כואב לי

כואב לי

אתמול ישבתי פה ולא הצלחתי לכתוב מרוב בכי. כל מה שרציתי זה שמישהו יקח אותי אליו, יחבק אותי ויגיד לי שיהיה בסדר. לא נכנס מישהו כזה בדלת ואני בכיתי בלי סוף. אני מרגישה שהחיים שלי זה כמו דומינו שהכל נופל בשרשרת בלי יכולת עצירה. אני מסובכת עם 3 גברים כרגע: אחד, יצאנו פעם, הוא שקרן חולני שהשפיל אותי ושיחק בי המון ואני פשוט נמשכת אליו בטירוף ולא מצליחה להתנתק. השני, נשמה טובה ומעניקה שאני לא מצליחה להימשך אליו והשלישי, איך לא הגרוש. שהכניס אותי עכשיו לבעיות של הישרדות מבחינה כספית ויותר גרוע לביטחון האישי שלי ושל הבת שלי. ובין לבין עוד דברים משתבשים, אני מתקנת במקום אחד בשני מקומות אחרים נהרס. החלום שלי הפך להיות מסוגלת לנהוג בלי משקפי שמש וגליל טישו באוטו, שיהיה לי יום אחד שלם בלי דמעות בגרון עם חיוך אמיתי ולא מאולץ, אומרים לי שאני חייבת להתחיל לפתח עור של פיל ואני מרגישה שיש ימים שאני מסתובבת בלי עור בכלל...הכל חשוף ולא משנה איפה יגעו בי הכל כואב.ואני מנסה...כ"כ מנסה להרים את עצמי אבל מרגישה כאילו מישהו שם למעלה בודק אותי ומציב שוב ושוב מכשולים לראות עד כמה אני מסוגלת להמשיך. ואני לא...אני הולכת לאיבוד, אני עושה טעויות שעולות לי בעוד כאב ועוד דמעות (ורק לך "עד השמיים וחזרה" אגלה שדיברנו גם אתמול...) ולך אלוהים אגלה שאני ממש אבל ממש לא חזקה כמו שכולם חושבים אבל אם אתה קיים אתה בטח רואה ויודע...

העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך היא...

להתנתק כרגע מכל הגברים בחיים שלך... להסתכל פנימה, לעבוד על עצמך, להבין מה קרה לך, מה גרם להגיע למצב שלך, ולראות איך את מתחילה להתרומם ממנו ולהתחזק.. רק אחרי שתהיי חזקה בזכות עצמך, תוכלי לשלב בחיים שלך מערכת יחסים עם גבר, ורק אז, אף אחד לא יוכל למוטט אותך בצורה כזו, כי את פשוט לא תתני לזה לקרות.. תעשי סטופ בכל מה שנוגע לגברים, ופשוט תסתכלי פנימה...

לא יאמן! מילה במילה ....

מה שעבר בראשי לאמר לחברתינו - את כתבת בשפתך הענוגה. כל מילה זהב - ואני ממליצה לך בחום להקשיב-גם תפוזינה הכותבת וגם אני היינו בבלאגנים לא קטנים בכלל ותאמיני לי שאני אומרת לך - היא יודעת בדיוק מה היא ואמרת! ואני מחזקת כל מילה!!!!!!!!! לפני הכל - זה את והילדה שלך - זה נשמע קלישאי אבל זה הכי נכון.תכריחי את עצמך אפילו להתחזק בשבילה- ואח"כ כשתיהי חזקה את תראי יותר ברור -ותידעי בעיניים פקוחות במה לבחור. היש גבר ששווה את דמעותייך?את סיבלך? את זה שאת מיוסרת כל היום במקום להנות ממה שהחיים בירכו אותך בהם - בבת שלך? חבל על כל רגע.... תשלחי אותם לכיבי נימט (בראש שלך) ולקום לקום לקום את תפתיעי את עצמך כמה שאת יכולה להיות חזקה

aviavram

New member
ואללה הזכיר לי סיפור דומה

את הגלגל לא המצאת לבד זה בטוח וכן ההוא למעלה בודק את כולנו והחזק מנצח יש לך ילדה את חייבת להיות חזקה עבורה כל השאר חשוב אבל פחות אבל לא יעזור עם 3 לא ילך מה X את צריכה להתנתק ובין ה שניים את זה שטוב לך איתו וטוב זה דבר יחסי לא סתם אמרו שאנחנו מזוכיסטיים

איזי בת

New member
לא יודעת כמה זמן את גרושה אבל....

