת לשכב עם ספקית שלו היו קוראים לזה "ניצול מיני" והוא היה עלול למצא את עצמו כלוא לשנים רבות . מה את לא רואה שיש כאן ניצול מיני לשמו? ושהוא לא יוכל לנתק את הקשר ללא תשלום מחיר כבד ופגיעה בעסקים שלו? אז יכול להיות שאת צודקת. אולי יש מקום להגיש תלונה במשטרה?

ozzz64

New member
מסכים עם רינת זה באמת דוחה .

עדיין אי אפשר להשוות בין לנצל גבר מינית , לבין אישה . בשנת 3000 אולי, לא עכשיו .

mars4

New member
אי אפשר להשוות? אמירה דוחה

בפני עצמה. אולי אתה תקוע בשנות ה 1000?

ozzz64

New member
אולי זה אני שפשוט דוחה .

ולא מה שכתבתי , כנראה שאני בין הבודדים פה שלא נאנס , ולא נוצל מינית .

mars4

New member
זה ממש לא קשור וגם לא מה

שהתכוונתי. אבל ניצול מיני הוא ניצול מיני ולא משנה בכלל אם מצד הגבר או האישה. ניצול מיני , עד כמה שאני יודע, מדובר על ניצול יחסי מרות מכל סוג שהוא על מנת לקבל טובות הנאה מיניות. לי זה נראה מקרה הנופל בדיוק בקטגוריה הזו. ולמה שהחיילת שהקליטה את האלוף משנה הזה עטף (שעכשו נדון למאסר באשמה של ניצול מיני של חיילת שלו) לא התנהגה דוחה. השמיעו את זה בטלביזיה וכל הפמניסטיות קיבלו אורגזמה. אז מה דוחה בזה?

ozzz64

New member
צריך להבדיל בין מציאות לסרטים

גם אני אהבתי את הסרט של דמי מור ומייקל דאגלס ...אבל זה סרט ,במציאות מי שאונס זה גברים וחלק מהמקרים נגמרים גם יותר מאונס .

חנתי

New member
בהחלט ניצול מיני

ואיך לאמר לך, במקרה הזה - במלחמה כמו במלחמה... אם היא כלבה, לא תהיה לך ברירה אלא לדבר איתה בשפתה אבל בדרך שלך - לרוב שאר הרעיונות עשויות להיות התפתחויות לא צפויות והסתבכויות שיפגעו בפרנסה שלך ואת זה אני מבינה שאתה לא רוצה מן הסתם. כל הדרכים יהיו לגיטימיות לא לתת שהיא תנצל אותך. על ידי כך שתקליט אותה ותאיים על היקר לה וזה כנראה לא משפחתה, אלא מעמדה בחברה. אתה צריך להבהיר לה שאם היא תפגע בך היא תיפגע.

Rinattt

New member
שווווווווווווווווווווו ניצול מיני?

כשגבר נכנס עם אישה למיטה מרצון וכך גם האישה... לא הגבר ולא האישה נוצלו מינית. ניצול מיני זה בכוח כשמישהו דוחף יד כשמישהי אומרת "לא" מפורשות! (או להלן אונס או מתבטא בגסויות דוחות) וכמובן כשאני מדברת על ניצול מיני אפשרי בהחלט לפרש את זה לכיוון ניצול מיני של אישה לגבר! ברוך ה' אלוהים נתן לנו מוח להשתמש בו ולדעת ולחשוב לפני שאנו עושים מעשה! הוא יכל לחשוב מה ההשלכות לפני שנכנס למיטה, אז אין שום ניצול מיני כאן!

שירלי6

New member
אתה לא יודע לאן נכנסת?

רוצה הסבר?? אמרת בעצמך. לא רגש. ייצרי. זיון נטו. היה.......נגמר.

n o g a1

New member
חושבת ש...

שלעולם לא לוותר על העקרונות שלך כאדם . קרה מה שקרה , לגיטימי לך , לגביה (ממממממממ...)!!! הסיפור במידה וימשיך מריח "מלכוד" ולכן כדאי להשאירו מאחור. אם יש באפשרותך לשוחח איתה על תחושתותך, עשה זאת בהקדם. אני תמיד בעד דיבור ישיר וכן במקום רמזים , פרצופים , ופוזות למיניהם. אסכם במילה אחת תזהר מריח פגיעה וכיש ריח שכזה כדאי לעזוב בהקדם!

Rinattt

New member
אחלה טלנובלה...

אז מה מוסר ההשכל לכל הסיפור? 1) רוב הנשים אוהבות גברים שיש להם מילה ולא מתחנחנים ומתחנפים! 2) אכלת אותה, עכשיו שהיה לה טוב היא תרצה עוד, אם לא תמשיך שוב אתה עלול למצוא את עצמך "על קרן הצבי" מבחינת העבודה! 3) לא ניתן להחזיר את הגלגל אחורה! פייייייייי איך שהסתבכת... מה שכן הפתרון היחידי שיש לך זה לגרום לה להמשיך לאהוב את עבודתך, ומצד שני לא לרצות אותך מבחינה מינית. איך תעשה את זה? אלוהים יודע...

n o g a1

New member
אולי כדאי לו לקחת כדורים

אנטי - ויאגרה לקחת את הגברת כמה פעמים למקום הכי הכי ואופס "סורי, אבל...ממממ...איך אגיד לך את זה...ממממ....לא יודע מה קורה לי.... אבל לא עומד לי"

טעות חמורה ביותר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לעולם, לעולם, לעולם לא מערבבים ביזנס עם פלאז'ר במיוחד שהמצב הוא שאתה תלוי בה!!!!!! גרוע ביותר!!! לא יודעת מה לאמר לך רונן, אבל דבר אחד כן תברח משם מהררררררררררר. תן לה להבין שזה היה חד פעמי, והיא זו שגרמה לך להבין שזה חד פעמי. מבלי לפגוע, בעדינות, בנחמדות ועם המון רגישות תסיים את הפרשייה הזו דחוף!!. גם אם היית מעוניין ברומן, וגם אם לא ממש איכפת לך שהיא נשואה וגם אם אתה מוכן להתפשר על רגש ולהנות תקופצת מה מהסיפוק הייצרי דבר אחד לא מתקבל על הדעת - העבודה שלך, הפרנסה שלך.
תברח משם מהר לפני שיהפוך למשהו קבוע, מלווה רגשות ויסתבך.

למעלה