כובע קסמים

כובע קסמים

כל הימים, כל הימים חולמת אני על כובע קסמים כובע קטן מקושט נוצה העושה כל מה שאני רוצה. מגיל 3 אהבתי את השיר הזה של לאה גולדברג. בהתחלה רק קסמו לי המלים "העושה כל מה שאני רוצה" איזה כיף שיש מישהו (או משהו) שעושה כל מה שאני רוצה. אני אוהבת להרגיש ככה, כמו נסיכה, או מלכה.. שכולם עושים כדבריה.. כך שיחקתי בילדותי. היום יש לזה משמעות נוספת, וזה בזכות צחי. לפני כמה שנים, חזרתי יום אחד מהאוניברסיטה עייפה. התפשטתי והתקלחתי. לא התלבשתי. תמיד אהבתי לשוטט עירומה בבית. הטלפון צלצל. "שלום, אפשר לדבר עם יואב?" שאל הגבר בצד השני "יואב כבר לא גר כאן יותר" עניתי ונתתי לו את מספר הטלפון החדש של יואב שגר בדירה הזו לפני. הבחור הודה לי וסגר את השיחה. אחרי שלוש דקות הטלפון צלצל שוב. "היי, זה אני הבחור שחיפש את יואב לפני רגע" אמר "הטלפון שנתתי לך לא בסדר?" שאלתי "לא, לא.. הכל בסדר" הוא ענה "רק שהקול שלך עשה לי משהו והייתי חייב לדבר איתך" שיט. לא היה לי כוח לשטויות האלה עכשיו. אני כבר מכירה את זה ´את נשמעת נחמדה, בת כמה את, איך את נראית, יש לך חבר, בא לך לרדת לאילת..´ כבר עבדתי כמה חודשים בטלמרקטינג, ולמדתי מה הקול שלי עושה לחלק מהגברים, ובהחלט השתמשתי בזה לצרכי מכירות, ולא סתם הוכתרתי כמלכת המכירות לא פעם. "תשמע בחור.." "קוראים לי צחי" הוא מיהר להגיד "תשמע צחי…" "ומי את?" השחיל שאלה "תקשיב לי טוב צחי" אמרתי באסרטיביות "רד לי מהגב, אין לי כוח לשטויות האלה או קיי?" וסגרתי את הטלפון. הוא צלצל שוב. "תשמעי, את חייבת לתת לי צ´אנס" היה איזשהו צליל של תחינה בקול שלו. "אתה מפריע לי, לא מעונינת, תודה." אמרתי ולא חיכיתי לתגובה שלו לפני שסגרתי את הטלפון. אחרי עוד חמישה נסיונות הוא כבר ממש עלה לי על כל העצבים "תקשיב לי טוב, אני סוגרת עכשיו את השפופרת, ואם אתה מחייג לכאן שוב, אני אטרוק בלי מילה ואתקשר מיד למשטרה." וסגרתי. חצי שעה אחר כך – "אה… אני לא מנסה להטריד אותך. אני מוכן לעשות כל מה שתרצי, בבקשה, דברי איתי" הוא נשמע כל כך מתחנן. התחלתי לצחוק. "כל מה שאני רוצה הא? טוב תשמע. אם אתה מצליח להצחיק אותי עכשיו, אני אדבר איתך חמש דקות. מובן?" "כן, תודה, את לא יודעת כמה אני מודה לך, את לא תתחרטי, תדעי לך שאני יכול לגרום לך הרבה אושר … " הוא ניסה להמשיך ואני רק אמרתי "זה פאתטי, ובכלל לא מצחיק." הוא שתק לרגע. תוך שניה הוא התחיל לירות צרורות של בדיחות. את כולן הכרתי כבר. שום דבר לא חדש (האמת? אני מכירה כמעט כל בדיחה אפשרית וקשה מאד להפתיע אותי) אבל הנסיון הזה שלו, הנואשות שלו, הצחיקו אותי. "בסדר" קטעתי אותו "יש לך חמש דקות לשכנע אותי שאתה שווה את היחס שלי בכלל" הוא לא התבלבל "אני לא שווה יחס, אבל אני יודע שאני יכול להביא לך הרבה אושר. כל מטרת חיי היא להיות כלי שרת בידי נשים כמוך. אני רוצה שתעשי בי כרצונך, אני מוכן לכל דבר." שוב צחקתי. "תגיד מאיפה נחתת?" שאלתי. "אתה הרי לא מכיר אותי. או שאולי הטלפון הזה ליואב היה בעצם מעין מלכודת.. " "לא, לא, לא, באמת אני נשבע" מיהר להגיב "בחיי, לא נעים לי להגיד לך, אבל הסמכותיות בקול שלך ממש מגרה אותי" "איך מגרה?" שאלתי למרות שידעתי בדיוק למה הוא התכוון. "הזין שלי עומד בדום מתוח מלכתי" הוא ענה. מלכתי. מה זה הדבר הזה? אני לא יכולה להגיד שזה לא מצא חן בעיני, אבל לא ידעתי איך לאכול את זה. הוא שמע את ההתלבטות הפנימית הזו שלי ולחש "אני אעשה כל מה שתרצי". "תתקשר אלי בעשר וחצי בלילה" אמרתי ולא חיכיתי לתשובה שלו. 10:32 הטלפון צלצל. "איחרת" אמרתי. "אני מצטער מלכתי, השכנה שלי היתה פה, בקושי הצלחתי להעיף אותה מכאן" אמר "אין לי כוח לתירוצים, לא יהיה לך צ´אנס נוסף. לעולם אל תאחר, מובן?" לא יודעת מאיפה היה לי טון הדיבור הזה "כן מלכתי" אמר. נדלקתי על ה"מלכתי" הזה.. מגניב, לא? דיברנו כל הלילה. הוא התגלה כאיש מדליק, מצחיק, חכם מאד, עמוק מחשבה ואיש שיחה נעים בהחלט, הוא החמיא לי מאד כל הזמן. למחרת כל היום באוניברסיטה וגם בעבודה, ריחפתי. הגעתי הביתה ובדיוק כשיצאתי מהמקלחת הטלפון צלצל. שרפנו עוד לילה. ולמחרת עוד לילה. אין לי מושג על איזו אנרגיה תפקדתי. בכל מקרה, האיש הקסים אותי, אבל שיחקתי אותה קשוחה. בלילה הרביעי כבר לא החזקתי מעמד ונרדמתי. "אני רוצה לראות אותך" אמרתי לו למחרת. "זה לא כזה קל" הוא ענה "אני גר רחוק". "אתה נוהג?" שאלתי "נוהג" הוא ענה "אבל אין לי אוטו" "אם כך אין קל מזה." אמרתי "תשכור רכב וביום שישי, עשר בלילה אתה כאן, ואתה יודע שאני לא סובלת איחורים" "אני אמור לעבוד ביום שישי" הוא אמר בשקט "אז תחליף משמרת. אמרת שתעשה כל שארצה" אמרתי ושוב - לא חיכיתי לתגובה.

