כואב לי מאוד

כואב לי מאוד

היום גיליתי שהחבר הכי טוב שלי הוא צבוע הוא מספר לכולם את הסודות והדברים הכי כמוסים שיש בינינו ואני סמכתי עליו כמו תמים והוא עבד כמשרד פירסום חסוי מאחורי גבי הוא סיפר דברים שאני מתבייש מהם! חברים תיתרמו מהמח שלכם מה אני עושה עכשיו כואב לי רע לי אני בדיכאון וחרדה

ק 1

New member
זה באמת קשה....

אבל גם לפי דעתי- מה שלא הורג- מחשל. יהיה בסדר. להבא- בחר את חבריך יתר בקפידה.

די דנסר

New member
לאדון קטשופ

דבר ראשון שיש לעשות זה לבדוק איתו מדוע נהג בצורה כזאת ומדוע סיפר לאחרים את סודותיך? עליך לומר לו שסמכת עליו ושהוא הפר את האמון שננת בו. . דבר שני שאתה צריך לחשוב עליו, זה הצורך שלך לספר את הסוד למישהו ולהעמיד אותו במצב שהוא צריך לשמור את הסוד. תחשוב על זה כמו על כדור. זרקת אליו את הסוד ואתה מבחינתך השתחררת, אך גרמת לו בכך מצוקה של סוד שאין לו מה לעשות איתו. ככל שהסוד נורא יותר, קשה יותר לשמור אותו. שיהיה לך יום נפלא. די דנסר

אני עוברת עכשיו בדיוק אותו דבר...

סיפרתי לידיד שלי דברים כ"כ אישיים והייתי בטוחה שזה נישאר בנינו... יצא יום והבנתי שהוא בנאדם כ"כ אבל ממש צבוע... אז לקחתי לתשומת ליבי והגעתי לכמה מסקנות
אני לא אלך אילו...ואשאל אותו למה, כי הוא פשוט יכחיש... אני פשוט לא אספר לו כלום...אקשיב לו...וזהו... אני עדין יוצאת איתו ואנחנו נפגשים אבל יש חברים לזה, ויש חברים לזה... (לא במובן הרומנטי!) בכל אופן..יכול להיות שאני טועה..אבל מבחינתי ככה טוב לי... קטשופ, אל תספר לו כלום ובשום פנים אל תעשה לו מה שהוא עשה לך!!!! אם זה ממש מפריע לך תדבר איתו...אבל מהניסיון שלי, אנשים לא נוטים להשתנות כ"כ מהר....

drnaji

New member
אדון קטשופ...

דבר ראשון,אין צורך להיות בחרדה או בדיכאון,עדיף לך לדעת עכשיו שחבר שלך צבוע מאשר בעוד כמה שנים אחרי שתספר לו עוד סודות והוא יגלה אותם לכולם
חבל שלא אמרתה מה הגיל שלך כי אז אפשר להציע דברים יותר מדויקים. בכל מקרה,תבדוק היטב אם זה באמת נכון,כלומר אם זה שאמר לך שחבר שלך סיפר לו את הסודות שלך הוא דיבר אמת ולא מנסה לסכסך בינכם
אם הוא דובר אמת והחבר שלך באמת סיפר להם,אז אתה צריך לדבר איתו ולהבין למה עשה את זה. אם הוא יכחיש,תגיד לו שאתה לא נותן בו אמון ושכל מה שהיה בינכם נגמר,נתנתה בו אמון והוא לא היה שווה את האמון הזה,ושאתה לא צריך אותו יותר. אם יגיד לך שהוא סיפר להם וזה...והוא בטח ינסה למצוא תירוצים אז תגיד לו שמעניין לך את הביצה השמאלית מה שהוא חושב (
על הגסות) ושהוא סתם ילד מפונק,ושילך יחפש את החברים שלו
בשום מקרה אל תתן לו עוד הזדמנות כי מי שבוגד פעם אחת,בוגד תמיד
אתה צריך חבר אמתי שישמור את הסודות שלך ולא ילך ויספר אותם לאנשים אחרים. אל תתביש בגלל שהוא סיפר לכולם את הסודות שלך,תגיד להם שאתם בתקל ובגלל זה הוא סתם המציא דברים (טוב בסדר,תקראו לזה שקר). אם אתה מחפש נקמה (זה מה שאני הייתי עושה) אז זה תלוי בכך ובכמה אתה מעוניין לנקום בו. את יכול להחזיר לו ולספר לאנשים את הסודות שלו,אבל זה ממש לא בוגר וזה יראה ממש ילדותי מצדך. את יכול פשוט לצפצף עליו,להמשיך הלאה,לא לפני שתגיד לכולם שהוא סתם המציא דברים שהוא לא חבר אמתי,ושאתה לא צריך חברים כאלה
תזכור:תמיד יש חבר כזה,וטוב שאתה גילתה אותו עכשיו ולא מאוחר מדי
שיהיה לך בהצלחה

למעלה