כוחה של אישה

יערית

New member
ומאד רציתי

להתייחס לכותרת "כוחה של אישה" ,אומרים שהיא יודעת לבנות ובלי שום חרטה להרוס. לא הבנתי לאן אתה קישרת את הכותרת,את ההקשרר ברשותך עשיתי לעצמי.

mars4

New member
אגב, יש עוד אפשרות....

פשוט תהיה סמרטוט במיטה... היא כבר תזרוק אותך בעצמה.

maof

New member
אני חושב לעצמי??????????

אם אתה מרגיש "שניצלו" אותך למה אתה לא מיתלונן?????? ואם אתה מריש אחלה עם נמצב שנוצר......אז יאללה חייך מתחת לשפם ותמשיך לזרום לפרויקט הבא. ואם בא לך לכתוב...בכדי לכתוב. אז אחלה פעמים.....כמו אומר עורך הדין שלי.....אוקי אז אמר...אמר מה בדיוק קרה? אפ'חד לא ניכנס לכלא בגלל בגלל אמר... מעוף

ד ו ל ה

New member
שילוב מסוכן...

אבל עושה את החיים מעניינים יותר
אל תצטער על מה שהיה, כי היה טוב השתדל להתייחס לזה כאל מעידה חד פעמית מוצלחת עם חיוך וקריצה (גם מולה) בלי להעמיס על זה יותר מידי אני בטוחה שגם היא נבהלה קצת, גם לה יש מה להפסיד לא פחות מאשר לך... בפעם הבאה שאתם נפגשים עדיף שזה לא יהיה לבד תן לה חיבוק ונשיקה עם חיוך גדול וקריצה והמשך הלאה, כרגיל... תקווה רק שגם עבורה זו היתה מעידה חד פעמית מוצלחת ולא יותר. ועיצה אחרונה, המון אנשים קוראים כאן מקווה שאתה משתמש בשמות בדויים ... דולה (חושבת שזה לא רע מידי פעם לגוון את השגרה בעבודה
)

L o v e M e1

New member
לא סתם בחרת בכותרת כוחה של אשה

כי במובן מסויים היא מחזיקה אותך בביצים תסלח לי על הביטוי. על מנת להוכיח שאתה לא שמשון והיא דלילה
, בכוח שלך יהיה בזה שתעמוד בהחלטה שלך עד כאן! אני לא הולך לנהל רומן, לא סטוץ נוסף ואפילו לא "כוס קפה" או ארוחה עיסקית. עבודה נטו. אם היא תחליט להפסיק לעבוד איתך לפחות תדע שאתה חזק וחזרת להיות בשליטה. גם אני בעד לעשות את החיים מענינים ,אבל זו הפרנסה שלך,אתה עובד קשה בשבילה ויש לך התחייבויות לכל החיים, יש תחומים שהמשפט "סוף מעשה במחשבה תחילה" צריך להנחות אותך ולהיות בליטתך הלעדית.

אי אפשר להחזיר גלגל אחורה.

אתה נתון כעת "לחסדיה". לקחת סיכון גדול, במיוחד לאור העובדה, שכה חשוב לך המשך הקשר עם הארגון בראשו היא עומדת. הכנסת את עצמך לסיטואציה לא פשוטה. מצד שני אתה לא יודע מה היא חושבת על העניין. ייתכן וגם לה חששות משלה. להחזיר את הגלגל כאילו לא היה, אי אפשר. להמתין ולראות מה תהיה תגובתה בפעם הבאה שתתראו <עסקים, עסקים>. בכל מקרה אם היא תאותת שהיא מעוניינת להמשיך, תצטרך לדחות אותה בהרבה מאד דיפלומטיה.... שלא תהפוך לנקמנית.......... ואז........לך תדע... בישלת דייסה ועתה העת לאכול. אין דבר, כולנו טועים, השאלה אם לומדים מהטעויות שלנו להבא....חוץ מזה, בחיים יש דברים יותר נוראים, אל תדאג, בסוף גם זה יסתדר <איכשהו..>. לא סוף העולם, אבל בהחלט אי נעימות. <מי יודע, אולי היא תבוא ותבשר לך שהיא מעדיפה להתעלם ממה שהיה ביניכם. אם זה יהיה המצב, אל תראה התלהבות יתר...
, אבל בהחלט הבע את הסכמתך לדבריה...באופן ברור וחד משמעי...
> בהצלחה?!...

מצד שני...

