כואב לי

רוצה לשתף?

yaeli20

New member
תודה ../images/Emo24.gif

הרבה דברים במקביל... המון המון המון לחץ ותסכול בלימודים מכל מיני מורים מכל מיני שיעורים. ואני חושבת שהדבר העיקרי הוא שמצאנו פילים שאבא שלי צילם פעם במצלמה של 8 מ"מ ולא ידענו מה זה רק אחרי שהעברנו את זה לDVD גילינו שזה הירח דבש אל ההורים שלי... אחרי כמעט 20 שנה פתאום ראיתי אותה חייה...

../images/Emo201.gif

בטח מוזר פתאום לראות אותה כאילו חיה אחרי כ"כ הרבה זמן.. אני מצטרפת לאביב ושואלת-איך הרגשת בעקבות זה? היה לך טוב לראות את אמא שוב? או שזה היה קשה מידי?

yaeli20

New member
אמממ...

זה היה הזוי... זה מוזר אחרי כל כך הרבה שנים פתאום לראות אותה צוחקת מסתובבת, עושה שטויות עם אבא שלי. (ולראות את אבא שלי צעיר כל כך...) לצערי בגלל שזה פילים אין קול אבל גם הצילומים האלה הם יותר ממה שהיה לי עד היום אז אני אומרת תודה על מה שיש. ראיתי את הסרטים האלה ביום ראשון ועד עכשיו אני מוצפת לא במובן הרע, כלומר אני לא מצטערת שראיתי אותם אבל פתאום לראות אותה ממש לראות אותה אחרי שנים שכל מה שהיה לי זה זיכרון מטושטש זה מציף המון רגשות ודברים מודחקים.

MoRoSH11

New member
../images/Emo24.gif

אני יודעתצ שזה קשה לראות את זה, אבל אני גם טיפה מקנאה בך.

beutterfly1

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif סורי שנדחפתי

למרות שאני חדשה.. אני אישית מאמינה שלכל דבר יש הסבר.. אולי בגלל שאת בתקופה לא טובה בלימודים ובלחת כללי הפילים שמצאת דווקא באו לחזק אותך? אולי זה פוש שאומר יהיה בסדר. אם תצטרכי משהו אני פה...

למעלה