כמה שאלות והמלצות בשבילך
היי אמה
הסיפור שלך מוכר לי מידי , נשמע שאת מאוד סובלת מכאבים חזקים כבר תקופה לא קצרה וניסית הרבה דברים שהרופא המליץ
מהניסיון שלי (היו לי כאבי גב נוראיים!! במשך כמה שנים) אחרי שעשיתי כל מה שהאורטופד המליץ, לקחתי את כל התרופות, עשיתי את כל הבדיקות ואפילו החלפתי עבודה, מיטה, ספה וכלום לא עזר - הדבר היחידי שהציל אותי - דיקור וצמחי מרפא סיניים - היום אין לי שום כאב! , בהתחלה הכאב ירד מרמה של 10 לרמה של 2 (בסקאלה של 1-10) והיום כלום!!
אז דבר ראשון מאוד מאוד ממליצה ללכת לטיפול ברפואה סינית - דיקור וצמחי מרפא ולשלב עם טכניקת מגע - שיאצו/ טווינא (לפחות סדרה של 10 טיפולים בתור התחלה כי המצב שלך כבר כרוני ושקוע עמוק בגוף)
דבר שני - שימי לב לאורח חיים שלך - האם העבודה שלך גורמת לזה? כסא ושלחן לא מותאמים בעבודה יכולים להיות הגורם - אם הכתפיים מוחזקות גבוה מידי במהלך היום זה יכול לגרום לכאבים , צריך לבדוק איך את יושבת, אם את עובדת על מחשב - מנח של כל הגוף - החל מכף היד, אמות, כתפיים, צוואר , גב, ורגליים - כל אחד מהם יכול להיות הגורם והגוף מגיב בתגובת שרשרת ככאב במקום אחר - מאוד חשוב לעשות את האבחנה הזו - שימי לב - כי מפרק אחד משפיע על מפרק אחר בקלות וריך איש מקצוע שיאבחן מה קורה בדיוק בגוף (וכשאני אומרת איש מקצוע אני פחות מתכוונת לאורטופד שיושב מולך בשולחן ובקושי שם עלייך אצבע לבדוק מה קורה, אלא למטפל שישקיע זמן באבחון מלא של כשעה)
שימי לב מה מקל ומה מחמיר את הכאבי ם - אמרת שאחרי שינה הכי כואב לך - זה סימן שיש תקיעות - סטגנציה ויש צורך בתנועה -
האם המזרן שאת ישנה עליו רך מידי ? קשה מידי? כרית נמוכה/גבוהה מידי?
האם חימום/ קירור מקל/ מחמיר?
בקיצור יש ה-מ-ו-ן מדדים שצריך לשים לב אליהם ולבדוק מה בדיוק קורה בגוף שגורם לכאב - ולטפל בשורש הבעיה וסימפטום שזה הכאב עצמו
לא כתבת מאיפה את בארץ , אם תרשמי לי אוכל להמליץ על מטפלים באיזורך
רפואה שלמה, אמילי
[email protected]
אתר
www.emilyclinic.com
דף פייסבוק
http://www.facebook.com/emily.clinic