כובדה

אפולו68

New member
כובדה

האמת היא שברגע שזה ארע כובדה לא העיק עליו כלל.... היא אמנם מלאה מאד ודשנה בעלת גוף שכולו דשן וטוב ושמחת חיים והמפתיע היה שהיא היתה זו שחששה שלא יהיה לו נעים אם היא תשב על פניו. הם קבעו להפגש בדירתה שבמרכז תל אביב. היתה זו דירת אמא שכבר מזמן עקרה לבית אבות והפכה להיות דירת המשפחה בניסועתיהם מן הפריפריה למרכז. נורית דאגה באמצעות סבב טלפונים משפחתי שאף אחד לא יפריע להם באמצע ורק אז שלחה לו מייל ובו הודיעה לו לראשונה שהיא מוכנה ומזומנה לבלות עימו בוקר של תשוקה. היא היתה אשה במיטב שנותיה נאה ומטופחת ולאחרונה אפילו הרהרה באפשרות לעקור מן הפריפריה למרכז על מנת שתוכל להיות יותר "בענינים". אראל קרא את המייל והשיב עליו מיד בשקיקה ..."כן אשמח! אפנה מקום לו"ז ואיגיע לדירה רק תני כתבת ונקבע זמן" הם שוחחו בטלפון באותו לילה וקבעו לראשית השבוע הבא. היא הגיעה לדירה מבעוד מועד איוורה אותה והציעה על המיטה מצעים נקיים שידעה שמיד לאחר צאתם יועברו ישורת למכבסה שמעבר לפינה לניקוי יסודי. היא לא אהבה להשאיר מאחוריה מזכרות.... הוא הגיע בשעה היעודה . זו היתה דירת שיכון תל אביבית קטנה באחד הרחובות המוצלים הוצרים של"הצפון הישן" הוא סבב כ15 דקות ברחובות הצרים בסביבה בתורו אחר חניה. לבסוף מצא חנה ולפני שנעל את הרכב הוציא מן המקרר בתא המטען בקבוק יין אדום משובח. הוא עלה במדרגות במרוצה גומע אותן בקלילות שהיתה אופיינית יותר לבני תשחורת ולאו דווקא לגבר בגילו. נשמעה נקישה בדלת לבה פעם במרץ ....זהו הוא עתה אראה אותו לראשונה ואחוש בו..חשבה לעצמה. הם כבר מכירים קרוב לשנתיים אך הקשר בינהם התמצה במסרים מיידים מיילים וטלפונים הם מעולם לא נפגשו פנים אל פנים למרות שהכירו זה את פניה של זו מצילומי מצלמת האינטרנט המותקנת במחשביהם. כשפתחה את הדלת נדהם לראות שהיא נאה הרבה יותר מן התמונות ששגרה לו במצלמה. אכן גם אמצעי ההדמיה המוצלחים והמתקדמים ביותר אינם עושים חסד עם איש. חשב... הוא נכנס לדירה המואפלת חלקית ברקע נשמע רחשו של המזגן. הוא נשק קלות על לחיה בידידות לא בתאווה למרות שבתוכו כבר השתוקק אך הוא עצר בעצמו... הבאתי יין הוא אמר , יופי השיבה אביא כוסות הוא נכנס לסלון ושקע בכורסא הזוגית שמול מכשיר הטלוויזיה היא נכנסה מיד אחריו בידה שתי כוסות יין ופותחן... אחרי שתי כוסות יין היו שניהם סמוקי פנים ושיחתם הפכה להיות יותר נינוחה. הוא שלח יד וליטף את פניה באצבעו...היא עצמה את עיניה . אראל היא לחשה חבק אותי.... הוא חיבק וחש את הלמות ליבה. נורית הוא אמר....אני כבר מתשוקק לזה כ"כ הרבה זמן... כן היא לחשה ואותו רגע איבדו שניהם את עשתונותיהם. ידים נשלחו שפתיים השתרבבנו לשונות הסתרגו וגופים התערטלו...אחרי מיזמוז תחילתי היא קמה אחזה בידו וסימנה לו ללכת בעקבותיה לחדר השינה היא השתרעה על המיטה וגופה הדשן נפרס בפניו בכל הדרו... שער ערוותה הבהיר נצץ מטיפות עסיסה שכבר לחלחו אותו... וואו הוא חשב כמה מפואר כמה יפה כמה מושך.... זכרותו היתה זקורה ומתוחה והיא כמהה כבר למחשבה על החדירה המענגת לפתע לחש לה....נורית...אני רוצה שתשבי עלי...טוב היא ענתה בתמהון... לא על הבירכיים הוא אמר , על הפנים אני רוצה לאכול אותך מלמטה לתחוב את לשוני לתוך ערוותך הפעורה מעל פני...הוא השתרע לצידה על המיטה והיא התיישבה על ברכיה שדיה הגדולים והכבדים נחו על חזה ופטמותיה הבהירות התכהו והתקשו...היא נעה מעליו בעדינות ובחשש...אני מפחדת שיהיה לך כבד מידי אמרה אל תדאגי הפטיר בואי אני משתוקק לענג אותך היא התיישבה על חזהו וחשה את ערוותה נפערת ושערות ערוונה ודגדגנה נגעו בחזהו השעיר תחושת עונג מצמררת התפשטה בה היא נעה קדימה והוא נע למטה במורד המיטה עד שפניו היה בתוככי פניה שלמטה שפתותיו על שפתותיה וחוטמו על בליטת דגדגנה אנחת אביונה ראשונה החלה להמלט מפניה כשהחל לערסל את לשונו בתוככי חיקה מפשק אחחחחחחחחח כן כן כן חמוד שלי כן אני עורגת אליך כל כך... ידיו עלו במעלה גופה וגיששו אחר שיד בין כפלי משקלה...היא הרגישה קלה כמו פרפר המרחף מעל צופו של פרח ידה נשלחה לערוותו הזקורה וחשה אותה פועמת באגרופה...הוא לא יכול היה לדבר אך הוא נהם מתענוג וגם היא החלה לגנוח בקול... אוי אוי אוי עוד בבקשה אל תפסיק זעקה בקול חנוק לפתע הוא התרומם על מרפקיו גופה נטה לאחור והוא תחב את פניו עמוק יותר לתוכה עסיסה געשו על לחייו והיא חשה את זיפי זקנו בן חצי היום על מפתח שפתי ערוותה התחושה הטריפה אותה .... עזוב אראל זעקה ...זיין אותי אני מתה לחוש אותך מבפנים... הוא מיהר להשמע להנחיות.... אביונתה היתה חזקה יותר מכל מה שחש הרגיש או שמע לפני כן...... וגם שיאו לא אחר לבא.....

למעלה