אם היא תקרא את מה שכתבת כאן, זה רק יעשה לך שרות טוב.... ללא ספק היא תחוש מוחמאת.... וכל זה ולו רק בגלל המשפט... : " זה היה יצרי. חייתי .מדהים.מטורף.מטריףףףף "

d a n i e l s 5

New member
בן 35 ונאיבי?????

הסיפור נבנה בשיטתיות נפלאה...אתה בעצמך כתבת .... פתאום היחס השתנה, פתאום יש שיחות, פרוייקטים זרמו......ואופס מצאתם עצמכם בארוחה "עיסקית" באמצע היום עם בקבוק יין, ובטבעיות גמורה בזיון פראי. שום אופס/הפתעות ושום נעליים.....דרך נפלאה במשחק המקדים והפיניש שלו. אלא אם כן אתה כזה נאיבי/תמים שאתה לא מכיר את דרכי החיזור והמשחק המקדים. לא מחזירם את הגלגל אחורה אבל תמיד אתה יכול להמשיך לשחק את משחק הנאיבי/תמים, אולי זה יועיל, ( בהנחה שאתה לא רוצה שידור חוזר) ימים יגידו. מאחלת לך שנה שכולה פרוייקטים חדשים רון .

רונן...

עשית טעות חמורה,שגיאה...אבל..וזו הצעתי.. זה אגב מה שאני עשיתי..כששגיתי...כמוך.. ואין טעם עכשיו "לבכות על מעשהו של פין ש"הזקיר" ושפך. קח אותה..קבע איתה פגישה..בבית קפה..{לא במלון..חלילה} ושתף אותה בהרגשה שלך. שמע ממנה מה דעתה..תגיעו לאיזושהיא הסכמה..שבעצם נסחפתם..בלהט היצרים... ואגב התיאור שתיארת רק מחזק את הסיטואציה. שבו כמו 2 אנשים בוגרים..שניכם..{לבושים}.. וסיגרו את העיניינים. זו דעתי ולהבא..דע..."עיניינים" עושים בלי לערב עסקים. ערב קסום לך..איש

t o t a l

New member
מיניות ועסקים

שתי סוגיות: 1. העסקית אתה במצב טוב. יש לך עליה יתרון מרתיע. היא נשואה. היא בעמדת הכח העסקי. היא לא תרשה לעצמה לעולם, להוציא אותך פגוע. גם אם זה היה מקרה חד פעמי וגם אם היא לא תרצה לספק לך יותר עבודה, היא תמיד תחשוש לפגוע בך ותקפיד לעשות את זה, תוך ריצוי מוחלט של דרישותיך [העסקיות]. 2. מוסרית אפשר לטעון כל מיני טענות. מזה שזיינת נשואה [לא מי יודע מה לרזומה האישי שלך] ועד לזה שהשתמשת במיניות שלך [במודע או לא, בכוונה או לא], לצורך קידום העסקים. ואני אומר... עזוב אותך מלשבור את הראש. כולה זיון. טוב לך עם זה, סבבה. לא טוב לך, תעשה לזה סוף. [ואת הסוף תעשה חכם שלא יפגע לך בביזנס] וכהערת אגב - כמה מזל שאתה גבר. מעניין מה היו כותבים כאן על מוסריותה של הכותבת, אם היית אישה. בטח היו צולבים אותך על השימוש במיניות.