כובע קסמים חלק II

ביום שישי הלכתי לקניות. לא הצלחתי לחשוב איך מלכה מתלבשת. שמלת מיני כחולה מקטיפה נראתה לי הולמת. ברבע לעשר הייתי לבושה בשמלה החדשה שלי שהחמיאה מאד לגזרתי, הבליטה את שדיי וחבקה את מותניי. גרבי משי שקופים עם ביריות שחורות, נעלי עקב כחולות תואמות את השמלה. ענדתי ענק יפה ופיזרתי את השיער. קצת בושם, לק בורדו ושפתון תואם. הבטתי במראה וחשבתי "אוי את נראית מרושעת… ממש האם החורגת של שלגיה" צחקתי. הטלפון צלצל. "אני כאן בחוץ מלכתי" הוא אמר. "אבל עכשיו רבע לעשר" אמרתי. אל תבזבז את הזמן שלי. תחכה עד עשר" וסגרתי את הטלפון . עוד מבט אל הבבואה שלי במראה ´את באמת יכולה להיות מנוולת´ חייכתי לעצמי. פתחתי את הדלת ומצאתי לפניי בחור יפה. באמת יפה. מעט רזה מדי, אבל העיניים שלו שבו אותי, שחורות וגדולות. עורו השחום היה חלק והפנים שלו יפות כל כך. הוא היה גבוה ממני (למרות העקב בן 12 הס"מ שנעלתי(ואני בכלל לא נמוכה 172 ס"מ). הוא לבש ג´ינס וחולצת גולף לבנה ונראה כמו דוגמן. בלי לחשוב הושטתי לו את היד לנשיקה. לא ציפיתי לזה אבל הוא ירד על ברכיו ונשק ליד שלי, לקח גם את היד השניה ונשק גם לה. הוא ממש השתחווה והראש שלו נגע בכפות רגליי ואמר "אני שלך מלכתי, עשי בי כרצונך" ההתרפסות הזו שלו עשתה לי דגדוג נעים בין הרגליים. הרמתי רגל וממש דרכתי לו על הראש. "אתה תהיה העבד שלי, תעשה כל מה שאני רוצה בלי היסוס. כל התנגדות ולו הקטנה ביותר תביא אותך אל מעבר לדלת בלי אופציה לחזור. אני ברורה?" אמרתי בטון הכי קשוח שיכולתי. "כן מלכתי" הוא ענה "יופי, עכשיו תתפשט, אני רוצה לראות אותך" הוריתי וראיתי איך הבליטה במכנסיים שלו גדלה. הוא היה מעט נבוך. אבל עשה כדבריי. כל פריט שהוריד מעל גופו קיפל ושם בצד. שלוש דקות לאחר מכן הוא עמד מולי עירום. היה לו הזין הכי יפה שראיתי בחיים שלי. "על הברכיים" הוריתי והוא ציית. עמדתי מאד קרוב אלי והרגל שלי התחככה בו והשרביט הנהדר שלו קפץ. שיחקתי בו קצת עם הרגל שלי, מזיזה אותו ימינה ושמאלה. "חרמן הא?" לגלגתי (מזל שהוא לא יודע כמה זה חירמן אותי). הוא השפיל את ראשו ואמר "את מאד יפה וסקסית מלכתי" חייכתי הנחתי את כף הרגל שלי מתחת לאשכים שלו והקפצתי אותם קצת. הזין שלו הטריף אותי מתתי להרגיש אותו בתוכי אבל ידעתי שאני חייבת להמתין עם זה. אבל הבעירה הזו בתוכי היתה חייבת להיות מטופלת. התיישבתי על הכורסא ואמרתי "זחל אליי עבד" הוא לא היסס והחל לזחול אליי. כשהגיע אמרתי "תקשיב