כואב לי הלב...

כואב לי הלב...

פשוט כואב לי שהסביבה שלי כל כך... אני אפילו לא יודעת איך לתאר את זה, לא איכפתית, אגואיסטית, מרוכזת בתוך עצמה.. כל האנשים שסובבים אותי ככה למה? חברים שקוראים לעצמם כך, מתנהגים בצורה כל כך מגעילה וזה פשוט כואב לי... נמאס לי לחיות בצורה כזאת, אני יודעת שלא כולם כאלה אבל רע לי לחיות ככה האכזבות לא מפסיקות לקרות לי ואולי זה גם בגלל הציפיות הגבוהות שלי אבל בהחלט שלא רק... מישהו מזדהה?

RayoDeLuz

New member
כל כך מזדהה...

שיהיה לך רק טוב...

muse18

New member
מבין...

יש תקופה שזה הרבה יותר בולט כל העניין הזה של הלא אכפתיות ואני מכיר את זה ואני מבין אותך לגמרי.. אנשים אכזבו גם אותי בצורה הזאת אל תצפי יותר מדי מאנשים, אפילו מהקרובים לך זה מה שאני למדתי לפחות...

בר39

New member
מסכימה איתך

אבל זה אומר משהו גם עלינו כיה רבה פעמים אנחנוו בוחרים את הסובבים אותנו (ו

בר39

New member
אוף תפוז

נשלחה לי ההודעה לפני שסיימתי לכתוב שאנחנו מחליטים על חברינו והרבה פעמים אנחנו נסחפים גם כשרע לנו במקום לעשות סוג של עצירה ולהתחיל לחפש חברים חדשים שיעשו אותנו מאושרים ויהיו שם בשבילנו בכל רגע ולאיהיו שקועים רק בתוך עצמם
כיה רבה =כי הרבה

נכון כמובן

אני גם מסכימה איתך לגמרי ומקבלת את ההערה שלך כי זה ברור שאני בוחרת את החברים שלי, הקשרים האלה שאני מדברת עליהם הם קשרים של שנים וקשרים כאלה קשה לנתק ברגע אחד מבינה? ולא תמיד שווה לנתק אותם, ואולי (יש לזה חלק גדול) ה"בעיה" היא בי... אני מכירה את עצמי ויודעת איך דברים משפיעים עליי אבל ברור שיש חלק לשני הצדדים בקשר... ותודה =) ולא ראיתי אותך פה בעבר אז ברוכה הבאה (אם אני טועה אז סליחה..)

בר39

New member
מסכימה איתך

שכןקשה כשעוברות השנים ,ושלא תמיד זה כדאי אבל לעיתים למען השקט הנפשי והאושר הפנימי(ועכשיו אני נמשעת כמו כל הרוחניים ואני לא ממש אדם רוחני )צריך לחתוך
וצודקת אני אכן חדשה בפורום הזה ,תודה על קבלת הפנים

למעלה