valentin357

New member
למה הלקוחות שלי גברים מכוערים? ../images/Emo10.gif

סתאאאםם צר לי, לא מסכים עם כל מי שאמרה שאין פה סוג של ניצול מיני. אם גבר היה מאותת לספקית שלו שאם לא תהיה נחמדה יותר עתיד ההתקשרות שלה עם אותו גוף בסכנה, זה היה נושא לתכניות של אמנון לוי... אז באמת !!! התופעה קיימת מקיר לקיר וספקי שרותים או ציוד משתמשים בכל האמצעים כדי להחזיק איזה מקבל החלטה באירגון כולל שוחד מיני. לצערים זה קורה באירגונים ציבוריים אפילו. כאן המקרה שונה: אתה פנוי, היא לא. מצד שני אם היית אומר שהיא מפלצת מגעילה ושעירה שלא משתמשת בדיאודורנט הייתי אומר שממש הקרבת את עצמך למען העסק. אבל התנהגת כמו בפרסומת של הבירה, עם כל לגימה ראית אותה יותר צעירה, יותר סקסית, חטובה.... נו באמת... זה הדבר הראשון שגבר שם לב כשרואה אישה. בינינו, אנחנו יודעים משיחות הגברים על כוס בירה מה אנו אומרים אחד לשני על מישהי כזו, ולא נחזור על זה לפני הבנות פה. הגברת הזו לא יודעת למתוח את הקו האדום של הטעם הנפגם שביחסים עם ספק. גבר נשוי שנכנס לקשר עם מישהי במסגרת העבודה עם עובדת למשל, שם את ביציו בידיה ולא מעטים אכלו אותה. היא מסתכנת לא פחות במה שהיא עושה. לתופעה ולדינמיקה שהצגת יש הסבר: אצל חלק מבני שני המינים, אנשים קשוחים ובעלי תפקידים סמכותיים מתפתח רצון להיות "נשלטים". זה מסביר את הנועזות ואת מה שקרה אחר כך... איך אמרת... היה חייתי. כנראה שהשינוי בהתנהגות שלך כלפיה עשה לה את זה, גרם לה להבין שיש בך את התכונות שהיא מחפשת. אני לא כל כך קונה את סיום הסיפור... יש לי תחושה שרק מלכתוב על זה אתה מקבל תחושות באיזורים הנעימים (מותר לכתוב עומד לך או שדינה תמחק?). הרי גם לנו הגברים זה מן חלום רטוב... להכניס למיטה את זו שרעה אלינו במיוחד בעבודה - אבל כמו שאני יודע שאני מסתבך פה עם אוכלוסיית הבנות עם כל מה שאני כותב, כך כנראה שגם אתה חששת ולכן סיימת בנימת התנצלות. טוב, מאחר והייתי בעצמי בקשר לפני שנים עם מנכ"לית של חברה שסיפקתי להם שרותים, אני חושב שאני יכול אולי לספר לך איך אני הייתי נוהג. במקרה שלי היא הייתה גרושה בעצמה, התפתח ממש קשר שנמשך שנתיים. קודם כל מה לא: ל"נער אותה" בכל אחת מהצורות שהמליצו - גרוע במיטה, להודיע שהיא לא עושה לך את זה וכל יתר העצות... נו באמת...פתאום אחרי הרפתקאה סוערת לא טוב לו? אולי שישכנע אותה שהוא במחזור? אסור לך לפגוע בה - ברור שגם תפגע בעצמך, לפחות במה שקשור לעבודה. בשום פנים ואופן לא לנצל אותה בהקלטות וכו'... זה ממש ירוד, זה מכוער וזה לנצל חולשה שלה לסחטנות של ממש. מה כן: אז קודם כל דיסקרטיות - לאף אחד אסור לדעת. אם ההנחה שלי נכונה, אתה לא ממש סובל איתה, אז בתהליך מסויים, כן תיצור ידידות בינכם. מן הסתם יש לכם על מה לדבר גם בענייני עבודה וגם אני מבטיח לך שיש לה המון להוציא אם כאישה נשואה מחפשת ריגושים. לפעמים קשר שמתחיל בפסים פיזיים הופך לחברי, נטול מתח מיני כי זה נגמר. בוא ונגיד שזה יחייב אותך לא פחות מאשר ההתלקקות הרגילה שכמו כל ספק אתה גם ככה עושה... סבב מתנות ויחסי ציבור לכל מיני מכוערים ומגעילים אחרים. אז פה לפחות אתה עושה את זה עם מישהי סקסית. המלצה אחרונה.... אל תכניס אותה למצב בו היא תעשה מעשים חריגים מבחינת התפקיד, זה יתפוצץ לשניכם בפנים.

sarit007

New member
דבר איתה

היי רון, קצת מסובך אולי נכון אבל כמו בכל דבר בחיים - בסוף הכל עובר. אז תשתדל להתנהג רגוע, למרות הקושי אין לך הרבה ברירות. תהייה יחסית מרוחק, רק עבודה וכו' מעט ידידותי לא קרוב מדיי, תשתדל בכל אופן ותזרום עם התגובות שלה רק לא לכיוון הזה בשנית, אם יווצר מצב לא נעים. תסביר שאתה מרגיש עם מה שקרה רע, שנסחפתם ושאתה מבקש לא להיות במצב הזה שוב... איני רואה עוד אופציות אלא אם כן היא תיצור כאלה שידרשו ממך תצגובה נוקבת יותר וקיצונית.

למעלה