כואב...

Angel of Chaos

New member
אז מה

אם אני לא יודע לאיית מילים בעיברית זה הופך אותי לטיפש (= חוסר ידע), לא לאידיוט (=חוסר תבונה). אני בן אדם דיי נבון, סביר להניח דיסלקט, אבל אף פעם לא טרחתי לבדוק, זה לא עניין אותי. מי שלא שמכיר בתבונתי, כנראה לא מכיר אותי. ואם מי שלא מכיר אותי, ופוסל אותי מלכתחילה על דבר כזה, אז אני טורח להתייחס אליו באותה המידה. לא מי שנהרג ע"י שיכור, אלא מי שחי כבובה (במקרה הזה של אמא), ובצורה דיי מוקצנת וחסרת היגיון. יש שתי דברים שאני ממש שונא בעולם היום: פרסום ועורכי דין. ואת הפרסום אני שונא יותר.

hermis1

New member
אתה אולי נבון, עברית לעומת זאת

היא ממש לא הצד החזק שלך. "....זה הופך אותי לטיפש (= חוסר ידע), לא לאידיוט (=חוסר תבונה). " גם המילה טיפש וגם המילה אידיוט מוגדרות במילון כ"שוטה", יפה שאתה ממציא פירושים משלך לכל מילה. באשר לטענתך לגבי תבונתך הרבה והכרתי בקיומה. ובכן ידידי, אדם שדן אחר למוות, או לחילופין מצדיק מותו של זה, בהסתמך אך ורק על פי הערכים החברתיים שעל פיהם חי אותו אדם, אין לי כל עיניין להקשיב לתבונתו. אפרופו "בצורה דיי מוקצנת וחסרת היגיון" : הציטוט "יש שתי דברים שאני ממש שונא בעולם היום: פרסום ועורכי דין." הינו דוגמא מצוינת לקיצוניות וחוסר הגיון. ממתי אתה שונא את עורכי הדין? ממתי הופך האדם לשנוא? מרגע הרישום ללימודים? או שמא מתחילה השנאה לפעפע רק עם קבלת התואר? אם סיימתי ללמוד ולא סיימתי סטאז', אז אתה כבר שונא אותי, או עוד לא? הרבה היגיון ומתינות אין בדבריך, ולצערי גם החכמה שבהם נסתרת מעיני. לסיכום ידידי, בהסתמך על הגדרות אבן שושן, הינך גם טיפש וגם אידיוט.

Orrza

New member
ואו, הרמיס... פעם שנייה שאני מסכים

איתך ברצף... אולי מישהו מאיתנו חולה... ולמלאך הבלאגנים, אני לא אתפס לשגיאות כתיב (כי הן לא ממש רלוונטיות) אבל מה שאתה עושה זה להפנות את עניין השיחה ממך והלאה. אל תסתכל החוצה על כל הדברים האיוולים שקיימים בחוץ, כי יש הרבה, לפני שתסתכל פנימה. כל שינוי מתחיל מבפנים, ומהעצמי.

Orrza

New member
ואו, הרמיס... פעם שנייה שאני מסכים

איתך ברצף... אולי מישהו מאיתנו חולה... ולמלאך הבלאגנים, אני לא אתפס לשגיאות כתיב (כי הן לא ממש רלוונטיות) אבל מה שאתה עושה זה להפנות את עניין השיחה ממך והלאה. אל תסתכל החוצה על כל הדברים האיוולים שקיימים בחוץ, כי יש הרבה, לפני שתסתכל פנימה. כל שינוי מתחיל מבפנים, ומהעצמי.

hermis1

New member
השרשור הכפול כבר מזכה אותי בגלידה

או שצריך לחכות לפעם השלישית?

Crazy_Bitch

New member
should i break it off kids?

אני אפילו לא אתחיל בעד כמה השרשור לא מתאים לפורום, אלא ישר אקפוץ לכמה הוא לא מתאים לחברה מעל גיל 7. אז יכולות להיות לכם דעות שונות בכל נושא, זה לגיטימי. אבל לשבת ולחפש טעויות אחד בהודעה של השני, רק כדי לקרוא לו טיפש? צאו מזה. למה להעכיר אווירה בפורום שהיה שתוי ומאושר עד עכשיו? זה שאולי ההודעה המקורית (שלי יצא לקרוא לפחות 100 פעמים בחמישים מקומות שונים...) לאו דווקא קשורה לפורום ישירות, ואפשר להשוות את זה למישהו שמזהיר מפני תאונות דרכים בפורום מתכונים - זה משהו אחד. אבל גם אם היא פה, אף אחד לא חייב להגיב. ואם כבר יש לכם משהו להגיד- תמיד אפשר לעשות את זה בדרך יותר חביבה. cheers everybody!

amircn1

New member
דווקא לפי דעתי השרשור מתאים לפורום

גם לי יצא לראות אותו במלא מקומות אבל עדיין אני חושב שהוא צריך להיות כאן, בתקווה שזה יעזור, מספיק בן אדם אחד שיקרא את זה יבין למה הוא יכול לגרום, כן רק בן אדם אחד, ואז נדע שהרווחנו מהכל ושזה היה שווה את כל הויכוח !

../images/Emo72.gif צ'ירס קרייזי

אין כמוך, תהיתי מתי מישהו יעצור את זה

hermis1

New member
השרשורים שצריך לגדוע באיבם הם

אלו שבדרך כלל מתחילים בפורמט הבא: הדודה הביאה לי ליקר מישמיש, קרם חרובים, טרופית אננס וטקילה תוצרת קווקז, איזה קוקטליים אפשר להכין מזה? נ.ב יש לי בבית גם נענע ותותית דיאט.

marsala

New member
איזה כיף ! להתחיל את השנה החדשה|4

עם שרשור "קליל רגוע" ומלא "ברכות" ופירגונים אז אני מצטרף עם זר ברכות ליוצר השירשור ול"כוכבים" הראשיים בו. מי יתן והשנה הבאה עלינו תהיה מלאה אחווה ואלכוהול כרימון (לא יד, רק רימון.. זה עם הגרעינים האדומים...) Mosh

למעלה