כואב לי הראש

דסדס

New member
כואב לי הראש

והרבה זמן לא פתחתי פה הודעה, אז מותר לי! התחלתי ללמוד, וזה מוזר!!! אני, סטודנטית! אמיתית אמיתית- באוניברסיטה! תמיד הרגשתי קטנה כזו... אוניברסיטה תמיד נשמע משהו רחווווקקקקק... לילדים גדולים... הכותרת זה בעצם הסיכום של השבוע הראשון ללימודים, כואב לי הראש. למי שלא מעודכן, התחלתי מסלול של מדעי בעלי החיים במטרה להגיע לוטרינריה. ואני באמת אוהבת ביולוגיה, הקורס היחיד שיש לי שאיך שהוא קשור לחומר ביולוגי (מבוא לזאולוגיה) ניראה אפילו ממש מעניין, הבאסה היא כל שאר השיעורים שיש לי במערכת! פיזיקה א', כימיה, חדוו"א- במילים אחרות "כייייףףף". החבר'ה שהספקתי להכיר ביניים ניראים סבבה... כמו שאתם בטח מנחשים שאלתי כבר כל אחד לפחות 3 פעמים איך קוראים לו (במרווחים של 5 דקות). ואנחנו איזה 80 אנשים רק בבע"ח! וזה באמת מפחיד ומאיים, לשמוע על התחרות מרחוק ולדעת כמה הרבה אנשים רוצים להתקבל לווטרינריה (ויש 45 מקומות בשנה לכל הארץ) ובין לראות פיזית את האנשים שמולם אני צריכה להתמודד על המקומות לוטרינריה... זה מאיים! אף אחד עדיין לא התחיל(ה) לשלוף ציפורניים, אבל זה יגיע... אז אני גרה לי ברחובות, מרוחקת קצת מהמרכז, והחברים שלי. סוף סוף יש לי איטנרנט בדירה, אז כן אני נכנסת לפעמים לרפרף אבל לא רואה יותר מידי דברים ששווים תגובה... מנסה להתמודד עם עומס לימודים ובלאגן קצת בחיים, אז עד שאני לא אתאפס אני גם לא יהיה פה יותר מידי. סתם הרגשתי צורך לשתף כי אני מתגעגעת לכולם פה! רציתי להגיע לטיש אבל גם השבוע לא הסתדר לי... אולי מישהו יקח יוזמה לארגן איזה מפגש גדול, סתם כי מתחשק לי?! אז בשביל כן להפוך את ההודעה למשהו אפקטיבי: דבר ראשון בהצלחה לכל הסטודנטים! דבר שני, לסטודנטים ותיקים וכאלו שכבר סיימו, תנו טיפים לצעירים שביניינו...

יופי מותק../images/Emo192.gif

תלמדי הרבה ותהיי חכמה. בסוף למרות שאנחנו בדרך כלל עושים הכל כדי ששומדבר לא יסתדר, איכשהו דברים מסתדרים בסוף. הצלחות וחיבוקיות חוצמזה החש בראשו יוריד ראש

דסדס

New member
תודה מותק ../images/Emo13.gif

את הראש של מי? יש מתנדבים (לא כולל הכריש שאני הולכת לנתח במעבדה שבוע הבא...)

ש חף

New member
בהצלחה מותק

אני מתחילה ביום ראשון שנה ב' אז באמת שתהיה אחלה שנה לכל הסטודנטים!! טיפים - לקחת הכל בפרופורציה,להשקיע המון ולא לוותר אם לא הולך על ההתחלה ובעיקר להנות מהרחבת אופקים אדירה ומהחברים ללימודים כמובן...זה חשוב!

דסדס

New member
אותך לא ראיתי המוווון זמן!

באמת המון.... מזל טוב על שנה ב', אני מרגישה בכיתה א'....

ש חף

New member
הגחתי במיוחד בשבילך ../images/Emo9.gif

זה באמת שלום כיתה א' אני עליתי כיתה :)

justchip

New member
קודם כל תתעודדי

ה45 מקומות שיש עכשיו בעקבות הרחבת החוג הם יותר מה10-20 שהיו קודם כך שסיכויי הקבלה שלך עולים בהתאם ומי יודע אולי עד שתסיימי כבר תתעניני במשהו אחר כמו מישהי מסויימת שאני מכירה
. אנשים לפחות מנסיון שלי לא שולפים ציפורניים וגם כל ההכרה בעניין התחרותיות יורד בהדרגה כשמכירים את האנשים, קחי בחשבון גם שלא כולם לומדים בשביל וטרינריה חלקם בני קיבוצים שלומדים יותר בשביל עניין החקלאות וקבלת מילגות מתאימות וכדומה. מספר הקורסים בביולוגיה גם הם יעלו (ואני מקווה שבזאולוגיה אין לך את אמציה אבל נראה ששמעתי שהוא בשבתון) למרות שאם את מתעניינת יותר באספקטים מולקולרים או כל דבר שלא קשור ישירות לחקלאות יהיו עדיין הרבה קורסי חובה מעיקים. בקיצור יהיה בסדר אם אני שרדתי כל אחד יכול.

דסדס

New member
כרגיל מעודדת! :)

לא אין לי את אמציה בזאולוגיה, והמרצה נישמע אחלה... אני מאוד מקווה שזה כמו שאת אומרת! יהיה טוב, אני בטוחה. תודה על התמיכה!

laife

New member
בהצלחה לך

טיפים אין לי, אבל אני מאמין שתצליחי. (רעי ערך פסיכומטרי) רק תמשיכי להשקיע הרבה.

בהצלחה:)

והטיפ הכי טוב שאני יכולה לתת זה לקחת את הדברים בקלות. לא בזלזול חלילה,אבל בקלות. ליהנות מהחיים הסטודנטיאליים בצד היפה שלהם ולא לתת ללחץ והעומס למלא את כל הזמן והמחשבות:) תעשי חיים!

דסדס

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני אצטרך למצוא את האיזון הזה... אבל בידיעה שאם אני לא מקבלת ציונים ממש גבוההים (אבל ממש גבוההים) בתואר ראשון, אז זה בערך לזרוק את השלוש שנים האלו לפח...

L i k o

New member
יא סטודנטינה אחת!

טיפ פרקטי: תתחברי לבנות שיש להן מחברות מסודרות כדי לצלם וללמוד מהן למבחנים. מחברת טובה זה עוד 10-15 נקודות במבחן. בהצלחה ע-נ-ק-י-ת!

פעם הייתה פרסומת בעד קונדום

שהלכה בערך כך- את שוכבת איתו, והוא שכב עם חברה שלו והיא שכבה עם בן דוד שלה והוא שכב עם אחותה ולה היה איידס. בפארפראזה על זה אומר אחד המורים שלי כך- את מעתיקה ממנו, הוא העתיק מזה שלפניו, שהעתיק מחברתו לספסל שהעתיקה מחברתה שהעתיקה מאחיה, ואחיה היה אידיוט!

מתלבט13

New member
היה פעם משפט

על הוצאה לאור שהדפיסה ספרים "מכתב יד", כאשר למעשה הם העתיקו מההוצאה המתחרה ששם באמת ישבו והעתיקו מהכתב יד. ההוכחה שזו העתקה היתה מטעויות ההקלדה של ההוצאה המקורית. על הטקסט אתם יכולים לומר שהעתקתם בעצמכם מהמקור, אבל הטעויות......

למעלה