כובע לבן

liat1953

New member
כובע לבן

מעונינת לקבל הוראות לכובע פשוט לבחור אחרי שקיבלתי הוראות שגויות... ההוראות שהיו 120 עיניים עין ימין עין שמאל אורך 30 ס"מ ,יצא ענק... תודה ושבת שלום

מושה כ

New member
עכשיו, כשאת יודעת שיצא ענק, תמדדי

את הסריגה שלך ותקטיני בהתאם.

liat1953

New member
הוא כבר איננו אצלי

כך שלא יכולה למדוד... יש לך אולי הערכה כמה עיניים צריך?

לבעל שלי עשיתי אחד שחור עם 107

עיניים. יצא בול. אבל באמת את צריכה לעשות דוגמית ואז לחשב לפי היקף הראש שלך.

שוב לא ענית לי על השאלה הקודמת

את רוצה לסרוג לא כובע כמו לחיים או בלי פתחאז את סורגת 100עיניים וסורגת פטנט של 2ימין 2שמאל .עם את רוצה לעשות קיפול את צריכה יותר ארוך בערך מדדי עליך עד גובע הקרקפת ואז את מתחילה לצמצם כך במקום 2 שמאל את מאחדת אותם לאחד סורגת 3סמ ומצמצמת את 2 הימין לאחד.סורגת עוד סמ וסורגת 2יחד את מה שנשאר לך לאחר מכן משחילה חוט וקושרת תופרת לקו האורך וזה כל הסיפור התקשרי אלי 0774400065

גובה 25 ס"מ ואז הוספתי עוד 8 ס"מ

רק פטנט שמתקפל לשתיים וסרגתי ביחד שלא יפתח. כלומר הכובע כולל הפטנט בסוף יצא 29 ס"מ. מסתבר שזה יצא בול ומכסה יופי אוזניים ועורף. (בדיוק מה שהוא רצה). אני סורגת מהסוף להתחלה כלומר מתחילה ב-4 עיניים ועד 107 מכפילה את העיניים כל הזמן ככה שבסוף אני סוגרת 107 עיניים.

30 ס"מ זה בשביל כובע גרב שמכסה

גם את הצוואר, ובכל מקרה אם את סורגת דוגמת מכווץ, את אמורה לקפל את השוליים ואפשר גם פעמיים. וחשוב מאוד, לא משנה מה ההוראות שקיבלת, את תמיד צריכה לבדוק אותן לעומת המציאות.

liat1953

New member
השוליים בצבע אחר

כך שלא מתאים לקפל מעבר לקפל אחד את השוליים...לא נורא,מה שהיה עבר כעת רוצה לעשות משהו מוצלח יותר.

למעלה