לדעתי האישית, שימי את כולם בצד ותתרכזי בעצמך.... תהני מהלבד תאבקי בכל מה שלא מסתדר ותרימי את עצמך.... הזוגיות הנכונה תגיע כשתהיי במקום שלם יותר שהבחירה תהיה נכונה יותר בעבורך.... אני יודעת שכרגע שום דבר לא ינחם אותך אבל לכולנו יש ימים\תקופות כאלה, החכמה היא ללמוד מכל מכשול ולהמשיך הלאה.... בהצלחה

שני דברים

שלמעשה קשורים האחד בשני - דבר ראשון - כדי להנות מהלבד צריך מצב רוח טוב... בטח לא מצב רוח שיגרום לנו, בהיותנו לבד, לשקוע עמוק יותר... ההתרוממות לאחר 'לבד' שכזה תהיה הרבה יותר קשה דבר שני הקשור לדבר הראשון - היא בדיוק בתקופה שאסור לה להיות לבד, אלא בסביבה תומכת וקשובה

קודם כל חיבוק...

את צריכה לעשות סדר בחיים שלכן - שלך ושל הילדה. השרדות לא נשמע טוב. בתור אחת שעד עכשיו משלמת לא מעט הלוואות (ולא, לא אני הכנסתי את עצמי לחובות) מבינה אותך מצויין. לא לבנות על אף אחד, לפעול בקור רוח, לעשות חושבים, לסדר הכל. כאשר יחזור הביטחון הכל ייראה אחרת. ולי אישית בלאגן בחיים ועוד שלושה גברים נשמע קצת יותר מדי. תשאירי את הגברים לאחר כך...משום מה לא נראה לי שהם עוזרים לך או תורמים משהו לפתרון הבעיות המעשיות. שולחת עוד חיבוק. יהיה בסדר.

../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

כ"כ כואב לקרוא את מה שאת מרגישה, פשוט דוקר ורק גורם לרצות לתפוס אותך מחוץ לוירטואליה לחיבוק אמיתי ומוחץ וערימה של גלידה וטישו
תראי, מהצד היותר פרקטי- את חייבת להעיף את הגבר הראשון, את נמצאת בעמדה חלשה ואין לי ספק שהוא מנצל את זה- תזרקי אותו, תעיפי אותו, תשלחי אותו לטייל על עמודי חשמל בלי מיגון. לדעתי את צריכה עזרה חיצונית- מישהו לדבר איתו, להיתמך, לקבל איזושהי עזרה מקצועית, מישהו שיהיה אובייקטיבי למצבך ויוכל לעזור לך. יקירתי, חזקי ואמצי, זה לא קל, זה אפילו קשה ברמה שזה שורף את קצות העצבים, אבל אני מאמינה שאת תצליחי, עם הרצון, עם היכולת, עם התקווה, וגם איתנו שנהיה פה בשבילך, לצאת מהמצב הזה שנקלעת אליו.

א פרסקי

New member
גם אני באותה דיעה

שאר החברים עזרו מנקודת מבטם וזה טוב מציע לך לקחת עזרה חיצונית דרך פסיכולוג או יועץ זוגיות או כל מישהו שמבין בדברים האלה אני יודע שלי בהתחלה זה עזר

Bubble Girl 27

New member
ממה שאת כותבת

אפשר להתרשם שאת צריכה הפסקה מהכל. לדעתי סיימי את כל מה שנשאר פתוח עם האקס כי משם נובע כל הבלאגן עם השניים האחרים. קחי אוויר עזבי הכל ותתמקדי בלפתור מה שחשוב, גם ככה את לא סגורה על אף אחד מהם ואם היית כנראה שזה גם היה פחות מפריע לך מאחרים... אני ממליצה לעשות הפסקה מהכל. מאחלת לך להיות רק מאושרת ורגועה.

