כובע צמר *^^* שאלה חורפית ביותר... :X יש לכובע צמר שם באנגלית?
כ כבשה מייללת לירח New member 9/1/04 #1 כובע צמר *^^* ../images/Emo29.gif שאלה חורפית ביותר... :X יש לכובע צמר שם באנגלית?
S snooPPiT New member 9/1/04 #2 לא יודעת בקשר לשאלה, אבל.. החתימה שלך : Non cogito nimis, ergo non sim. מה הפירוש ? אני יודעת שדקראט אמר: cogito ergo sum. (I think therefore I am) אבל מה זה אומר ..? =O
לא יודעת בקשר לשאלה, אבל.. החתימה שלך : Non cogito nimis, ergo non sim. מה הפירוש ? אני יודעת שדקראט אמר: cogito ergo sum. (I think therefore I am) אבל מה זה אומר ..? =O
A A Raider Gone Rogue New member 9/1/04 #4 הלטינית שלי קצת חלודה אז בטח יתקנו אותי אם אני טועה אבל אאל"ט: אינני חושבת משמע אינני קיימת
כ כבשה מייללת לירח New member 10/1/04 #6 פחות או יותר... ^^ ../images/Emo29.gif אבל nimis פירושו: very much; too much; exceedingly; המשמעות אמורה להיות: I don't think much, therefore I might not be.
פחות או יותר... ^^ ../images/Emo29.gif אבל nimis פירושו: very much; too much; exceedingly; המשמעות אמורה להיות: I don't think much, therefore I might not be.
A A Raider Gone Rogue New member 10/1/04 #8 כפי שציינתי, הלטינית שלי חלודה קצת בשנים האחרונות אני רואה את סבא שלי פחות וזה אומר שאני שומע פחות לטינית (הוא ממש מדבר שוטף, מי היה מאמין).... הנה שתי אמרות שפר שהוא לימד אותי Con licet Iovis, non licet bovis - כנראה עם שגיעת קטיב אחת או שתיים - מה שמותר ליופיטר, אסור לשור... Non pishandum contra vinto - אין להשתין נגד הרוח
כפי שציינתי, הלטינית שלי חלודה קצת בשנים האחרונות אני רואה את סבא שלי פחות וזה אומר שאני שומע פחות לטינית (הוא ממש מדבר שוטף, מי היה מאמין).... הנה שתי אמרות שפר שהוא לימד אותי Con licet Iovis, non licet bovis - כנראה עם שגיעת קטיב אחת או שתיים - מה שמותר ליופיטר, אסור לשור... Non pishandum contra vinto - אין להשתין נגד הרוח