כואב לי........

keren007

New member
כואב לי........ ../images/Emo7.gif

הייתי היום בים והחלטתי להיום בשעות המסוכנות מתחת לשמש בלי קרם הגנה....
בהתחלה לא חשבתי שקרה לי כלום אבל... אחרי שהתקלחתי, איי. זה כואב. הפנים שלי אדומות חוץ משני עיגולים בעיניים כי הייתי עם משקפי שמש, אז אני נראית בערך ככה
רק עם שני עיגולים (אם הייתי יודעת לעשות על האייקון הזה עיגולים אז הייתי עושה) והרגליים שלי נכוו כל כך חזק שעל האדום הלוהט יש לי עוד נקודות אדומות... וכולם נועצים בי עיניים ברחוב עכשיו
תגידו להם

אויש...

טוב תקשיבי...תקני את השמן תינוקות הזה של ג´ונסון & ג´ונסון ותמרחי על כל הגוף! נ.ב. משהו קרה למסך שלי...הייתה סופת ברקים פה ועכשיו המסך שלי כזה עקום ואי אפשר לסדר את זה...וזה מהבהב כזה וזה עושה לי כאב ראש!

swirrrly

New member
סופות ברקים

תמיד הורסים.. אצלנו זה דפק טלוויזיה, ועד היום הצבע האדום לפעמים נמרח קצת כזה עליה, אבל לא משהו רציני, ודוקא מרגע לדודלי זה משתפר.. בעניין קרני:
לא יודעת מה להגיד, אבל אני משתתפת בצערך, ואני מקווה שאת וגם אחרים ילמדו מכך.

keren007

New member
מאיפה אני אביא שמן תינוקות?...

כר קניתי ג´ל אלוורה........ אני מקווה שזה יעזור
סופת ברקים
איפה את
(הנה את.. חחח)

swirrrly

New member
אצלנו תמיד יש שמן תינוקות

של ג´ונסון וג´ונסון... שתדעו

אני בדרום אפריקה לאלו שלא יודעים

עברנו לפה לפני שנתיים עם אבא, אמא ואני
דווקה אחלה פה....זה מזה מזכיר לי את הUK...

אממ

כן, גם זה מה שאני שומעת בחדשות...ביוהנסבורג אבל אני גרה בפרטוריה ופה הכל שקט...הממשלה מאוד קוקו...מגבי הזה הוא דפוק בשכל! רוצים את מנדלה! רוצים את מנדלה! רוצים את מנדלה בחזרה!

אבל מנדלה הוא כבר זקן

איש טוב...יותר מ10 שנים בכלא בגלל דעה פוליטית! בזכותו דרום אפריקה זאת מדינה דמוקרטית! הוא חיסל את האפוטאיד!

swirrrly

New member
יו כדאי לך שבמקום טיפשה התכוונת

"טיפה" אכן אני קוטלת אותך!!

Angel Girl1

New member
אוי מסכנונת=/

לי זה גם קרה כשהיתי באילת... אבל לפחות שמתי על הפנים קצת... אבל נשרפתי בגוף, שימי אלוורה... זה יעבור... אבל שימי מלא פעמים! אני שמתי כל חצי שעה בערך!

למעלה