כובע פדורה

JTיXל

New member
כובע פדורה

אני רוצה לדעת איפה אני יכול לקנות כובע פדורה(כמו בתמונה) ואל תגידו לי זארה/פול-אנד-בר כי יש שמה רק מקש וזה ממש מכוער אני מחפש בנרות ומשום מה אני לא מוצא.... נ.ב זה אחלה הזדמונת לשרשר תמונות של כובעי פדורה מגניבים

dw drum

New member
במדרחוב בן יהודה בי"ם

ישנה חנות צדדית שנקראת פסטר כובעים מוכרת מגוון רכב של כובעי פדורה מקש ומבד במחירים סבירים יחסית(25-100) עוד חנות זה על רחוב יפו יש חנות של סקייטרים ששם מוכרים כובעי פדורה מבד עם כל מיני הדפסים ודוגמאות מגניבות המחירים נעים בין 200-380 .. בהצלחה!

Shy Guy

New member
כובעי פדורה זה נחמד ביותר :)

(רק לא לי כי לא מתאימים לי כובעים בכלל..
) המותג היחיד שאני יכול לחשוב עליו שראיתי בקולקציה שלו כובעי פדורה הוא Re-Vero (בהתחלה חשבתי על זארה/Pull & Bear, למען האמת
), אבל אני מניח שהוא השתמש בכובע-שניים שמופיעים בקולקציה כאביזר שכזה וזה לא חלק מהקולקציה.. מה שכן, אם החנות הזו עדיין קיימת, ברחוב דיזנגוף בת"א, ממש קרוב לסנטר (אם אתה ממשיך לכיוון קפלן, לקריה..) אמורה להיות חנות קטנטנה בשם "בוהם" עם מבחר כובעים די רב – מניח שיש שם גם כובעי פדורה. בתקווה שהחנות קיימת.. :)

vbn9

New member
אין סניף של רה-וורו בכיכר המדינה?

לא שיצא לי לקנות שם כי זה יקר אש.....

Shy Guy

New member
עד כמה שאני יודע, אין סניף של Re-Vero בכיכר

המדינה.. למען האמת, אני לא בטוח אם יש בכלל סניף רק של Re-Vero מכיוון שעד כמה שאני יודע, הוא פשוט משווק את הבגדים שלו במספר חנויות בארץ.
אפשר לראות רשימה של כל החנויות שמשווקות את הבגדים של Re-Vero באתר. :) הבגדים קצת יקרים, אבל אפשר למצוא פה ושם משהו נחמד - אני קניתי לפני כשנה מכנס אחד וחולצה מכופתרת.. את המכופתרת לבשתי רק פעם אחת כי אני לא ממש מחבב אותה, אבל המכנס זכה להמון תגובות טובות ונחרש קלות.

למעלה