כואב לי כל הגוף..... לא יודעת למה....... כואב......... כאבים בעצמות....
K karen_karen New member 27/4/01 #1 כואב לי כל הגוף..... לא יודעת למה....... כואב......... כאבים בעצמות....
T t@gel New member 27/4/01 #3 גם לי... אני רצינית.. אני לא מרגישה טוב כבר מאתמול בצהריים.. אולי הדבקתי אותך.. אולי אני אלווה לך את איילי שלי..? שיטפל בך כמו שהוא מטפל בי (אלק מטפל) תג תגל למרגלות הכרמל
גם לי... אני רצינית.. אני לא מרגישה טוב כבר מאתמול בצהריים.. אולי הדבקתי אותך.. אולי אני אלווה לך את איילי שלי..? שיטפל בך כמו שהוא מטפל בי (אלק מטפל) תג תגל למרגלות הכרמל
K karen_karen New member 27/4/01 #4 נראה לך שזו אולי הרעלת מים?? שתיתי מאתמול בצהריים איזה 7 בקבוקים של מים מינרליים גדולים וזהו בלי שום דבר אכיל ..?
נראה לך שזו אולי הרעלת מים?? שתיתי מאתמול בצהריים איזה 7 בקבוקים של מים מינרליים גדולים וזהו בלי שום דבר אכיל ..?
T t@gel New member 27/4/01 #6 אמממממ לא טובבבבבבבבבבבב היום בערב תאכלי ארוחת ערב עם כל המשפחה ולא לאכול הרבה..כדי שגם לי ישאר
K karen_karen New member 27/4/01 #5 אופפ איתי מצטערת בננות ואילוש אני חייבת להיכנס למיטה אני גמורה.. לא ישנתי כל הלילה ולא היה לי אינטרנט אח``כ אוהבת אתכם תודה לכם העליתם לי חצי חיוך על הפנים תודה
אופפ איתי מצטערת בננות ואילוש אני חייבת להיכנס למיטה אני גמורה.. לא ישנתי כל הלילה ולא היה לי אינטרנט אח``כ אוהבת אתכם תודה לכם העליתם לי חצי חיוך על הפנים תודה