כואב לי :(

emmaam87

New member
כואב לי :(

היי נעים מאוד, אני אמה וכואב לי :(
רציתי לשאול אם יש פה מישהו שמכיר אורתופד מומחה לכתף ויכול להמליץ עליו?
אני כבר כמעט חצי שנה סובלת מכאבים שהתחילו משום מקום בכתף אחת והתפתחו לשתי הכתפיים ועכשיו גם הצוואר מתחיל לכאוב.
הייתי כבר אצל 2 אורתופדים והם לא עזרו לי הרבה וכבר מתחיל להמאס עליי להתעורר ב5 בבוקר מכאבים ולבכות עד שאני צריכה לקום :(

תודה

Sigal H

New member
שלום אמה

אורטופד אני לא מכירה, אבל לדעתי שווה להתייעץ גם עם נוירולוג ולבדוק אם בעיה עצבית גורמת לזה. אין לי שמות, אבל אולי למישהו אחר פה יהיה על מי להמליץ.

ובינתיים, האורטופדים לא רשמו לך משהו לכאבים?
כמו כן, הייתי בודקת את הכרית. אולי משהו בתנוחה או בזווית גורם לך לכאב - שבגללו את מתעוררת - על גבי הכאב הרגיל, ואם אפשר לתקן אותו אולי תוכלי לישון לילה שלם

שולחת לך חופן חיוכים.

emmaam87

New member

קיבלתי הרבה דברים לכאב וגם נגד דלקת.. ועשיתי גם פיזיותרפיה ורפלקסולוגיה שלא עזרו בכלל..
ברנטגן ואולטרסאונד ראו טיפה הסתיידות בשמאל ונוזל בימין אז הטיפולים שקיבלתי הם בעיקר נוגדי דלקת ומשככי כאב
בהתחלה ארקוקסיה ואז בטרן כי הארקוקסיה לא עזר, ואז רוקסט פלוס נגד כאב וכי מספיק עם הנוגדי דלקות, וכשזה לא עזר אז קיבלתי סלקוקס, וכשזה לא עזר קיבלתי נקסין שעשה לי שלשולים ולאחרונה שוב קיבלתי ארקוקסיה לדלקת והפעם גם וטרמדקס נגד הכאב.. מיותר לציין ששום דבר מזה כולל הטרמדקס לא עוזר.. בפיזיותרפיה שלחו אותי בחזרה לרופא כי הם ראו שאין שיפור
עשיתי EMG שאמור להצביע גם על איזה בעיה עצבית (נראה לי..) וזה יצא תקין..
האורתופד מתעקש להמשיך עם פיזיותרפיה ותרופות למרות שזה לא עזר והם הפנו אותי בחזרה אליו.. אבל ביקשתי לעשות גם סי טי כדי באמת לשלול משהו עצבי.. אבל הוא מעצבן אותי ולא מקשיב לי בכלל ואפילו לא בדק אותי פעם אחרונה שהייתי אצלו.. ישר רשם תרופות בלי לתת לי להסביר לו שזה מחמיר, הוא אפילו לא זכר שזה בשתי הכתפיים...

אני באמת אבדוק את העניין עם הכרית למרות שאני בספק אם זה זה כי כואב לי גם במשך היום פשוט בלילה זה מחמיר.

נמאס לי, כואב לי, אני צריכה חיבוק

Sigal H

New member
נשמע שאת צריכה להחליף רופא

יכול להיות שבמרפאת כאב יוכלו לעזור לך יותר.

וכל החיבוקים שבעולם

ברוכה הבאה!

שלום אמה,

ברוכה הבאה לפורום שלנו. הפורום הכמעט יחיד שבו מותר לקטר, ושאפשר לקבל בו חיוכים וחיבוקים וירטואליים ואמתיים - בלי הגבלה ובלי תשלום

מה שאת מתארת נשמע לא נעים בכלל.
יש לי כמה שאלות אלייך:
1. מאיזה אזור את בארץ? (כדי שאוכל להמליץ על רופא)
2. האם יכול להיות שכאשר החלו לך הכאבים הללו היה לך איזשהו משבר שקדם להם? משהו מפתיע, מוות חלילה של בן משפחה, או מישהו אחר? משבר קשה בלימודים? תקופת לחץ קיצונית?
3. האם את נוהגת לעשות פעילות גופנית כלשהי?
4. האם את עובדת? לומדת?
5. בת כמה את?
מה שאת מתארת נשמע כמו ממצאים של "כתף קפואה". אחרי שתתני מעט פרטם נוספים, לפי השאלות ששאלתי, אני מניחה שיהיו לי עוד כמה דבירם לומר לך על זה.

