כואב לי הראש!

Sprite

New member
כואב לי הראש!

וזה בגלל שיש לי דלקת בסינוסים!! אני שונאת כאבי ראש! וכרגע בא לי לשנוא את כולם! טוב אני סתם מרירה עכשיו כי כבר שלושה שבועות לא היה לי חבר הזמן הכי ארוך מתחילת השנה וכנראה שיקח עוד הרבה זמן! טוב חלומות נעימים ורטובים לכולם! רונה

אם כבר פתאום בא לי לכתוב אז..

את צריכה חבר כנראה. אין מה לעשות. את צריכה בחור איטליגנטי. יפה. אתלט. שרמנטי. מסוקס. שהשם שלו מתחיל ב-ע. הייתי יכול לתיין עוד דברים אבל למה להיכנס לספציפיות. את זקוקה לי. תראי לדוגמא את קארין ארד , הסופרת, היא כתבה במדור שלה שאחרי שהיא קיימה יחסים לאחר הפסקה של שנה- כל המחלות שלה חלפפו מיד(פטריות מוזרות, עיקצוצים) אולי כל מה שאת צריכה זה קצת אהבה. אלוהים, תעשה שהיא תהיה בלונדינית. אני אעשה את השאר. ערן השען.

Sprite

New member
לא אני בעלת שער חום!

מצטערת על האכזבה הגדולה שאתה חש ברגעים אלה....

LI$A

New member
אנשים אתם אובססיביים!!!

איך לעזאזל אתם יודעים כל כך טוב מה אתם רוצים?????. ורצים את זה כל כך????? ערן רוצה בלונדיניות No רוצה אבוקדואים מיכל רוצה את Pink Floyd יוליה רוצה ידיד ורונה לא יודעת מה היא רוצה מחול או קולנוע ואני לא יודעת כלום!!!!!!!!!!!!!!!! אבל זה הכי טוב........

לא לא לא!!!

אני א-ו-ה-ב-ת את פינק פלויד ולא הייתי מתנגדת שהם היו באים לארץ להופעה עד לפני כמה שעות רציתי בחורונים, במיוחד מישהו מסויים. מסיבות אישיות זה עבר, אני אה-מינית, אני גאה, יצאתי מהארון, אה (מינית) לכם. בלה.

פו-הדוב

New member
ליסה את לא לבד

ליסה אל תרגישי בודדה גם אני לרוב לא יודע מה אני רוצה, ובעצם רוב האנשים לא יודעים מה הם באמת רוצים, אנחנו רוצים דברים שמכתיבים לנו לרצות (זאת לפחות דעתי).

Black Star

New member
מושה, מה יש לך אתה מהאורנג`דה?!

או יותר נכון, מה יש לך מבלונדיניות? זה כל כך משנה לך? ממה שאני רואה ויודעת, הבלונדיניות הן בדר``כ *לא* היפות, או המושכות, או משהו... כל אלו שנחשבות ליפות אצלנו הן לא בלונדיניות. אוקיי, אחת שטנית...וגם זה לא טבעי. אז...מה יהיה? אובססיה עד הסוף?

Funeral Drum

New member
דפקת את עצמך, ידידי!!!!!!!!!

מעניין מעניין.... הודעה תמימה לכאורה, אבל מעניין למה דווקא בזאתי הזכרת את השם שלך בסוף- ערן. *דווקא* כתבת את השם שלך בהודעה שבה אמרת שהיא זקוקה לאהבה ממישהו שהשם שלו מתחיל בע, ערן למשל.....? וגם פתאום אתה מקווה לכאורה לטובתה האישית שהיא בלונדינית. עליתי עליך! אתה מחפש בלונדינית בודדה!!! כן, כן.. אני יודע שאתה בהלם ואתה עדיין לא מעכל את העובדה שנחשפת, אבל ככה זה, התת מודע מדבר בעד עצמו, משאיר את עקבותיו היחודיים במעשיו של כל אדם ואדם, לא משנה אם הוא קטן או גדול, באפריקה או בנפאל ואפילו בלי קשר למקצוע שלו. ואם מישהו מחפש בלונדינית בודדה אז התת מודע כבר יספר על זה בשפתו שלו (לאלו שידעו להקשיב לה)... אל תשימו לב, אני סובל ממנת יתר של להבריז לביצפר please, please, baby lemonade

PsiChO

New member
אני יודע מה הבעיה שלך!

