כואב מאוד

כואב מאוד

אני פגוע מאוד אף בחורה לא רוצה להכיר אותי רובן חושבות שאני ילדותי ואני לא בוגר מפריע להן שאני גר עם ההורים ושאין לי רישיון כל בחורה ישר דוחה אותי לא נפגשים אפילו אני מרגיש נחות ופגוע אני לא מבין מה עוד עליי לעשות שמישהי תרצה אותי נמאס לי להיות שונה ושאף אחת לא רוצה להכיר אותי

ImmortalSoul

New member
שים פס

יום יבוא ותבוא האחת שבך תמצא את המעלות שכל הזמן חיפשה.

TheLive

New member
אז מה

מי אמר שאתה כל כך שונה לדברייך ? אין לך מה להיות פגוע כלל וכלל , לכל אחד יש את היחוד שלו . בבו הזמן תכיר את בחירת ליבך . החיים

כמעט25

New member
אגסון יקירי!!

קודם!! אהבה עצמית ומהר!! שנית: תחשוב למה הן אומרות לך את זה? אולי יש משהו נורא ילדותי בגישה שלך? בדיבור? ואולי בכלל בסוף תפגוש בחורה שאפילו תעדיף אותך כך?? ומי שמפריע לה העיניין של לגור עם ההורים שתחפש! שונאת חומרניות! למרות שחלק יראו במגורים עם ההורים איזו בריחה מעצמאות אבל זה לא ככה תמיד.. ולמה אין לך רשיון לא הבנתי?.....כי זה באמת קצת בעיה... לצאת לבלות, לבקר, לטייל.....קצת באסה שהבחורה תמיד תצטרך לאסוף אותך לא? וחוץ מזה תאמין לי זה הדבר הכי סבבה בעולם לקחת את הרכב ולנסוע לבד, עם מוזיקה בווליום..מין הרגשת חופש קטנה כזאת. ובנוסף.. לא יודעת מה איתך אני מעדיפה אנשים "שונים" הם יותר מעניינים וכיפיים מאנשים "רגילים" תתעודד===תכניס דברים לפרופורציות, הכל גורל נתי.

JudyWn

New member
לאגס ../images/Emo97.gif

אולי הבנות חומרניות ואולי זה אתה שמשדר משהו לא נכון. נכון, גם אני רואה בבחור שגר עם ההורים בגיל 25 כמשהו יוצא דופן אבל זה לגמרי פוסל אותו. אולי הוא לומד? אולי הוא חוסך כסף לרכב? אולי זה בגלל העבודה שלא מאפשרת לו זמן ונוח לו שהכל בבית? לגבי הרשיון, לפעמים זה משדר לבנות שאתה לא רציני מספיק, הנה, עובדה, אין לו רשיון נהיגה. בוא נאמר שהדברים האלה זה סוג של מבחן עובר/לא עובר אצל בנות כדי לדעת איזה מין טיפוס אתה מה שלא פוסל אותך לגמרי כי תמיד יש את הרושם שאתה משאיר - ונראה לי שכאן הבעיה. תדבר עם חברים טובים ותבקש שיגידו לך מה אתה משדר. יכול להיות שבאופן לא מושע אתה משדר משהו ילדתוי או לא בוגר.

למעלה