כואב לי :(....

כואב לי :(....

מצאתי לנכון לכתוב את זה כאן למרות שאולי זה לא כל כך קשור... -> כך שאתם לא חייבים להגיב. אז הינה עוד פריקה מהלב... יש לי השבוע יומולדת, התבגרתי, השכלתי, כאבתי. אני עומדת לחגוג יומולדת גיל משמעותי אבל ממש לא בא לי על היומולדת. אני גיליתי לפני שבועיים שהמשפחה, המשפחה שלי משקרת לי. 18 שנה הם משקרים לי, כולם, כולם ידעו חוץ ממני. אני גיליתי את הסוד במקרה-"בטעות". הם לא יודעים שגיליתי את הסוד. כל יום שעובר אני חושבת רק על הסוד- איך אפשר לשקר לגבי מיהי אחותי האמיתית? כואב לי נורא...כולם יודעים חוץ ממני שאחותי היא רק חצי... כואב לי על זה שמשקרים לי ולא אומרים את האמת.. זה לא אומר שאני אוהבת אותה פחות - אבל למה לא סיפרו לי? הם לא יודעים שאני יודעת.... מתי הם מתכננים לספר לי? החבר שלי כבר לא ממש חבר... יש לו זמן בשבילי רק בלילה, וגם זה לפעמים. אני יודעת שמשהו פה לא בסדר, אני מרגישה את זה בפנים בתוך הבטן ובתוך הלב שזהו אני צריכה להתרחק ממנו, להתאמת איתו, מגיע לי יותר. אבל אני לא מסוגלת.. אני לא מסוגלת להיפרד ממנו עכשיו לפני היומולדת, אני יודעת שאני פשוט יתפרק. כואב לי להיות איתו וכואב לי להיות בלעדיו. אני צריכה להחזיק מעמד רק עוד כמה ימים.... אני פשוט נשברת כאן.. אני לא מסוגלת יותר... איך שכולם פוגעים לי בלב...

adi1331

New member
מקווה שהרגשתך תשתפר ../images/Emo201.gif

וכמובן מזל-טוב ליום הולדתך
מצטערת לשמוע שעצוב לך, אך ברצוני לתת לך מס' נקודות למחשבה: לגבי אחותך (חצי אחותך),את אומרת שאת כועסת על הוריך על כך שלא סיפרו לך. שאלה- האם ידיעה זו היתה עוזרת\תורמת לך במשהו ? אני חושבת שהוריך פשוט חששו שאם תדעי את האמת אז משהו ביחס שלך כלפי אחותך ישתנה.. כך שאין לך סיבה לכעוס עליהם, תנסי להבין אותם. חבל למלא את עצמנו בכעס לחינם ! לגבי חבר שלך- לא ממש פירטת יותר מידי. אך מה שכן אני יכולה לומר לך זה שקשר בריא ונכון שמתאים לנו אמור להיות קשר מדהים ..קשר שגורם לנו לקום בבוקר ולחייך בלי סיבה.. ואם אין לך את זה עם חבר שלך אז תעשי את השיקולים שלך. תעשי את ההחלטה הבוגרת שלך לא מתוך חשש להשאר לבד (הזכרת את העובדה שבגלל שעכשיו יש לך יום הולדת לא בא לך להתעמת איתו), אלא מתוך החלטה בוגרת מה נכון עבורך !! האם טוב לך בקשר הנוכחי או שלא. בהצלחה ושוב מזל"ט.

Tabacco 19

New member
...

מכיון שאף פעם לא עברתי חויה כמו שאת חוית אני לא כל כך יכול להזדהות עם הכאב שלך אבל עדיין אני די נדהם מהסיפור שלך אני לא יודע איך אני הייתי מגיב במקרה כזה. לגבי החבר אם זה כבר לא זה עדיף לקחת טיים אאוט לבדוק אם יש עוד טעם לקשר.בכול מקרה אני מאחל רק הצלחה ומזל טוב ליומולדת שלך...

new life2

New member
מותק את שוברת אותי

נכון שזה פוגע מאוד ... אני מבין שגם את אוהב את אחותך .. היא אהבתך צריכה לגדול כלפיה ההורים שלך לא אמרו לכן את זה בגלל שהוא מבלבל .... בטח שהיו אומרים לך את זה אח"כ ולא עכשיו את עדיין קטנה אולי הם מחכים לך שתגדלי עוד יותר ואולי גם לא רוצים להגיד לך בכלל כי זה פוגע גם בהם ולא רוצים רוצים שתסבלו טיפה מהעניין בגללו שהם סבלו אני רוצה שתביני את ההורים שלך ולא לרדת עליהם כי לא חסר להם הם לא רמאים הם אוהבים אותך מאוד וזה קרה רק למענך ובגלל שאוהבים אותך מזל טוב ... אם החבר לא מעריך לא מקריב לא איכפת לו ממך תזריקי ואל תחשבי על זה פעמיים מי זה הבנאדם שיתייחס לך באדישות תזריקי ואל תבכי בכלל עליו את נשברת בגלל שאת סובלת אותו ...עד מתי? אם המצב נשאר ככה הוא זורק אותך בסוף... תזרקי אותו קודם ולא תושפלי בסוף עוד ועוד ... היחס שלו משפיל ואם בסוף הוא המנתק את הקשר מפשיל יותר ויותר ... תפתיעי אותו ותזרקי ואם הוא היה אדיש לזה גם ז"א שקבלת את ההחלטה הנכונה הוא לא שווה הוא לא בשבילך

למעלה