כואב לי כל כך...

אמיתית28

New member
כואב לי כל כך...

היי... מי שזוכר אותי, ביקרתי כאן לפני כחודשיים והתייעצתי מה לעשות עם משבר זוגיות קולוסאלי, בקשר בן שמונה שנים. בזמנו כתבתי שהבעיה נפתרה אבל בפועל, הכל רק הלך והחמיר מתחת לפני השטח. כרגע הוחלט על הפסקה של חודש, לאחר לילה ספוג דמעות (מצידי) וחיבוקי נחמה (מצידו). כואב לו לראות אותי מתפרקת ובוכה ככה, אז הוא בחר בהפסקה על פני פרידה- ואני לא בטוחה שהוא לא אומר את זה סתם, כדי לגרום לי לקוות לטוב, לבכות קצת פחות, ולהתמודד עם הכל בעוד חודש. עכשיו אין לי מה לעשות, רק להתהפך במיטה. אני לא ממש רוצה להיכנס לפרטים כעת, פשוט כל כך קשה וכואב לי. אני מרגישה שאני מאבדת אותו, שאיבדתי אותו, אחרי שהוא כל מה שאני מכירה ואוהבת. אין לי מושג מה בדיוק המטרה של ההודעה הזו... אולי פשוט כדי לפרוק. לילה טוב לכולם.

גם לי אין מושג

אבל קבלי
מאמין שזה יכול לעשות טוב,גם ממי שזר

גניפר14

New member
לכל דבר בחיים יש פיתרון חוץ מ.........

לכל דבר בחיים יש פיתרון חוץ ממחלות קשות שלא עלינו. אומרים שגברים(גם לגבי נשים) הם כמו אוטובוס פיספסת אחד יבוא אחר. ולכן על תשבי ותתאבלי על מר גורלך כניראה הבן זוג הזה הוא לא המכסה שלך והבחור שבאמת מחכה לך את צריכה למצוא אותו כי הוא המכסה שלך. ולכן צאי וחפשי את המכסה שלך את מבזבזת זמן על גבר שלא מתאים לך. הזמן קצר והמלאכה מרובה אנחנו לא חיי ם לנצח וכרגע את מבזבזת את זמנך לשווא כל דקה כל שנייה שאת מבזבזת על הבן זוג הזה את מפסידה את מי שבאמת מחכה לך איי שם. בעולם יש שפע מהכל וגם גברים חבל להתעכב על גבר אחד שלא ייצא לך ממנו כלום. צאי לחופשה ארוכה תחזרי רעננה, או לאלתר תרשמי לאתר הכרויות ותתחילי לחפש מישהו שכן מתאים לך. על תשבי שבעה על בחור שלא שווה את הכרסולים שלך. בהצלחה

רחליקה האחת

Member
מנהל
לא מסכימה עם ג'ניפר

מתוקה, קשר בן 8 שנים הוא קשר משמעותי בחייך. אם הבחור מתכוון להפרד ורק "מרכך" עבורך את המהלך אזי מדובר בפרידה. לדעתי, יש להתאבל על פרידה מאדם אהוב ומקשר משמעותי. לאחר מכן חלה התאוששות. לפעמים זה לוקח יותר זמן ולפעמים פחות. לאחר התאוששות תוכלי להחליט אנה פנייך מועדות. בינתיים ממני

seeyou

New member
../images/Emo45.gifקשר בן 8 שנים הוא קשר משמעותי בחייך.

הבעיה היא שהמשמעות שלה לקשר ושלו לא אותו אחד(לדעתי) מכיר זוגות שהתחתנו לפי ה:"Veni, vidi, vici" הכוונה הכרות קצרה וסגרו "עיסקה" ומכיר אחרים שניסו להכיר לעומק אחד את השני ובסוף לא סגרו עיסקה

