כואב לי!

yaelma1

New member
כואב לי!

אני אחרי מחזור ויש לי כאבים לא מאד חזקים אבל כאבים. התקשרתי לרופא והוא אמר לי לעשות fsh בווסת הבאה והוא ינסה לזרז תהליכים כדי שהניתוח יהיה מהר ועכשיו לקחת משכך כאבים ואם זה לא יעזור לחזור אליו, אז לקחתי נרוסין ואני מקווה שישתפר אבל מניסיונכן רציתי לשאול ואני יודעת ששאלו את זה כבר מה אתן לוקחות כשיש לכן כאבים והאם הכאבים יכולים להיות גם אחרי מחזור? תודה לעונות ותודה גם לרומיה.

ר ו מ י ה

New member
מצטערת על הכאבים ../images/Emo201.gif

אני לוקחת נר וולטרן ואצלי הכאבים הגיעו גם אחרי הוסת. מאחלת לך שתרגישי טוב במהרה .

ר ו מ י ה

New member
במחשבה שנייה

כאשר התחילו הכאבים השתמשתי באדוויל ליקוויד ג'ל ורק אם זה לא סייע עברתי לתותח הכבד, ידידי הוולטרן.

lee E

New member
../images/Emo24.gifנירוסין בשילוב עם נרות וולטן

והכאבים, אצלי בכל אופן, הם קבועים ברמות משתנות, ללא שום קשר למחזור. אך בזמן המחזור הם, מן הסתם, הרבה יותר חזקים.

gui1

New member
שיר הלל לאביטרן

בס"ד יש נרות של שבת ונרות חנוכה יש נרות צבעוניים ורחניים ולי יש נר מאד מיוחד קטן ולבן שלא בוער אבל יוקד ומאיר לי את החיים באור אחר מעלים לי כאבים הוא מוחדר לגופי ומחולל שם פלאים נר נשמה בשבילי

liatsw1

New member
נקסין - התשובה המנצחת בשבילי

בס"ד וכמה שיותר, גם אופטלגין בשתיה ובכמויות מתקבל בברכה. כל דבר שממסטל אותי ושאני מתעוררת רק אחרי שהכאב נעלם. רפואה שלמה ומהירה.

yaelma1

New member
מרגישה יותר טוב

הבוקר קמתי כמעט בלי כאבים ואני מקווה שזה ימשך ככה כי יש לי יום ארוך.

מקווה שהיום עבר בשלום

וללא כאבים

שמחה לקרוא שכבר לא כואב

סליחה על הבורות מה זה fsh ? כיום אין לי בבית משככים משתדלת להימנע ולמען האמת מאז הניתוחים אין ווסת = אין כאבים.
.
.
.
.
אבל בעבר נקסין היה הכדור שלי עד שהגעתי למצב שלגוף זה לא שינה בכלל והתחלתי להקיא אותם. היום אופטלגין נוזלי. מאוד לא מומלץ הכדורים כמו שאת יודעת ללא אוכל. ולמי שכואב אין כוח לאוכל אז הייתי ממליצה לך להחזיק נרות נקסין או וולטרן

yaelma1

New member
fsh

בדיקה שעושים ביום השלישי של הווסת לברר את הפרופיל ההורמונלי. בקשר לכאבים עד עכשיו השתדלתי להימנע ממשכחים למיניהם ולסוגיהם אבל אתמול ממש לא הייתי מסוגלת.

אופטלגין....

מה שעזר לי בתקופות הקשות, אבל הגעתי לכל מיני קוקטלים. הכאבים בעיקר [אצלי] שבוע לפני המחזור,עד יום לאחר הוסת. תרגישי טוב דמות

גל 4

New member
גם לי עוזר נר וולטרן... השאר

מרגיזים את הקיבה בעיקר אם לוקחים הרבה... נרוסין+נקסין במיוחד. וולטרן דרך הפה גם... אבל גיליתי שהנרות מרגיעים לי את כל האזור... מקווה שתרגישי טוב יותר... קבלי

גל 4

New member
ושכחתי עוד אופציה מצויינת שעוזרת

רוקסט פלוס (לוקחת שניים וזה גן עדן)

טל קר

New member
אטופן

חיי הכאב שלי נראו הרבה יותר טוב אחרי שנפגשתי עם רופאת כאב ועברתי לתרופות מרשם (לפני כן הייתי מסממת את עצמי עם כל מיני קוקטליים ולא כל כך עזר). בהתחלה היתה בי רתיעה כי 'הי זה כדור חזק', אבל נראה לי שגם יותר בריא כדור אחד חזק ויעיל מהמוני כדורים בינוניים. בנוגע לכאבים אחרי מחזור- בטח. וגם לפני וכמובן שתוך כדי

למעלה