למה הלקוחות שלי גברים מכוערים? ../images/Emo10.gif
סתאאאםם צר לי, לא מסכים עם כל מי שאמרה שאין פה סוג של ניצול מיני. אם גבר היה מאותת לספקית שלו שאם לא תהיה נחמדה יותר עתיד ההתקשרות שלה עם אותו גוף בסכנה, זה היה נושא לתכניות של אמנון לוי... אז באמת !!! התופעה קיימת מקיר לקיר וספקי שרותים או ציוד משתמשים בכל האמצעים כדי להחזיק איזה מקבל החלטה באירגון כולל שוחד מיני. לצערים זה קורה באירגונים ציבוריים אפילו. כאן המקרה שונה: אתה פנוי, היא לא. מצד שני אם היית אומר שהיא מפלצת מגעילה ושעירה שלא משתמשת בדיאודורנט הייתי אומר שממש הקרבת את עצמך למען העסק. אבל התנהגת כמו בפרסומת של הבירה, עם כל לגימה ראית אותה יותר צעירה, יותר סקסית, חטובה.... נו באמת... זה הדבר הראשון שגבר שם לב כשרואה אישה. בינינו, אנחנו יודעים משיחות הגברים על כוס בירה מה אנו אומרים אחד לשני על מישהי כזו, ולא נחזור על זה לפני הבנות פה. הגברת הזו לא יודעת למתוח את הקו האדום של הטעם הנפגם שביחסים עם ספק. גבר נשוי שנכנס לקשר עם מישהי במסגרת העבודה עם עובדת למשל, שם את ביציו בידיה ולא מעטים אכלו אותה. היא מסתכנת לא פחות במה שהיא עושה. לתופעה ולדינמיקה שהצגת יש הסבר: אצל חלק מבני שני המינים, אנשים קשוחים ובעלי תפקידים סמכותיים מתפתח רצון להיות "נשלטים". זה מסביר את הנועזות ואת מה שקרה אחר כך... איך אמרת... היה חייתי. כנראה שהשינוי בהתנהגות שלך כלפיה עשה לה את זה, גרם לה להבין שיש בך את התכונות שהיא מחפשת. אני לא כל כך קונה את סיום הסיפור... יש לי תחושה שרק מלכתוב על זה אתה מקבל תחושות באיזורים הנעימים (מותר לכתוב עומד לך או שדינה תמחק?). הרי גם לנו הגברים זה מן חלום רטוב... להכניס למיטה את זו שרעה אלינו במיוחד בעבודה - אבל כמו שאני יודע שאני מסתבך פה עם אוכלוסיית הבנות עם כל מה שאני כותב, כך כנראה שגם אתה חששת ולכן סיימת בנימת התנצלות. טוב, מאחר והייתי בעצמי בקשר לפני שנים עם מנכ"לית של חברה שסיפקתי להם שרותים, אני חושב שאני יכול אולי לספר לך איך אני הייתי נוהג. במקרה שלי היא הייתה גרושה בעצמה, התפתח ממש קשר שנמשך שנתיים. קודם כל מה לא: ל"נער אותה" בכל אחת מהצורות שהמליצו - גרוע במיטה, להודיע שהיא לא עושה לך את זה וכל יתר העצות... נו באמת...פתאום אחרי הרפתקאה סוערת לא טוב לו? אולי שישכנע אותה שהוא במחזור? אסור לך לפגוע בה - ברור שגם תפגע בעצמך, לפחות במה שקשור לעבודה. בשום פנים ואופן לא לנצל אותה בהקלטות וכו'... זה ממש ירוד, זה מכוער וזה לנצל חולשה שלה לסחטנות של ממש. מה כן: אז קודם כל דיסקרטיות - לאף אחד אסור לדעת. אם ההנחה שלי נכונה, אתה לא ממש סובל איתה, אז בתהליך מסויים, כן תיצור ידידות בינכם. מן הסתם יש לכם על מה לדבר גם בענייני עבודה וגם אני מבטיח לך שיש לה המון להוציא אם כאישה נשואה מחפשת ריגושים. לפעמים קשר שמתחיל בפסים פיזיים הופך לחברי, נטול מתח מיני כי זה נגמר. בוא ונגיד שזה יחייב אותך לא פחות מאשר ההתלקקות הרגילה שכמו כל ספק אתה גם ככה עושה... סבב מתנות ויחסי ציבור לכל מיני מכוערים ומגעילים אחרים. אז פה לפחות אתה עושה את זה עם מישהי סקסית. המלצה אחרונה.... אל תכניס אותה למצב בו היא תעשה מעשים חריגים מבחינת התפקיד, זה יתפוצץ לשניכם בפנים.