כואב לי

anana

New member
כואב לי

אני אישית לא מאמינה שיהייה שלום זה רק ילך ויחמיר ויעשה יותר מפחיד ונורא ולא רק בגלל הערבים אלא גם בגלל היהודים אני כבר שנה עם תחושה שסוף העולם מתקרב,כי עוד יכול להיות מצב של מלחמת עולם. בשביל זה אני אחת שלא אכפת לי מהמחר, אני חיה תיום, חשוב לי להתעורר ולהגיע לסופו ולהנות,לאהוב כל יום כאילו הוא היום האחרון שלי. אני לא מאמינה בהדברות בממשלות ובנשיאים,אני יודעת שצריך למצוא 50 אנשים פשוטים מכל צד ,אנשים רגילים נחמדים וטובים וריקים מרוע,להפגיש ולדבר. אני לא מאמינה שאם יש מחבל מניאק מאיזה כפר שרוצח חפים מפשע,אז צריך להרוג את כל הכפר שלו,כי יהיו שם תמיד חפים מפשע. היהודי אומר מוות לכל הערבים,אבל בעצם הוא בעצמו עם המחשבות שלו הופך לרוצח,כי בטוח שבכפר הזה יש חפים מפשע.גם ערבי שאומר את זה מרתיח אותי. בארצות הברית כל 6 דקות נרצח מישהו אבל לא מוציאים פסק דין מוות על כל ארצות הברית. אם יש מישהו שאני כועסת עליו במיוחד זה מסיתים. אותם הייתי שולחת לכל הרוחות.כי מהם מגיעה הרעה. יש לנו המון דברים חוץ ממלחמה שמעיבים עלינו בעולם,רעב,חוסר מים,אטמוספירה שנגמרת,למה בכלל צריך להגיע למצבים של שנאה ביננו ? אני חצי מוסלמית וחצי יהודייה ואל תשאלו אותי למי אני מרגישה שייכת,כי זו שאלה דבילית. אני אדבר עם כל אדם באשר הוא ואוהב כל אדם באשר הוא אם הוא יהייה ישר הגון חביב ולא ר ו צ ח. אני כואבת כאב של כל אדם שאיבד משהו באשר הוא. ואני נורא מתפללת לאל שכל מסע ההרג וההשמצות המיותרים האלה יעלמו כלעומת שבאו יום נפלא לכולנו

ביילי_007

New member
כואב גם לי, אבל ביחד נמשיך...

כואב גם לי, על כול הרוג ישראלי או פלסטיני - כואב לי גם שאני רואה שתינוק בן 5 חודשים מת היום. כואב לי הפלסטיניות שנהרגו בפגז שנורה בטעות. כואב לי שאני רואה את החלום השלום מתמוסס, אבל.... תמיד יש את ``ה-אבל`` - אם ביחד, את ואני, שוקר וקלייר ALL, וכולם נצעד במצעד השלום, נאמין בשלום, נוכל להשיג את השלום. תאמינו בזה כי מתישהו זה יגיע. גם אני מתפלל כל יום שהשלום כבר יגיע, ואל תדאגי סוף העולם עדיין לא הגיע.

all

New member
אננא זה היה נאום הלוויתן! את גדולה

יש לך כבר מערחץ אחד. לא אמרת מילה אחת מיותרת ואף מילה שךך אסור להשמיט. האדם לקח על עצמו את הפיקוד על כדור-הארץ, השמיד את חיות הטרף או דחק אותן לפינה רחוקה. הרעיל את הים, הרעיל את האויר, הרעיל את האדמה וככל שיתרבה יותר יאלץ להרעיל עוד יותר. אם כי אינני יודע כמה ניתן להוסיף עוד. ולכן אולי באמת סוף העולם מתקרב ואנחנו מתעסקים כאן כמה סנטימטרים מרובעים יהיו של ישראל וכמה של פלסטין. מאילו התנחלויות יעשו טרנספר ליהודים ובאילו ישאירו אותם. אז אולי סוף העולם זה הדבר היחיד שמגיע לנו, אנחנו מבזבזים את הזמן על שטויות ונכון להיום, לא הצלחנו ליצור עולם שמגיע לו להמשיך להתקיים הלאה. יחד עם זה כל סוף היא התחלה חדשה וכל התחלה היא אפשרות מסויימת לעשות את זה טוב יותר. ואולי עידן האדם בהבולוציה הסתיים, בדיוק כמו שדינוזאורים נעלמו ברגע אחד כשטמפרטורת העולם ירדה מתחת למה שהם יכלו לחיות בו, האדם ייעלם כשהטמפרטורה תעלה מעל מה שיצליח הוא עם הטכנולוגיה שלו להתאים לעצמו, וכבר היום הטמפרטורה עולה ביותר מ-1 מעלה ב-10 שנים. אינני נוהג לומר את הלאום שלי, המדינה היא שזקוקה לרישום הזה, ע``מ לדעת מה לקחת ממני ומה לתת, בשבילי המושג הזה לא קיים. אני מחלק את האנשים לבני-אדם ולאלה שעדיין לא הגיעו לרמה זו, כל השאר ממש לא מטריד אותי.

בת-עמי

New member
אחלה הודעה

אבל את יודעת למה ממשיך מסע ההרג כי שני הצדדים הורגים חפים מפשע ושלום לא עושים למעלה

קלייר

New member
לאהוב את האדם לא את הלאום

יש ללמוד לא להכליל,ולא להעניש את כל העם בגלל כמה שונאי שלום יש לאהוב את האדם ולא את הלאום,מתי נלמד לראות גם את סבלו של העם השני ואיתך אני בתפילה שיפקחו עינינו,לראות את הטוב ואת היופי בשונה מאיתנו

יוסי26.5

New member
ל- ANANA

אני מצטרף לתפילתך... ..ואולי ממך זה נשמע אמיתי יותר כי בך יש שני הלאומים... ואני דוקא מאמין שיבוא יום ויהיה טוב... כי אם לא האופטימיות הזאת... ואם לא יהיו אנשים אופטימיים... הבלאגן יתחיל ולא יהיה לזה סוף... אז הרימי ראש קצת ותהיי אופטימית קצת אננה... תודה שעיינת בהודעתי...

ליטל א מ

New member
שוקור תוסיף אל תחסיר מחמאות ;-)

שוקור תוסף אל תחסיר מאתנו מחמאות כאשר מגיע לנו :) ;-)

למעלה