יש לך משהו מאוד פשוט שמתאפיין בדר``כ בילדים כלפי הוריהם אבל יש מספר סוגים. את סובלת מחרדת נטישה. את פשוט פוחדת להישאר לבד, את לא מרגישה שלמה עם עצמך שאת לבד, לא יודע ממה זה נובע יכול להיות בגלל שאת מצאת אהבה פעם אחת ואיבדת אותה, וההרגשה היתה כל כך טובה שאת מחפשת את אותה ההרגשה מאז. יכול להיות גם שהמניע הוא הרבה יותר בסיסי ופרימיטיבי... משהו שקורה ברך כלל אצל גברים... אני מציע לך פשוט להישאר לבד. לפי מה שאני מכיר אותך, המערכות יחסים האלו רק דופקים לך את החיים הן מבחינתלימודים והן מבחינת חיי החברה. קחי לעצמך תקופה לבד שבו תוודאי שלא תהיי עם אף אחד. מעין תקופת גמילה שכזאת. את תהיי בן אדם יותר טוב, עם משמעת וריסון עצמי יותר טוב, ואת תוכלי לשלוט במי שאת אוהבת לדעתי. בכל מקרה תרגישי טוב פסיכי*פסיכולוג בגרוש

נעל

New member
לא! לא! למה??

סליחה שנעל לא נותנת לך הצעה לשיפור מהיר של המצברוח (עושה רושם שכבר עשו את זה לפניה), זו לפחות לא מטרת ההודעה שלה. למען האמת, לנעל כן יש הצעה שתסדר את כל מחלותייך (וזו לא הצעה מגונה ורודפת שמלות, הרי נעל נעל נאמנה) - ניקוי אוזניים. זה פותר הכל, תאמיני לנעל. זה מוכח מדעית. אפילו יש על זה `מאמר` אקדמאי בפורום איפשהו. נעל פשוט תוהה לפעמים למה אנשים משלחים תלונות אל אויר העולם בכאלה כמויות. יכול להיות שזה חלק מהאופי הישראלי? (האמת שהייתה תקופה שדנו בנושא הזה הרבה מאוד - ממה מורכב בעצמם ``הישראלי`` ו``התרבות הישראלית``. עושה רושם שעם הזמן הוא מקבל ייחוד משלו, הישראלי הזה.) היה ניסיון (אדיר ומוצלח) פעם ב``נענע`` (שם אמיתי שמור במערכת.... טוב, האמת שלא, אבל כשהמנהלים של תפוז יגלו שנעל מפרסמת אתר אחר... עדיף לגרום להם לחשוב שזה רק שם בדוי. הישימו לבם? הירחמו?) לפתוח פורום קיטורים. זה היה פשוט פורום נפלא, תחת הנהלתה של ``כבשה`` (אם נעל לא טועה). כן, אנשים היו באים לשם ופשוט מקטרים. כל דיון על נושא אחר. ובכן, עושה רושם שגם כאן מתחיל להווצר לו מקום כזה, וזה יכול להיות נפלא, אבל הפורום ההוא היה מעניין א.) משום שכל דיון היה על נושא אחר ב.) משום שאנשים מצאו דרך מיוחדת להגיד את מה שהם רוצים להגיד - כלומר, לקטר עליו - וזה יכול להפוך פורום למקום כל כך מוצלח. לרוב זה היה הומוריסטי, אבל זה כלל לא חייב להיות. התגובות לקיטורים היו מיוחדות, בהתאם. כמובן שלא הכל היה כל כך מוזר-מיוחד, תמיד היו גם הודעות ``רגילות`` יחסית, אבל הסה``כ... היה מצויין. נעל והרמזים ;-)

poosi cat

New member
מסכנה שלי...

לא היה לך חבר 3 שבועות שלמים ?! מסכנה איך שרדת את זה - פשוט בילתי יאומן... סתם, אני מצתערת אני פשוט חושבת על השנה וחצי שחלפו עליי עכשיו (ונגמרו סוף סוף!) וכואב לי לראות את ההודעה שלך... ועובדה הציניות לא מתה H-( ...

rastotman

New member
AAAAAAA!

גם לי כואב הראש, אני מבינה אותך, אני מוות- ואף אחד לא מתייחס אלי בבית הזה! [אחם, אחם].

למעלה