../images/Emo24.gif יצא לי ארוך.. ורציתי רק לכתוב חיבוק

אני יגיד מה שרב האנשים אמרו פה דבר ראשון STOP כדור הארץ. תפרדי מכולם לשלום, תתחילי לשקם נזקים, כלכלית, נפשית, צאי לעשות דברים שתמיד רצית לעשות... וכמובן להפסיק עם הטישו! (ז"א הרצון להפסיק) יש לשלמה ארצי שיר שנקרא "אמיתי" הייתי מעתיק לפה אבל אבל אסור... (אז קטע נבחר) יש בית משפט "תעשה כל יום דבר כן שמאז ומתמיד מפחיד היום אתה חי, מחר מת ההווה זה העתיד שכח את הפקולטות,שכח את הפגיעות בך תשתדל לחיות בסוטול הודו רחוקה אבל תיסע." זה נשמע כמו משפטים שהם תלושים מהמציאות... אבל לא. תאמצי את זה! החיים באמת יהיו קלים יותר כולנו היינו שם, כולנו חיפשנו חום חיבוק תמיכה , התבלבלנו ונפלנו (וזה בסדר גמור) אבל עכשיו זה הזמן לעשות הפסקה לחשוב לעצמך מה את רוצה, קחי בחשבון שצד השני יש אנשים שגם הם בני אדם עם רגושת... וכמו שאת אומרת .. לא להפיל עוד חיילים בדומינו של החיים. לבנתיים תני לקטנה חיבוק... תעשי לך ולה הכי כייף בעולם, כסף בא כסף הולך.. צאו יחד לבד לסופ"ש.. איזה צימר או בית מלון...זה יעזור בכל מקרה אם את לא נוסעת ביום חמישי יש מפגש תגיעי יש כאן אנשים מקסימים! באמת אחד אחד זה בהחלט יכולה להיות התחלה מקסימה בהצחלה שי

בלהסתכן להישמע כמו ורדה

את נשמעת במצוקה אמיתית..כמה זמן זה נמשך? יום? שבוע? חודשים? את צריכה עזרה לצאת מהמקום הנמוך מאוד בכדי לשקם..איש מקצוע לדבר איתו.. או אפילו לקחת לתקופה תרופה אנטי דכאונית (רופא משפחה יכול לרשום)..זה יעזור לך להרים את עצמך.. לי זה נשמע יותר ממשבר קטן של כמה ימים

רק שיר

New member
אומר לך את האמת

כל אחד מסתכל על המציאות שלו במשקפיים שהוא בוחר לו. אחד יבחר משקפיים ורודים ואחד יבחר לראות את בעולם בצבעים שחורים. אני אומרת, יש דברים יותר גרועים מזה בחיים ויש כאלו שכן מצליחם להעטות על עצמם גוון אופטימי בחיים כי כך הם בוחרים. אילו הייתי אומרת לך שמצבי עד לפני שנה היה הכי גרוע שבעולם מכל הבחינות-<כן מכל הבחינות!!> התרסקתי והחלטתי שאני לא שוקעת. בחרתי לשים על עצמי משקפים ורודים ולהמשיך הלאה.היית מאמינה? ויש אחד שיעיד על כך. גם לי יש רגשות ותקופות לא קלות, אך בחרתי לא להיות בדכאון.

