כואב לי.

Everybody Hurts

New member
אולי אני "אקים" זרם משלי..:)

האמת, חסרים לי כמה דברים בחיים (כמו חופש, ומשפחה סבירה) אבל זה ממש לא שווה את האומללות שלי, ולא משתווה לכל הדברים שכן יש לי.. ויש לי הרבה, אני לא מבינה למה אני מתעקשת להסתכל על חצי הכוס הריקה.. חייב להיות מישהו שיאהב אותי כמו שאני.. זה לא שיש לי מה להפסיד, הרי גם ההצגות שלי לא גורמות לאנשים למות עליי. האמת, אני באמת לא חייבת לאף אחד דין וחשבון. מוזר איך אני נוטה לשכוח עובדות כל כך פשוטות. כל כך תודה לך.. שיהיה גם לך יום נפלא.

sak

New member
אולי את צריכה לפתח תחום עניין כלשהו

לפעמים ספורט, ריקוד, אמנות וכל דבר אחר חיובי שמתעסקים בו יכול לעזור לצאת ממחשבות ודכאונות. דווקא בגילך, כשאת בונה את אישיותך, כדאי לבחון היטב איך את מעבירה את זמנך עם אילו אנשים את מסתובבת,האם אלו אנשים חיוביים, מפרגנים... נסי לבדוק את שני הדברים האלה- מה תחומי העיסוק שמעסיקים אותך ואילו אנשים סובבים אותך. בהצלחה חמודה!

Everybody Hurts

New member
אני מניחה

שהאנשים הסובבים אותי הם אנשים משועממים, עצבניים, מאוד לא חיוביים ומאוד לא מפרגנים. הבעיה שאין לי איפה למצוא חברה אחרת (אני תקועה בפנימייה רוב החיים, עם אותם האנשים). לפחות בחופש אני אשתדל למצוא חברה אחרת.. אני אלך לסאמר סקול או משהו, מקום שלא מכירים אותי ועוד לא הספקתי לגרום לכולם להתנהג אליי בזלזול מכיוון שכך אני מתנהגת לעצמי. הכי חשוב, אני חייבת להפסיק להיות אומללה כל כך.. אני הרי יודעת שאני אינטליגנטית, מעניינת ונראית טוב.. וזה לא שלא היו לי חברים בעבר, זאת כנראה התקופה הקשה שאני עוברת והעצבות שאני מקרינה שגורמים לאנשים להמנע מלהתקרב אליי ממש.

את צריכה התחלה חדשה. תקראילזה בריחה

לא טוב לך עמצמך. תשילי את עורך ובואי אל האור, אל החופש אל הדרור. רק אצל ריבונו של עולם אנחנו חפשיים כפי שהיינו ברחם. פרק תהילים בכל יום זו גלולה טובה להתחלה (נסי פרק כ´). צביקרח.

Everybody Hurts

New member
נורא קשה לי להתקרב לדת..

עצם האמונה במשהו שאין לו הוכחות קשה לי. אבל לפעמים אני מאמינה באלוהים.

אני מרגיש בדיוק כמוך

את צריכה לחפש אנשים עם תחומי התעניינות משותפים.איזה תחביבים יש לך?ספרי קצת על עצמך מאיפה את בת כמה את וכדומה.

Everybody Hurts

New member
אממ..

אני בת 16 (עוד שבוע), גרה בירושלים.. מעריצה גדולה של פינק פלויד, תולעת ספרים. מתה על כלבים, במיוחד על כלבתי החמודה ג'יני, אוהבת חופש ועצמאות, ושוקו עם קצפת..(= הלוואי שהייתה לי אפשרות למצוא אנשים עם תחומי עניין משותפים, הבעיה שאין לי מתי ואין לי איפה כי אני תקועה בפנימייה כל החיים, ושם כבר נתתי לאנשים להבין שזה בסדר לדרוך עליי. תאמין לי, הכל בגללי. אני לימדתי אנשים שמותר להתייחס אליי בזלזול. דיברתי עם אמא שלי היום, וביקשתי ממנה שתרשום אותי ל"סאמר קאמפ" בארה"ב או משהו. אני רוצה לברוח למקום רחוק, שאף אחד לא מכיר אותי, ולהתחיל מחדש. ספר על עצמך..

נעים מאוד

קוראים לי מולי ואני חייל בן20. התחביבים שלי הם כדורסל ואירוויזיון.מאז שאני זוכר את עצמי אני אוהב את התחרות הזו ורואה כל שנה.אלו הדברים שגורמים לי להמשיך לחיות.

נשמה

יש הרבה אנשים שמרגישים כמוך. לא תמיד הם יודעים מה קורה להם , למרות שהם יודעים, שהם נראים טוב , חכמים ויש להם מה להגיד. יש את הרגעים האלה ש"אנחנו" לבד וזה בסדר!!! מותר לך להרגיש פעם ככה ופעם ככה. העיקר שאת כן מעריכה את עצמך!!! תהפכי את עצמך למספר 1. כשאת תהיי מספר 1 הכל מסביב יראה אחרת. בהצלחה נשמה

Everybody Hurts

New member
../images/Emo24.gif

אני יודעת שאת צודקת.. אני יודעת הרבה דברים.. הבעיה היא במה שאני עושה. אבל אני באמת מרגישה שלפחות אני מודעת שהבעיה אצלי בראש, וזה כבר שם אותי בכיוון הנכון.

הילה1911

New member
ל-EVERYBODY HURTS

כאב לי באמת לקרוא את כאבך הקשה מנשוא.גם כי הייתי שם.אני רוצה לעזור לך אז תנסי להאמין לי.אני אישה מבוגרת בת 40 ויושבת עכשיו ממש לידי הבת של.היא בת 19.תאמיני לי שהיא היתה בדיוק שם,איפה שאת עכשיו.הגהינום עבר עליה ועלינו-משפחתה הקרובה.אבל זה עובר.זה עבר לה ואני בטוחה שזה יעבור לך.אין לי ספק.אבל את חייבת להיות חזקה,להאמין בעצמך וביכולות שלך,להיות אופטימית,להיות את עצמך ולא מישהו אחר כי זה הכי גרוע ,והכי חשוב,תנסי ממש חזק לנסות להתקרב להורים שלך,כי הם החברים הכי טובים בגילך,והם אף פעם לא יפגעו בך,בדוק.בהצלחה יקירתי,תהיי חזקה,מחזיקות לך אצבעות.

כואב לה

לבחורה שכואב לה,שהכל לא טוב לה .כמה מילים מלבי אלייך.ודאי את חושבת שאף אחד לא מבין מה את מרגישה.זה נכון .אך דעי לך ,כל זמן שתהיי עסוקה בנבירה בתחושותייך השליליות יהיה לך קשה לצאת מהפסימיות הזו.מה שברור לי לחלוטין שפעילות גופנית תורמת מאוד להרגשה חיובית כמו שנאמר נפש בריאה בגוף בריא.נסי לראות את חצי הכוס המלאה.אין דבר כזה כלום לא טוב . מחזיקה לך אצבעות ובטוחתני שלא ירחק היום והכל יראה לך אחרת. בהצלחה

למעלה