כוונות לנשק

ס ח י

New member
מקבל....

לא פתחתי את כל המקורות שלי שוב בשביל לבדוק אבל אתה לא צודק לחלוטין... הייתה גרסה לפני ה- M16 שנקראה AR-15 אבל אני בספק שזו הגרסה של וייטנאם...כי את ה-AR-15 הוציאו בשנות ה-50 המאוחרות. בכל מקרה, תיקונים ושאלות נוספות יתקבלו בברכה. ובקשר למי ששאל איזה נשק מעדיף חייל אמריקאי אז זה כמו שידידי אבו אמר ה- M16A2...אמריקאים לא אוהבים מקוצרים...(אולי כדי לפצות על משהו)...

Abu

New member
צודק לחלוטין

AR15 ו-M16 זה בדיוק אותו רובה, רק שם אחר. אחד של קולט, ואחד השם שקולט נתנה לו אחרי שנכנס לשימוש בצבא ארה"ב. יש רובים גם בישראל שעדיין כתוב עליהם AR15 (במקום M16A1). זה בגלל שקולט עדיין קראה AR15 לחלק מה-M16A1 (בהתחלה). אין M16 בארץ (המקורי המעפן).

ס ח י

New member
על איזה מקורות אתה מסתמך?

מה אתה עושה בצבא? יש לך איזה קישור כדי לבסס את מה שאתה אומר?

dsxzfsdafdsaf32

New member
אבו, אני חושב שאתה פיספוס לצהל.

אני חושב שצהל היה יכול להרוויח נשק מעולה!!
אני קורא את השירשור, ומאוד מענין לי.. בתור אחד שלא מבין בנשקים ואמצעי לחימה. לטובת חסרי הידע שביננו, למה שבאמת לא תפתחו מידי פעם שירשור על אמלח מסוים (רובה, כל מיני פצצות, מקלעים...) עם תמונות, הסברים.. נראה לי שיהיה המון אנשים שזה מענין אותם :)

ס ח י

New member
אני זה שניסיתי להסביר..גם אם

טעיתי קצת....הפורום הזה כפוי טובה....ירקת לי בפנים...

ס ח י

New member
../images/Emo3.gif

א. לא התכוונתי אלייך... ב. אני מקווה שהתחלנו מסורת של שרשורי נשק,תחמושת וכד'...זה אחד התחומים המעניינים וחשוב גם שלכל מי שמתגייס יהיה ידע בכל מה שקשור... ג. אני יודע, תודה....

Itamaro

New member
אגב, מי שמעניין אותו איך עובד רובה

מבפנים, מוזמן להציץ פה, ולדפדף קדימה ואחורה: http://people.howstuffworks.com/machine-gun8.htm (אם אני לא טועה זה האופן שבו עובד ה M16 ושאר חבריו. תיקונים יתקבלו בבקשה)

matan5165

New member
תודה !

תודה רבה עזרתם לי מאוד ! ואנ גם מקווה שיהיה קצת יותר מידע על נשקים כמו בשבוע האחרון...

למעלה