טוב. אתה הולך עכשיו להראות לי מה אתה שווה. אבל עדיין אין לך זכות לראות את פרח האהבה שלי, לכן אקשור את עיניך." "כן מלכתי" אמר בהתרגשות קשרתי את עיניו והסרתי את תחתוניי שהיו רטובים באופן כזה שאי אפשר היה להתעלם מהמשמעות שלו. תחבתי את התחתונים שלי לתוך פניו מכריחה אותו לנשום אותם לתוכו. "מלכתי חמה" אמר בחיוך. העפתי לו סטירה. הוא היה מופתע. גם אני. "אתה קורא לזה כבוד עבד?" אמרתי בנזיפה "כעת התקרב אליי, לקק אותי ואל תניח לאף טיפה לברוח. לא כדאי לך שהכיסא יירטב" פישקתי את רגליי והובלתי את פניו ישר לתוך הפרח הבוער שלי. הלשון שלו החלה ללקק אותי בתנועות רחבות, אוספת את כל הנוזלים שלי. הוא שתה אותי. הלשון שלו ליקקה את השפתיים שלי והוא ינק אותן לתוך הפה שלו. היה ברור לי שהוא יודע היטב לענג אישה בעזרת פיו. השפתיים שלו אחזו בדגדגן שלי ומצצו אותו חזק ובהחלטיות. ואז הוא פשוט טמן את כל הפרצוף שלו בין השפתיים שלי ופשוט טרף אותי. לא יכולתי (וגם לא רציתי) להחזיק מעמד. התפוצצתי בזעקה ואחזתי בראש שלו בתוכי, לא נותנת לו לסגת. הוא המשיך ללקק אותי בעדינות מופלאה. מייבש אותי בלשונו. דחפתי אותו ממני. "אתה לא מנקה את הפנים שלך, אני רוצה את הריח שלי עליך. ברור?" אמרתי "כן מלכתי" ענה והייתי יכולה להישבע שיש לו חיוך על הפנים. הסרתי ממנו את כיסוי העיניים. "תתלבש" הוריתי "אבל אל תלבש תחתונים, אני ארצה להציץ במטה הנהדר שלך" "כן מלכתי" הוא אמר ואני הלכתי לאמבטיה לנגב את עצמי. הבטתי במראה ואמרתי לעצמי "וואו, האיש הזה יביא לי עונג רב" יצאתי חזרה אליו. הוא היה לבוש. "בוא, אנחנו יוצאים" אמרתי ויצאתי מהדירה. הוא יצא אחריי ונעלתי את הדלת. הלכנו אל האוטו שלי. התיישבתי מאחורי ההגה והוא התיישב לידי. "תפתח את המכנסיים שלך, אני רוצה לראות את הזין שלך" אמרתי "… אבל.. מלכתי.. מישהו עלול לראות.." גמגם. הסתכלתי עליו במבט שאמר הכל. הוא לא אמר דבר, פתח את מכנסיו ונתן לשרביט שלו לצאת החוצה. הוא היה גדול ויפה, וקשה כמו אבן. אלוהים, כל כך רציתי אותו. "תלטף אותו" אמרתי "אבל שלא תעז לגמור" הוא נגע בזין שלו, ליטף, שפשף מעט, ראיתי שקשה לו. שלחתי יד ומעכתי אותו. הוא נאנק. "עכשיו תארוז אותו, אנחנו יוצאים" אמרתי והחניתי את האוטו. ישבנו בבית קפה ושוחחנו. אילצתי אותו לספר לי כמה היה מענג לאכול אותי, הוא סיפר כמה אני טעימה לו. ראיתי את המבט הנרגש בעיניו. שלחתי יד ופתחתי את רוכסן מכנסיו. הוא היה כל כך נבוך. התחלתי