כואב לי...

כואב לי...

כפות הידיים שלי כואבות נורא. אני גם יודעת ממה זה נובע, אני מרימה המון את הילד (בן 5 חודשים), ובעיקר מרדימה אותו על הידיים וכתוצאה מכך יש לי כאבים בפרקים שממש קשה לי כבר לעשות פעולות פשוטות כמו להדיח כלים או לכתוב יותר מדי. אני לא יודעת מה לעשות. קניתי משחה הומאופטית (טראומפלנט) אבל היא כבר הפסיקה להשפיע עליי. אין לי זמן ללכת לרופא והייתי שמחה אם מישהי היתה ממליצה לי על משחה טובה יותר לכאבים מהסוג הזה. תודה

סימבה ק

New member
היי. זוכרת שזה קרה גם לי

ככל הנראה גם מאותה הסיבה.... כתוצאה מזה שהרמתי את הילד על הידיים הרבה פעמים, המרפקים שלי צעקו "הצילו!" לתקופה מסויימת, אבל לאט לאט כנראה התרגלתי וגם הידיים התרגלו. היום הוא שוקל 13 קילו בערך ואני עדיין מרימה אותו, אבל כבר אין כאבים...

pinukit1

New member
מוכר, מוכר...

היה גם לי וגם לכמה חברות שלי , כשהתינוקות היו בני 3-6 חודשים. אם את מניקה, אין הרבה מה לעשות חוץ מלחכות שזה יעבור לבד. אפשר לבקש מאורתופד סד שיקבע את הפרק הכואב (בכללית מושלם יש השתתפות גדולה, משלמים כ-80 שח במקום 500).

mevav1

New member
מעבר למה שמלךיצו לך פה,אתן לך טיפ

שייקל לך משמעותית את הכאבים וילמד אותך להרימו נכון. גם לי ישנם כאבים כאלה ולכן "לימדתי"את עצמי להרימה לא עם כפות הידיים,אלא עם הזרוע. כלומר,שהזרוע תהא זו שנושאת את הכובד ולא כפות הידיים וכך שבנך יישען עלייך והכאבים ייפחתו. מקווה שהסברתי מובן..לי זה מה שעוזר,אחרת,לא הייתי מרימה אותה ממזמן חלילה. ושתרגישי בטוב.

sharonmar

New member
מוכר לרובנו...

אוי, כמה זה מוכר... אבל, עזבי את כל המשחות, כדורים וכו- זה יעבור בקרוב, מעצמו. אין מה לעשות, זה חלק מהחודשים הראשונים. אל תתחילי לקחת סתם כדורים או למרוח משחות- אין בזה טעם. עוד מעט כבר תשכחי בכלל שזה כאב לך!

גילילי2

New member
מסכימה ../images/Emo45.gif עם מה שנאמר - זוהי

תופעה שמוכרת להמון אימהות ואשר עוברת בסופו של דבר לבד.. אני לא עשיתי כלום ובמשך הזמן זה חלף מעצמו!

inbaraviv

New member
חשוב מאד לשים לב

איפה הכאבים עד כמה הם נסבלים/ בלתי נסבלים ועד כמה התנועה שלך מוגבלת. יש תסמונת ע"ש דה-קרווין שהיא בעצם נפיחות של הגידים שיוצרת דלקת באיזור שורש כף היד לכיוון האגודל. התסמונת רווחת אצל אמהות בגלל הרמה שגויה של התינוק. אני לא אומרת שמשחות הומאופטיות או לא הומאופטיות הן לא טובות אבל הן לא פתרון לבעייה - הן רק מקלות על הכאב. לדעתי זה דבר שלא כדאי להזניח במידה והכאבים מחריפים. במקרה שלי שום דבר כבר לא עזר מלבד ניתוח, הגעתי למצב שאני לא יכולה לתפקד בכלל עם היד הזו שלא לדבר על להרים או להניק. מצרפת לך קישור לאתר המתאר את התיסמונת והאבחון שלה. את יכולה לבצע את האבחון בעצמך ולהחליט איך את ממשיכה הלאה.
תרגישי טוב.

למעלה