felka

New member
חיבוק גדול

תראי ... אני רוצה שתדעי ששם למעלה אף אחד לא מציב לך משימות ומכשיל אותך. שם נותנים רק דבר אחד: חופש בחירה. אנחנו הולכים בדרך שבחרנו ובוחרים בלי או עם מודעות במכשולים. כמו שרבים כתבו לך את היום נמצאת בזעזועי רגשות שאת לא צריכה אותם לגמרי .... אני אתמול יצאתי מאחד כזה עם עזרה של אישה יקרה. עכשיו זה זמן ללמוד את העולם ולמצוא את המקום שלך. לפחות את המקום ההתחלטי. אני יודע שלא קל אבל אני ממליץ לך להתנתק מקשרים שלא עושים לך טוב ולא משנה איזה פוטנציאל יש להם. רק קשר ששני בני זוג מסוגלים להשקיע במודע יכול להצליח. קשר עם גבר שלא מתייחס מוציא ממך את כל החוסר ביטחון שיש. את לא נמשכת אליו כי רואה משהו טוב בקשר אלה מסיבות אחרות לגמרי. תסיימי את הקשר הזה אפילו לא כחברים. קשר עם בחור שאת לא נמשכת אליו (מעניין אם זה בגלל שהוא בחור טוב) תשאירי כידידים. וגרוש שלך ישאר גרוש. כמה שלא כואב תמיד צריך לנסות לסגור מעגלים. ברגע שמעגל פתוח קשה להתמודד כי עם רגשות קשה להתמודד. תסלחי לי על השווא אבל אני אישית לא חושב שגירושים הם הרס. אני הייתי משוואה את זה ללעבור לבית חדש, קטן יותר אבל עם יותר שמש ואויר. חיים שלך לא נהרסו גם אם הרבה יותר קשה לך. הם פשוט הוציא מתוכם את כל משלא צריך. זה כמו להוציא מבטן משהו שעושה רע. עוד מאט תתחילי להרגיש טוב יותר. תני לזמן לעשות את שלו. הרבה אנשים יגידו לך פה כי זמן הוא הרופא הכי טוב.... בהצלחה P.S לי לקח חצי שנה לחזור לעצמי וזה אחרי שאני הייתי במערכת יחסים ששלוש שנים אחרונות .... תני זמן

לילי301

New member
../images/Emo24.gif חזק לחימום הלב..ולחיזוק

השרירים...(כי את הולכת לעבוד קשה) מה זו ההתבכיינות הזו? ומי זה שם למעלה שמציב מבחנים בדרכך...זו רק את, את זו שמאתגרת את עצמך.. את זו שבוחרת ללכת בדרך קצת יותר מסובכת, 3 גברים, צרות של עשירים..ממי עצרי רגע ותחשבי טוב מה את באמת רוצה, לעצמך, לטובתך..ולעינייך היפות שבוכות בלי הפסקה. קחי פסק זמן ממחשבות ההישרדות וכתבי תוכנית עבודה, איך יוצאים מהסבך הרומנטי וגם הכלכלי? צעד צעד, אחרי שתציבי לעצמך יעדים ברורים, הסתכלי למטה אל בתך המקסימה שבטח מאד רוצה שאמא שלה תחזור להיות מאושרת..והכיני עצמך לאושר גדול שיבוא...והוא עוד יגיע..לאט! ברגע שתביני מה את רוצה לעשות תביני גם את הדרך.. אז קדימה נגבי את הדמעות (או שאני אגיע עד אליך לעשות זאת) ודי עם העצבות היא לא תוביל אותך לשום מקום..וקדימה תתחילי לעבוד בשבילך!! בהצלחה מותק..

גילי74

New member
נראה לי בתור התחלה

תשני את שם המשתמש, קטונטי מלייעץ לאיזה שם, אבל משהו קצת יותר אופטימי בתור התחלה בהחלט לא יזיק. וכמובן חיבוק גדול

לכולכם

קראתי את התשובות שלכם קודם כל המון תודה על התמיכה מעדכנת שנפרדתי מהנשמה הטובה, מהנשמה הרעה עוד יקח לי קצת זמן לגרוש הצבתי כמה תנאים שעד שלא יעמוד בהם שלא יצור איתי קשר רק אם אין ברירה ועכשיו? אני אומרת לכם קצת שלום, אני הולכת לעשות סדר בחיי ועם כל כמה שאתם מדהימים הגיע התור שלי להיות לבד במובן החיובי של המילה חיבוק ענקי ענקי ותודה תמשיכו לחגוג פה :)

למעלה