כואב לי

luli74

New member
כואב לי../images/Emo7.gif

אני שבוע בדיוק אחרי החזרה עוברים. אחרי השאיבה כבר התחילו כאבים באיזור השחלה הימנית ושייכתי אותם לשאיבה. ועכשו, שבוע אחרי, הכאבים לא מרפים. כל השבוע כאב לי באיזור השחלה (שיש בה אנדומטריומה בינונית, אבל לא נוגעים בה נכון להיום בהוראת סוריאנו שחושש לפגוע בשחלה). אתמול הכאב התפשט לכל האגן, ובלילה התחילו בכאבים האיומים האלה באיזור פי הטבעת....ככה מתחיל מחזור.... לא רוצה! לא מעזה להתקשר לסוריאנו. הוא בטוח יריץ אותי לתל השומר, ומשם אני תמיד יוצאת אחרי כמה ימים, בוכה ועם צלקת חדשה.ושולמן, מה הוא כבר יכול להגיד לי? כואב לי, עצוב לי. מעולם לא היו לי כאבים כאלה אחרי החזרה. הם אופייניים רק לתקופות של מחזור, ובד"כ, הוא מתוזמן היטב (משהו אחד בגוף שלי מתוזמן..).הלוואי שאלה העוברונים שלי, הנינג'ות שלי...שעושים בי שמות. עוד שבוע לבטא. רוצה את האצבעות שלכן. חוזרת לקלינקס ולרחמים העצמיים.

../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif

מקווה שתתבשרי בבשורות טובות

liats80

New member
../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif

מחזיקה חזק. תרגישי טוב!!!

ריקינט

New member
../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif../images/Emo249.gifעשרה אצבעות!!

מחזיקה לך אצבעות חזקקקקקקקקקקקק!!!! ומבינה את הפחד שלך לצלצל לרופא. אך בכ"ז אני חושבת שכן היה ראוי לעדכן אחד מהרופאים על עוצמת הכאב ולברר עד כמה ימים מותר לך לסחוב כאב בבית ללא בדיקת רופא. כולי תקווה שהכאב הנ"ל שייך להחזרת העוברים.

shirshir22

New member
אני הרגשתי בדיוק כמוך

כאבים איונים בשחלה בצד ימין, כולל הגב, השיתוק של הרגל וכאבים איומים באגן. הייתי בטוחה שהעוברים לא נקלטו, היו לי את כל הסימנים למחזור, כולל מיגרנה וקצת דימום 3 ימים לפני הבטא. עשיתי את הבטא בטוחה שכלום לא קרה, והנה הפתעה.... בטא חיובית, אני היום בשבוע 7, עדיין עם כאבים, דימומים מדי פעם ובינתיים תודה לאל הכל בסדר. אז כמו שזואילי אומרת, לאנדואיות אין חוקים, אף אחד לא מבין מה קורה אצלנו - ולפעמים התוצאות חיוביות! אז מחזיקה לך אצבעות!!! ועיצה ממני - תורידי את הקצב ותנוחי כמה שאת רק יכולה וכמובן תשתי המון! בהצלחה!!!

פיצ 50

New member
../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif

וקבלי עוד כמה
ושרק תרגישי טוב

annabell Lee

New member
../images/Emo252.gif../images/Emo252.gif../images/Emo252.gif../images/Emo252.gif../images/Emo252.gif../images/Emo252.gif../images/Emo252.gif

annabell Lee

New member
מה זה האייקוינם האלו? למה לא כמו שלכן?

טוב אבל הכוונה ברורה....תגידי מתי לשחרר.

galim29

New member
ליהי../images/Emo6.gif

שלך נראים בדיוק ההיפך מאילו שלפנייך... כנראה בארה"ב הם לא מעודדים
מרוב שרגילים לשים ז..

galim29

New member
מצרפת גם ../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif

תרגישי טוב במהרה

../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif../images/Emo249.gifיש לך גם את שלי

מחזיקה חזק ... ישמע מצחיק/פסיכוטי אבל תעודדי אותם ....דברי איתם....ספרי להם כמה טוב אצלך...ספרי להם איזה משפחה מאושרת תהיו בזכותם...אחד מהם חייב לשמוע ... בהצלחה

luli74

New member
אחיותיי האהובות...לא לשחרר...עדיין

עודדתן אותי. עדיין עם הכאבים וגם כל תופעות הלוואי המוכרות של התמיכות...אבל שורדת. דרך אגב..מישהי כאן השתמשה בקרינון? (לא נוח לי בפורום נשים בטיפולים...אז אני אנסה את מזלי איתכן) הגועל הזה פשוט יוצא לי מהגוף כך שלא נראה לי שנשאר שם משהו בפנים!

shirshir22

New member
ככה זה

אי משתמשת באנדומטרין, זה אותו דבר, זה יותר יוצא מאשר נשאר.... אין מה לעשות, תשתדלי לשכב אחרי כדי שזה יספג כמה שיותר זה פשוט דוחה....

kikona126

New member
לא חושבת שהייתי לוקחת משהו

שקוראים לו אנדומטרין... יותר מידי מזכיר לי אנדומטריוזיס.... ממשיכה להחזיק אצבעות חזק חזק!!!

shirshir22

New member
חחחחח הרגת אותי ../images/Emo13.gif

באמת מזכיר, אבל כשהרופא אומר, אז לוקחים

למעלה