כוווולם להיכנס!!!!!!!!!!!

K3000

New member
כוווולם להיכנס!!!!!!!!!!!

אני לא מבין את הקטע של כולם פה תראו יש שתי סוגים של סקייטרים 1. התותחים הסנובים שבחיים לא יעזרו לך ורק יצחקו עליך כמו הסקייטרים בגולדה 2. הסקייטרים התותחים שתמיד יהיו נחמדים ויעזרו לך אלה שהם תותחים פה הם מס 1 אני לא מבין אותכם מישהו פה אומר משהו שמישהו אחר זה לא נראה לו אז הוא אומר לו לך תלמד לעשות אולי יטמבל או משהו דבילי עזבו אנשים במקום לשבת פה ולזיין את השכל לכו תסעו תעשו חיים אני רואה שהרבה אנשים פה לוקחים את הסקט ממש ממש קשה סקט זה 100 אחוז כיף ואם מישהו פה רואה את בתור דבר בשביל להתעלות על מישהו אחר אז שיהיה בריא ואם זה מה שעושה לו טוב בלב אז סבבה אני נוסע כולה חודשיים ואני יודע רק אולי ופופ שביט ואני נוסע לבד וכיוצא לי לראות כל אנשים ששמעתי עליהם שהם תותחים ואני נוסע לידם הם באים ועוזרים לי ולא באים אליי ואומרים יפוזאיסט וכל זה יש פה אנשים ממש תחרותיים אני נהנה מכל רגע שאני על הסקט אפילו שאני סתם נוסע לחבר ולא עושה שום דבר חוץ מלנסועץ מקווה שאלה מבינכים שמקללים וכל זה יום אחד יגיעו והרגשה שלי ואז הם באמת יבינו שסקט זה 100 אחוז כיף ושום דבר אחר תחשבו על זה

MaverickX

New member
גם אני לא מבין תילדים המפגרים האלה.מנו

שכל הזמן יורדים על ילדים אחרים בגלל שהם שואלים איך לעשות תרגיל כלשהו, איזה סקט/לאגרים (whatever), וכל מיני כאלה... אם הם חושבים שזה דבילי לענות ומי ששואל הוא סתם הומו מעצבן, שלא יענו! שישמרו את זה בלב! שיגידו את זה לעצמם! Street Rox!!! Vert Sox!!! זהו...חחח

אתה צודק 100 אחוז

אבל אחי זה באמת נימאס שכל יום בא סקייטר חדש ושואל איך לעסות קיק פליפ... אז נכון שלא צריך לקלל אבל אי אפשר לכתוב הודעות ארוכות כל יום אותו דבר... בישביל זה יש את המאמרים

xflil

New member
כן, אבל העיקר זה שכשאני אמרתי את זה

התפלתי עלי כמו חיה והתחלת לקלל אותי נכון? מה קרה?

Raz muska

New member
הצחקת אותי ממש

קודם כל אין פה תותחים,וזה ממש מצחיק אותי איך שאתה שם אנשים בשתי קבוצות "אלה תותחים נחמדים ואלה תותחים חארות" תתבגר!!! עם כל כך מפריע לך שיש פה אנשים שמתעצבנים עליך אז עוף מפה,תתרחק מהפורום הזה, עם הוא כל כך חרא ולא כיף בו. וגם אתה אומר שתי דברים לא קשורים אחד לשני-סקט זה 100 אחוז כיף,ברור שזה כיף גם לאלה שמקללים(אתה ממש טמבל)והדבר השני זה על הנחמדים והחארות,בקיצר תתבגר!

skater16

New member
אני מסכים

זה באמת זיוני מוח יש פו סקיטרים תותחים חארות ויש פו סקיטרים תותחים נחמדים תפסיקו לזיין את המוח די כר אם אנשים רוצים עזרה שילכו לליט וייב ויבקשו עזרה מהמוכר או שיקראו בקטלוגים אבל די לזיין את המוח SNIF THE BEST ALL THET LEFT

FreekStyler

New member
חחחחחחחחח

לא נמאס לכם לריב על זה? קלטנו שיש פה כאלה שמעצבנים.. אז מה? לא כדי לך לדעת איך אני מדבר יום יום... כל הזמן מקלל.. וצועק... אז יש את אלה שמרשים לעצמם לקלל פה כי ביום יום הם לא יכולים לקלל.. ויש את אלה מנחמדים כי ה ם יכולים לקלל ביום יום כמה שבא להם...

למעלה