כואב לי...התייעצות

luli74

New member
כואב לי...התייעצות

כמו שסיפרתי כבר, הפסקתי עם הטיפולים ובמקביל..ההתקפים נרגעו..יחסית. אבל, אתמול, יום 14 למחזור, יומיים אחרי שבייצתי (עשיתי מעקב זקיקים וב.ד כי אני מנסה לצוד את הביוץ באופן טבעי,), בייצתי בצד ימין, פתאום, ככה באמצע החיים, כאב חד בבטן התחתונה מצד שמאל. כאב שקיפל אותי לשניים ואז התעלפתי. בעלי נבל נורא, אבל התאוששתי. הבוקר, שוב כאבים חדים, אבל הם עוברים ושוב חוזרים. נשאל השאלה...מה הייתן עושות? מיון? מתעלמות מזה ומקוות לטוב? זה לא מרגיש כמו אנדו', לא יכול להיות תסביב שחלתי כי הן מקובעות אצלי כמו בטון, אוףףף

זואילי

New member
בוודאי שמיון

או לפחות להיבדק ע"י רופא שמכיר אותך ואת הסיפור. (כשקרה לי משהו דומה ולא ייחסתי את זה לאנדו ורק למחרת הגעתי לרופא - רוזין, אז קיבלתי על הראש מהרופא השני - זמורה... שהייתי צריכה להגיע למיון כשזה קרה). לכן - תחליטי מי הרופא... ואו שתלכי אליו להיבדק או ישר למיון.

galim29

New member
לולי

קודם כל, מקווה שהתכוונת לכתוב שבעלך נבהל כי הוא בטח לא נבל
וגם חושבת שאת צריכה ללכת למיון נשים אם התעלפת מכאבים. אל תחכי עוד. את צריכה להיבדק. עדכני.

luli74

New member
הנני כאן..

טוב..אז אתמול בלילה גילינו...שאריות של היריון מחוץ לרחם בחצוצרה. לא יאומן כי יסופר. קצת אנטיביוטיקה...ובינתיים..לא עושים שום דבר פולשני. כל הניסים והנפלאות. לא יאומן.

וואו

לא הבנתי מה זה שאריות של הריון? והאם אין חשש שהשאריות הללו יגרמו למשהו מזיק? תרגישי טוב חיבוקים

זואילי

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

מצטרפת לשאלות של זק ובמיוחד למה זה שאריות של הריון?? יש גם בטא בדם?

luli74

New member
מוזר ומעניין..

כנראה שבמחזור האחרון..נקלטתי להיריון, שהתפתח כנראה בשחלה, אבל הפסיק, למרבה המזל. בטא כבר מאופסת אבל הטינופת..צריכה לצאת איכשהו. בינתיים קיבלתי אנטיביוטיקה..קצת לוריד ועכשו כדורים, ובקרוב..צילום רחם שישטוף את הג'יפה מהחצוצרות. לא נורמלי. זה פשוט לא נורמלי.

למעלה