כואב לי פשוט הלב

helen28

New member
כואב לי פשוט הלב

היי אני מתוסכלת והמצב הזה מדכא אותי עוד יותר(אבל משדרת הכל cool ) אתמול נולדה לחברים שלנו תינוקת מתוקה ביותר, לא שאני מקנא למה להם יש ולנו לא, אני פשוט כואבת כי בעלי מאוד אוהב ילדים, והילדים של החברים שלנו אוהבים אותו חזרה ומחבקים אותו וקופצים עליו וכו'... ולי פשוט נשבר הלב שאני רואה שהוא מסתכל על אישה בהריון או תינוק (ואצלנו בקהילה יש המון ילדים והמון תינוקות שנולדו בשנה האחרונה בלי עין הרע) אני רואה את הערגה שלו את הכמיהה שלו לילד משלו, ובשבילי לראות אותו ככה זה עוד יותר מתסכל ,כי אני לא יכולה לנחם אותו לתת לנו את מה שאנחנו רוצים יותר מכל דבר אחר בעולם בגלל המחלה המחורבנת הזאת ( מותר לי לקלל, אני בקריז) .
אני לא יודעת מה לעשות, הוא אומר לי להפסיק לקחת את הגלולות(אני על דיכוי) , ולהתחיל את הדיאטה המיוחדת של האנדו', להתחיל לעשות יוגה ולהירגע ולהנות מיחסי האישות שלנו ולא לקיים יחסים רק על מנת להיכנס להריון. מה אני עושה לכל הרוחות נישבר לי הז... מכל זה כבר !!!! את מי אני צריכה לרצות את הגוף שלי ולעזור לו להילחם באנדו' בעזרת הגלולות או פשוט לזרוק הכל לכל הרוחות ולשמוע לבעלי?!!!! אני חושבת שהגלולות והלחץ מוציאים אותי מדעתי, אז קחו אותי היום בערבון מוגבל.

לילו 24

New member
לדעתי בלבד....

אם הבנתי את שאלתך,אז לדעתי הכל תלוי בהתקדמות של האנדו' האם יסכן אותך להפסיק עם הגלולות/הדיכוי ולנסות להיכנס להריון או לא? אצלי למשל ההמלצה של הרופאים הייתה להפסיק עם הדיכוי ובמשך מס' חודשים לנסות להיכנס ספונטנית, זה יכול מאוד לעזור נפשית כשמנסים באופן טבעי....לפחות אצלי...... אבל הכל תלוי בגוף שלך והאם הוא יכול לעמוד בזה.... וזאת כבר שאלה לרופא...

יעל די 23

New member
עצה שלי

היחס אל הגוף שלנו- אל עצמנו במיוחד במחלה כמו אנדו הוא מאוד חשוב וקשור בלי כל קשר למה קורה- תטפלי בנפש דרך הגוף ולהפך. יוגה חשובה מאוד מאוד לזרימת דם תקינה, פתיחת האגן ועוד הרבה טוב יש בה, היא מרגיעה ומשקיטה, מזכירה לנו מי אנחנו. ככה אני חווה אותה, היא חשובה מאוד, ומחזקת את הגוף ואת הנפש תוך כדי. יוגה איינגר לדוגמא התזונה של האנדו היא לא קלה, אני עושה אותה כבר 3 שבועות, וזה לא פשוט, אך תשאלי את עצמך מה באמת עושה לך טוב לאכול? נעים בבטן, טוב בבדיקות דם, ונותן לך כוח והרגשה טובה, אצלי חלב בשנה האחרונה עשה רע מאוד,לחם ומוצריו, וכל מה שמטוגן ושמן, למרות שאלו מאכלים שכולנו אוהבים.מאוד. עם יד על הלב תשאלי את עצמך האם יש משהו בדיאטה שיכול לחזק אותך,להטיב עמך ואם כן לכי על זה! אני מרגישה שינוי וכשחוטאת מרגישה רע בבטן בעיקר, שלא נדבר על מה הגוף צריך להתמודד ולפרק. לדעתי אם תחזקי את הגוף ואת הנפש, הסיכויים להיות כה חשופה ופגיעה למזיקים פשוט יקטן. וחשוב לחייך, למצוא דברים טובים האנדו לא ישתולל או פחות ישתולל אם נהיה חיוביות, אני הבנתי שאלי הוא הגיע כי הייתי בסטרס עצום שנים ארוכות. מאחלת בהצלחה! יעל

הכל תלוי בחומרת האנדו' ומצבך

מה אומרים הרופאים האם אפשר להפסיק לחודשיים שלושה את הגלולות ? יש משהו במה שבעלך אומר להירגע ולהנות מיחסי אישות ולא רק למטרת הריון....יכול להפתיע.... אבל שוב תלוי בחומרת האנדו'......שווה להתייעץ עם הרופא המטפל.

helen28

New member
../images/Emo176.gifישראל הנה אני באהההההההה

|היי בנות, מצטערת שלקח לי כ"כ הרבה זמן אני פשוט בלחץ נוראי להספיק הכל כאן לפני שאני מגיעה לישראל,
ולעשות קניות לישראל(מתנות
) אז עימכן הסליחה. לגבי הגלולות אני מתחילה כבר את החפיסה השלישית שלי וכניראה שהיד עוד נטויה,(אנדו-STAGE-IV ) על כל פנים להפסיק עם הגלולות לא ניראה לי שהרופא יהיה שמח מאוד, כי אני אחרי IVF שכשל, וההמלצה שלו היא כריתת חצוצרות כי הן הגורם המזיק לשחלות שלי, ובגלל שהאנדו' חוזר כל פעם מחדש בשחלות אפילו אחרי מספר - ASPERATION ולא נותן לי מנוחה ,ובנוסף הייתי כמעט שלושה חודשים על לופראן לפני ה-IVF . אני חושבת שאחרי שאני אפגש עם דר' סוריאנו אני יהיה יותר חכמה, ויותר רגוע, ויש לי פגישת יעוץ עם עוד רופא בניו- יורק שאני חוזרת ככה שהתמונה תתבהר יותר, כי ממש לא בא לי לכרות חצוצרות. מקווה לבשורות טובות ולשבת על הספות של זואילי.

helen28

New member
../images/Emo176.gifישראל הנה אני באהההההההה

|היי בנות, מצטערת שלקח לי כ"כ הרבה זמן אני פשוט בלחץ נוראי להספיק הכל כאן לפני שאני מגיעה לישראל,
ולעשות קניות לישראל(מתנות
) אז עימכן הסליחה. לגבי הגלולות אני מתחילה כבר את החפיסה השלישית שלי וכניראה שהיד עוד נטויה,(אנדו-STAGE-IV ) על כל פנים להפסיק עם הגלולות לא ניראה לי שהרופא יהיה שמח מאוד, כי אני אחרי IVF שכשל, וההמלצה שלו היא כריתת חצוצרות כי הן הגורם המזיק לשחלות שלי, ובגלל שהאנדו' חוזר כל פעם מחדש בשחלות אפילו אחרי מספר - ASPERATION ולא נותן לי מנוחה ,ובנוסף הייתי כמעט שלושה חודשים על לופראן לפני ה-IVF . אני חושבת שאחרי שאני אפגש עם דר' סוריאנו אני יהיה יותר חכמה, ויותר רגוע, ויש לי פגישת יעוץ עם עוד רופא בניו- יורק שאני חוזרת ככה שהתמונה תתבהר יותר, כי ממש לא בא לי לכרות חצוצרות. מקווה לבשורות טובות ולשבת על הספות של זואילי.

למעלה