כואב לי הראש

הילהל

New member
כואב לי הראש../images/Emo67.gif

השבוע חזרתי ב"פול גז" לדיאטה. נדמה לי שהגזמתי קצת. מרוב פחד לאכול יותר מידי פחמימות, עברתי להמון ירקות - אני יודעת שאני לא מתאפקת ולוקחת עוד פתי בר עם הקפה, וחופן בייגלה בערב - אז ניסיתי לקזז פחמימות בארוחות ונדמה לי שהלכתי לקיצוניות השניה. בנוסף, בגלל כל מיני צמצומים, החלבונים שלי נשענים בעיקר על גבינה, ביצה, טונה, ולא כ"כ על בשר. ואני עייפה והראש כואב לי כבר יומיים וכלום לא עוזר, לא שתיה ולא כדור. יכול להיות שהגזמתי. איך אני מצליחה להתאזן - אם אני אחזור לפחמימות בארוחות אני אוכל יותר מידי!

קודם כל תרגישי טוב../images/Emo24.gif

שנית באמת הגזמת מאד. למה את לא אוכלת בשר? אז אם לא בשר לפחות דגים. תנסי לאכול לפחות 2 ביצים ביום במקום 1. להרים את כמות הגבינה אם את יכולה. וכמובן חסר לך לחם? מה קורה עם לחם? גם אני ניסיתי את מה שאת כותבת ובמקום לרזות עליתי. מאז שהוספתי חזרה את ה-8 פרוסות לחם שמותר לי במשך היום חזרתי לרדת במשקל. אסור לקצץ כל כך הרבה זה גם לא בריא.

חן123

New member
ברוכה השבה!

אני דווקא לא מתרגשת מיזה שאת לא אוכלת בשר, בעיקר כי את אוכלת טונה. השאלה אם את משלימה עם קטניות וכו'? לגבי פחממות: מה עם לחם מלא? לי הוא פחות עושה חשק לאכול עוד. את אוכלת פירות? זה גם פחממות. אל תגזימי, זה לא פחות גרוע מאשר לזלול (לדעתי) ושוב, שמחה שאת כאן חן

הילהל

New member
איך שכחתי קטניות????

אני כל הזמן מחפשת מה לאכול בלי לזלול ובלי הרבה בשר (מטעמי תקציב, לא אידאולוגיה) ואיכשהו שכחתי את "ידידותי" הקטניות. לחם מלא ולחמקל הם יקרים לכיסי כרגע. וכשאני מתחילה ם פחמימות קשה לי להפסיק. אני מנסה לא לאכול פחמימות מעבר ל"נשנושים" שאני לא מתגברת עליהם. נראה לי שהיום אני אכין לי בורגול (אמרו לי שזה דגן מלא ולכן עדיף) עם קטניה כלשהי. פירות? מחכה שיגיעו פירות הקיץ במחירים סבירים, כי את החורפיים אני לא מאוד מחבבת.

maya100

New member
הילה עשיתי לפני שבועיים תבשיל מדהים

של פרגיות (אפשר גם מחזה עוף, זה יותר זול), עגבניות וחומוסים, עם כוסברה ותיבול של בהרט ויצא מ-ד-ה-י-ם!!!!! ומאוד מאוד משביע! את יכולה גם להכין לך את מרק העדשים של יונתן, כפי שאת יודעת הוא מצויין ומאוד עשיר ומשביע (ומעט קלוריות). בכלל את יכולה להוסיף עדשים לכל מרק. עדשים אדומים ממש נמסים אחרי כ - 25 דקות ומוסיפים הרבה תחושת שובע.

הילהל

New member
הראש והמצברוח חשים בטוב../images/Emo45.gif

הכנתי לי תבשיל ביזארי שמצאת באיזה ספר - פסטה עם שעועית לבנה, פלפל חריף, טונה ולימון. אכלתי קערה גדולה. שתיתי ונחתי. ובגן של יונתן אמא שאני לא ממש מכירה עצרה אותי לומר לי שרזיתי. אז... הכל טוב!

Yokatan

New member
כדאי להיזהר לא להוריד מלח בבת אחת

או לשתות פתאום הרבה יותר מים מבדרך כלל, מה שמשנה את מאזן המלחים בגוף ומאוד מסוכן! התאים שרגילים לסביבה מלוחה ברמה מסויימת, מתחילים לספוח מים על מנת להשוות את ריכוזי המלחים ביניהם לסביבתם, ואם אנחנו מדברים על תאי מוח, אז אנחנו בבעייה גדולה מאוד (וזו יכולה להיות הסיבה לכאבי הראש!). ראו הוזהרתן!

למעלה