כואב

זואילי

New member
כואב../images/Emo122.gif

הראש, הגב, הבטן. למה, למה, למה?????? ועוד אחרי בדיקה בתה"ש שהמצב טוב, הכל מצויין. יופי טופי. והבית מבולגן ואני זרוקה על הספה/מיטה. ולמה דווקא בסופ"ש??

לוואנדר

New member
זואילי חמודה שלי, מה קרה?

הי חמודה, תגידי לי שכואב לך ללא קשר לאנדו, שזה סתם כאב כזה שכמו שמגיע כך עובר!!! טוב שזה בסופ"ש ככה תוכלי לנוח יקירה, ועזבי את הבית המבולגן- תמיד תוכלי לנקות ותמיד יתלכלך... אוהבת אותך ושולחת לך המון חיבוקים ונשיקות אתקשר אלייך. לוואנדר קישתה לכאב!!!

ליאל ד

New member
זואילי

היי לך! אני באותו מצב כמוך ולא חושבת שמדובר באנדו'. כאבי גב נוראיים, כאב ראש (נראה לי בגלל שינויי מזג אויר) ובטן (פשוט ביליתי בשירותים את כל יום שישי
). אני דיברתי עם הרופא שלי, והיא אמרה שעכשיו מסתובב וירוס כזה שפוגע במע' העיכול - ואני מכירה הרבה אנשים שיש להם אותה בעיה כמו שלי. אני לקחתי "קלבטן" וזה עזר. מקווה שהכאב יחלוף ושיהיה לך שבוע נפלא!

זואילי

New member
צרת רבים חצי נחמה?

איזה באסה. מה נפל עלינו?
רק עכשיו הכנסתי משהו לפה (כולל אופטלגין) ומתכננת אחרי שהלחץ בראש יעבור למלא אמבטיה ולצלול. אפילו אין לי כוח להתבכיין להורים, שלא ידאגו פתאום. (ברור שגם בלי להגיד מילה, אמא שלי קלטה שקט מכיווני והתחילה לדאוג..).

ליאל ד

New member
תשתי תה עם נענע ומקל קינמון../images/Emo185.gif

לצערי לי אין זמן לסבול מכאבים - אצל בן זוגי התחיל כאב ראש - והוא עוד שנייה מזמן עורך דין לרשום צוואה
!!!!!!!! הם פשוט לא יודעים לסבול כאבים!!!!!!! הוא הורג אותי!! אז אני מנסה להתגבר על הכאב שלי - ולנחם אותו, והוא רק אומר לי ש"אין לך מושג כמה זה כואב!!!" - אני מתאפקת לא להעיף לו סטירה!!!!!!!!!

ליאל ד

New member
תוספת לתה עם מקל קינמון

מומלץ במקרים של כאבי בטן לשתות תה עם עלי שיבא
- זה גועל נפש שלא יאומן - אבל באמת עוזר! על מנת שזה לא יהיה כזה מר ומגעיל - תוסיפי מקל קינמון ודבש!!! לכאבי ראש - תה עם נענע או מליסה!! ולכאבי גב - כמובן מיטה נוחה עם סרט טוב!!!!!!!!!! תרגישי טוב!!!!

טשומפי

New member
../images/Emo24.gif

מקווה שעכשיו יותר טוב. עזבי אותך מהבלגן. הכי חשוב שתרגישי טוב. מקווה שהשבוע יהיה בסימן רגוע. טשומפי.

../images/Emo5.gif

"שינויי מזג האויר הביאו אותי לחשוב...." אוי בובית לא חשבתי שכך עובר עלייך סופ"ש בעיקר כי זה בערך מצבי רק תוסיפי לזה כאבי גרון ואוזניים ואת שאר הכאבים אחרי הניתוח ויאללה בלאגן
תמשיכי לרבוץ ואל תזוזי מלבד להכין כוס
(אין תה באייקונים...) תרגישי טוב בינתיים שולחת לך חיבוקים רבים ונשיקות

זוזו ../images/Emo201.gif

מקווה שעכשיו את מרגישה כבר הרבה יותר טוב. גם אני היום התעוררתי עם כאב גרון. שולחת לך המון
ואת ה-
שתעיף את הכאבים

מתוקה../images/Emo140.gif

מצטערת לשמוע שאת לא מרגישה טוב,הדבר היחיד שאפשרי לי כרגע זה לשלוח לך חיבוק וירטואלי ולאחל שתרגישי טוב ומהר,שיהיה לך שבוע טוב ללא שום כאב והמון שמחה.