לשחק בזין שלו והוריתי לו לדבר איתי על עצמו, לספר לי על חייו. הרגשתי שאני מטריפה אותו וזה ריגש אותי. דחפתי יד אל תוך המכנסיים שלו וחפנתי את הביצים שלו ואמרתי "אתה לא מעז לגמור הא?" הוא רק נאנק ואמר "לא, לא" המבט שלי הבהיר לו שהוא בצרה. קמתי מהשולחן וניגשתי לכוון האוטו. הוא היה מבולבל. שילם את החשבון, תחב את הזין שלו לתוך המכנסיים והחל לרוץ אחריי. צחקתי כשראיתי ששתי בנות הבחינו בזקפה ההיסטרית שלו. לפני שנכנס לאוטו אמרתי "תפתח את המכנסיים, מישהו אמר לך לסגור?" כל הדרך דיברתי אליו "ההתנהגות שלך לא נאותה. אתה זקוק לחינוך. אני לא הוריתי לך לסגור את המכנסיים ועשית את זה. כשאמרתי לך לא לגמור, ענית רק – לא – בלי להוסיף ´מלכתי´, חוץ מזה, אתה צריך להיענש על חוסר הדיוק שלך בזמנים וגם על זה שניג´סת לי ביום הראשון שדיברנו" "כן מלכתי" היה כל מה שהוא אמר. הגענו שוב הביתה. הוא ניסה להתחיל לארוז שוב את הזין שלו לתוך המכנסיים אבל שוב, המבט שלי הקפיא אותו "אבל.. מישהו עלול לראות…" חייכתי "אז מה? אם גבר יראה אותך, יהיה לו במה לקנא, ואם אישה, היא תקנא בי" למרות עורו הכהה, הוא הסמיק. כמו להכעיס, הלכתי לאט. עד לדלת שלי. ואז נעצרתי. "תנשק אותי" אמרתי הנשיקה שלו הטריפה אותי. כרכתי רגל סביבו והצמדתי אותו אליי. הלשון שלו חקרה את הגרון שלי. שלחתי יד והתחלתי לשפשף את הזין שלו במהירות הוא לא אמר דבר רק נאנק והמשיך לנשק אותי. ידעתי שהוא לא יעמוד בזה. כמה שניות אחר כך, הרגשתי את הזרע החם שלו משפריץ על הרגל שלי. דחפתי את הראש שלו למטה. "לקק. נקה את הבלגן שעשית." הוא ציית. מיד כשסיים פתחתי את הדלת. "תתפשט ותזחל אליי שוב" אמרתי. קשרתי שוב את עיניו פישקתי את רגליי ודחפתי את פניו לתוכי. "לקק, טרוף אותי" הוריתי. האורגזמה שלי היתה כל כך חזקה, לא היה לי ספק שלפחות חלק מהשכנים שמעו אותי צורחת. "לך תמלא לי אמבטיה" אמרתי "שלא תהיה חמה מדי, ברור?" "כן מלכתי" אמר ומיד ביצע. בעודי שוכבת בתוך המים הנעימים, שלחתי אותו לסדר את הבית, לשטוף את הכלים, להדליק נרות, ולהכין לי את הבגדים שאלבש כשאצא. מחוך שחור שמשאיר את השדיים בחוץ, ממנו משתלשלות ארבע רצועות משי להחזקת הגרביים, גרבי רשת שחורות, חוטיני אדום ומגפיים אדומים. "מלכתי" הוא אמר בהיסוס "יש לי באוטו תיק ובו כמה דברים שאני חושב שתמצאי אותם מעניינים" "אם כך לך תביא אותו, ותחזור מהר, שלא ארגיש שהלכת בכלל" עניתי. איזה כיף להיות מלכה שיש לה עבד… (המשך יבוא)