ובינתיים, את מוזמנת כמובן לשבת אתנו, לשתות תה/קפה/שוקו ולטעום מעוגות הבית, כולל כמה מרשמלו-אים , למשל....
וגם ממני הרבה הרבה

bimbo.

New member
אמה ברוכה הבאה לפורום התומך אוהב ומחבק שלנו

מצער מאוד לשמוע על הסבל שלך, למרות כל הטיפולים, ועל יחסו הגרוע של הרופא.
אם את באזור תל אביב, אני ממליצה בחום על ד"ר אלכס צייחין ממרפאת כאב באיכילוב.
הוא גם נוירולוג וגם מומחה לכאב.
הוא עזר לי רבות.

אגב, אפשר להגיע אליו עם כרטיס מושלם של הכללית, באם את שייכת אליה. אני חושבת שגם עם כרטיס מכבי.
כדאי לך לברר. התשלום הוא סמלי.

אני מאחלת לך הצלחה בטיפולים למיניהם.

וכמובן - המון

כמה שאלות והמלצות בשבילך

היי אמה

הסיפור שלך מוכר לי מידי , נשמע שאת מאוד סובלת מכאבים חזקים כבר תקופה לא קצרה וניסית הרבה דברים שהרופא המליץ
מהניסיון שלי (היו לי כאבי גב נוראיים!! במשך כמה שנים) אחרי שעשיתי כל מה שהאורטופד המליץ, לקחתי את כל התרופות, עשיתי את כל הבדיקות ואפילו החלפתי עבודה, מיטה, ספה וכלום לא עזר - הדבר היחידי שהציל אותי - דיקור וצמחי מרפא סיניים - היום אין לי שום כאב! , בהתחלה הכאב ירד מרמה של 10 לרמה של 2 (בסקאלה של 1-10) והיום כלום!!
אז דבר ראשון מאוד מאוד ממליצה ללכת לטיפול ברפואה סינית - דיקור וצמחי מרפא ולשלב עם טכניקת מגע - שיאצו/ טווינא (לפחות סדרה של 10 טיפולים בתור התחלה כי המצב שלך כבר כרוני ושקוע עמוק בגוף)

דבר שני - שימי לב לאורח חיים שלך - האם העבודה שלך גורמת לזה? כסא ושלחן לא מותאמים בעבודה יכולים להיות הגורם - אם הכתפיים מוחזקות גבוה מידי במהלך היום זה יכול לגרום לכאבים , צריך לבדוק איך את יושבת, אם את עובדת על מחשב - מנח של כל הגוף - החל מכף היד, אמות, כתפיים, צוואר , גב, ורגליים - כל אחד מהם יכול להיות הגורם והגוף מגיב בתגובת שרשרת ככאב במקום אחר - מאוד חשוב לעשות את האבחנה הזו - שימי לב - כי מפרק אחד משפיע על מפרק אחר בקלות וריך איש מקצוע שיאבחן מה קורה בדיוק בגוף (וכשאני אומרת איש מקצוע אני פחות מתכוונת לאורטופד שיושב מולך בשולחן ובקושי שם עלייך אצבע לבדוק מה קורה, אלא למטפל שישקיע זמן באבחון מלא של כשעה)

שימי לב מה מקל ומה מחמיר את הכאבי ם - אמרת שאחרי שינה הכי כואב לך - זה סימן שיש תקיעות - סטגנציה ויש צורך בתנועה -
האם המזרן שאת ישנה עליו רך מידי ? קשה מידי? כרית נמוכה/גבוהה מידי?
האם חימום/ קירור מקל/ מחמיר?

בקיצור יש ה-מ-ו-ן מדדים שצריך לשים לב אליהם ולבדוק מה בדיוק קורה בגוף שגורם לכאב - ולטפל בשורש הבעיה וסימפטום שזה הכאב עצמו

לא כתבת מאיפה את בארץ , אם תרשמי לי אוכל להמליץ על מטפלים באיזורך

רפואה שלמה, אמילי

אתר www.emilyclinic.com
דף פייסבוק http://www.facebook.com/emily.clinic

למעלה