ר ו מ י ה

New member
אוי יקרה ../images/Emo201.gif

מקווה שהסופ"ש הסתיים במגמה קצת יותר טובה. ולמרות הכאב, שמחה לשקורא שבתה"ש מצאו שהכל יופי טופי. חיבוק ענק לשבוע יותר מוצלח

אנה 6

New member
יו מתוקה../images/Emo214.gif../images/Emo203.gifתחזיקי מעמד!!

יש ימים שפשוט נוחתים משום מקום,וכאב שמגיע בהפתעה,ותמיד עם אנדו זה יותר קשה,גם אם זה לא תמיד קשור. תפנקי את עצמך עם דייסת שיבולת שועל או מרק חם..משו שירגיע את הבטן,ותה ירוק,באמת בימם קשים תזונה טיבעית מקלה. תרגישי טוב :)}

אמאעדי33

New member
../images/Emo201.gif מקווה שאת מרגישה יותר טוב

גם אני עם כאבים...ודי נמאס לי ! אבל צריכים להשאר אופטימים, לכן אני שולחת לך המון אנרגיות חיוביות. בתקווה שיהיה לך שבוע טוב ללא כאבים !

galim29

New member
זוזו שלי.. ../images/Emo24.gif קודם כל

עכשיו הגעתי הביתה מסופ"ש מוטרף אצל אמא וברחבי הארץ, ומה אני רואה? הדלורית הכתמתמה שלי
מרגישה עדיין לא טוב? ואני חשבתי שאת נחה לך ובגלל זה לא מתקשרת.... אוי בובית שלי,
למה לא אמרת שאבוא לטפל בך? הייתי מפניקה אותך בקציצות הטריפוליטאיות המדהימות שהכנתי...
מקווה שעכשיו את כבר יותר טוב ועבר ברובו ומחר מתחיל שבוע חדש ורגוע....
אתקשר בבוקר מותק..

זואילי

New member
תודה לכן בנות יקרות

לא נעים לי לקטר על כאבים בד"כ (הרגל של שנים ארוכות), ופה יש הבנה גדולה. (כולל למה אין לי כוח לטלפונים בלי שעוד יתעצבנו עלי שנעלמתי/נאלמתי), כי הנפילות האלה, בטח אחרי שקט יחסי ארוך, הן קשות וכואבות.. ובעיקר מפחידות. אבל אני כן יודעת שהאנדו בשליטה, ואולי זו רק תזכורת שהגוף מתחיל עכשיו עם ההתעוררות ההורמונלית שאני באמת באמת מצפה לה אחרי 8 חודשי דיכוי. אז אין ברירה. תה צמחים ואופטלגין אחד (שזה יפה, כדור אחד במקום ארון תרופות שלם), שינה טובה הלילה - ואאסוף כוחות לשבוע חדש. תודה שאתן כאן.

זואילי

New member
../images/Emo5.gifעדיין פיכס. אפשר להפוך שירשור זה ל ../images/Emo32.gif

וכל הדואבות יכולות להצטרף אלי בעצב
(לא שזה מנע ממני חלילה להישאר בבית ולהפסיד עבודה, כאילו, דא? )

את צריכה אותי?

בדיחה .... עוגה.....סיפור אגדה ואולי סתם שאכתוב לך ללא פסיקים.........האם את לפחות עם פיג'מה
תנוחי ...וכשתרצי לדבר תאותתי......אני כאן מיליון כאלה

השתגעת

התכוונתי ברצינות רק לבדיחה...עוגות זה את....ובקצב של לבוא אני אגיע רק בעוד שנתיים.....ולגבי הפיג'מה מה רע ...הזברה עושה את זה כל יום........תגידי חליפה.

למעלה