צוקריה

New member
איך??? על הבוקר???

ממש לא ברור איך על הבוקר??? סיפור כבד שכזה??? אני מבין שזה מה שעושה לך קיק אז לבריאות

CHUCHU

New member
מה קורה../images/Emo35.gif

מה קורה עם ההמשך
הכנסת אותנו למתח והפסקת באמצע לא הוגן מצדך

לכל הסקרנים והתוהים --- ../images/Emo35.gif

לכל מי שתוהה, איך כתבתי את הפנטזיה הזו על הבוקר, או מה עם ההמשך, או כל דבר אחר - הנה הסבר טכני : המחשב שלי בבית משותק חלקית באופן זמני. (לא, תודה אני לא צריכה עזרה, הוא יתוקן תוך יום יומיים) כתבתי את הסיפור אתמול בלילה, ושמרתי על דיסקט, באתי הבוקר למשרד ושלחתי את הסיפור לפורום. או קיי? הכל מובן? גם אתה שם בסוף? לפיכך, המשך יבוא מחר. קצת סבלנות. נשיקות לכולם

CHUCHU

New member
קצת הבנה../images/Emo101.gif

אני מקווה שאת מבינה שקשה יהיה לחכות למחר

צוקריה

New member
סחתיין על ההשקעה...

לבוא מהבית עם הסיפור על הדיסקט אשכרה לחשוב על זה...... להכניס למחשב בעבודה ולשלוח לפורום....... איזו אדיקות!!!!! אני מאוד מעריך שאפו תמשיכי

ran77th

New member
מצוין כרגיל../images/Emo104.gif

אהבתי כל כך , אחרי שאני אקנה אופנוע אני אלבש גם כובע קסמים.

*g99

New member
אחת מכאן,אחת משלנו...

אני יושבת מול המחשב וקוראת את ההמשך..העסק נהיה חם כ"כ שאני לא יכולה לתאר לך מה עובר עלי בשעת הקריאה.התאורים שלך,המעשיים...אנני שולטת בגופי. אין ספק שאת יודעת את הטוב שבטוב! אני ממתינה להמשך לוהטטטט... g99...

למעלה