chenby

New member
לפרוק זה טוב

להכחיש זה לא. אז הוא קורא לזה הפסקה - בפועל הוא מחליט מתי היא נגמרת נכון? אני ממליצה לך להתחיל לעכל ולהפנים ויותר מזה -לקבל החלטה בעצמך עם כל הצער שההפסקה הזו לא תיגמר - כלומר תקראי לילד בשמו. זה בסדר שמערכת יחסים תיגמר - זה קורה לכולנו - לב שבור.. עצוב וקשה, אבל חייבים לעבור אותו כנראה. בטוח שבשביל לעלות מדרגה בחיינו, ללמוד משהו נוסף על עצמנו.. את צעירה ואת הולכת לעבור חיים מדהימים אם תחליטי.. מה שאני ממליצה לך כרגע, זה להתחיל להגיד לעצמך -זה נגמר. לא להתקשר אליו, לא לשאול אותו שאלות, אם כבר, לתת לדברים לבוא ממנו. הוא כל מה שאת מכירה ואוהבת - אז תני לי לחדש לך - את כל מה שאת מכירה ואוהבת והוא משהו שהתרגלת שמלווה אותך בזה- כי הוא הראה לך את האהבה הזו. מה שאת מרגישה שאיבדת זה לכאורה בן אדם - זו בעיקר התחושה הטובה שהיתה לך כשהיה לכם טוב. אני בטוחה שאחרי שתתגברי, את תיזכרי בעצמך בכמה דברים שבאמת לא התאימו גם לך בקשר הזה ותוכלי למקד את תשומת הלב שלך במה את כן מחפשת. יש לכולנו עוד דרך ארוכה - והיא עוברת מאוד מהר. לכן חשוב מאוד להעביר את הדרך - בצורה הכי טובה שאפשר. לכן ככל שתמהרי להפנים שדי ונגמר ומספיק, כל תתפני להתאבל כמו שצריך, כך תתפני להתגבר כמו שצריך, כך תתפני לפרוץ לתוך החיים בחזרה כמה שיותר מהר ולגלות את כל הקסמים שיש בדרך. אז תני וקחי זמן. עצוב אין ספק, אבל לא כל החיים תרגישי כך, למעשה ככל שתתני מקום לעצב עכשיו, כך הוא ישתחרר ממך מהר יותר. ותיתמכי במשפחה ובחברות. חיבוק ויום קל ונעים.

אמיתית28

New member
תודה לכם...

מצד אחד אני רואה את ההיגיון שבדברים שאתם אומרים, לגבי זה שעליי להתחיל להפנים שמדובר בפרידה... ומצד שני אני פשוט לא מסוגלת לקבל את זה, גם לאור ניסיון העבר (אם כי הפעם ברור לי שהדברים שונים...) וגם פשוט כי ככה מרגיש לי, בבטן. time will tell מה נכון. בכל מקרה, תודה לכם על התמיכה, החיבוק הוירטואלי והאוזן הקשבת. :)

אין דבר כזה 'הפסקה'.

קשר זה לא סרט בקולנוע שאפשר לעשות בו 'הפסקה' ולחזור לאותה נקודה. אדם בוגר לא עושה הפסקות ולא מחזיק בחורה ב'הוֹלד' עד שהוא יואיל להחליט מה הוא רוצה. זה אכזרי וחסר התחשבות. אני לא הייתי מסכימה להפסקה. מבחינתי זו פרידה, וזה סוף פסוק.

HILI120

New member
תהיי חזקה

את צריכה להיות חזקה ולא להתייאש. אם את כ"כ אוהבת אותו א פשוט אל תוותרי כל כל בקלות (למרות אם זה מה שהוא רוצה אז אולי כדי לתת לו ללכת ולהשתחרר מהנטל ומהמצוקה הנפשית שזה גורם - מניסיון...).

Brunetit

New member
לא מכירה את הסיפור שלך

ולצערי - גם אין לי פנאי כרגע לקרוא את התגובות, אבל דבר אחד אומר לך: לזוגיות טובה ויציבה, ולחיים משותפים מוצלחים - קיים תנאי עיקרי אחד: שני בני הזוג *חייבים* לרצות להיות ביחד !!! אם מתגלים בקיעים ברצונו של אחד מבני הזוג להיות ביחד עם השני - דעי שהזוגיות, ולא חשוב המעמד (נשואים או חברים), ובוודאי שלא חשוב ה"ותק" - הזוגיות לא תחזיק מעמד. אני מזמינה כל אחד לעשות את חשבון הנפש של הסיפור הפרטי שלו (ואני בטוחה שיש כאן לא מעט חברים שעברו טלטלות בחייהם), ולהיווכח שלאורך זמן - התנאי הנ"ל הוא אכן הכרחי.

למעלה