כואב לי הגרון

כואב לי הגרון ../images/Emo10.gif

אני מניקה... לוקחת כדורי מציצה למוסין, מותר? שותה הרבה תה עם דבש. פתאום ידיד אחד אומר לי שלתינוק מתחת לשנה אסור דבש?! זה נכון? http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2210655,00.html מה אתם מבינים מכך? התינוקת בת 2.5 חודשים.

מינימי2

New member
דבש

אכן אסור לתינוק מתחת לגיל שנה, והמחמירים ממתינים אף לגיל שנתיים. אולם אין שום מניעה שאמא מניקה תאכל דבש. הגורמים המסכנים את התינוק לא עוברים כלל בהנקה
לגבי למוסין... לא יודעת. אולי מישהי אחרת תדע, ובכל מקרה ניתן להתקשר למרכז הטטרולוגי ולקבל תשובה

Revili

New member
כאב גרון

לגבי דבש...אסור לתיונק אך מותר לאמא של התינוק. למוסין - כדאי לבדוק אם אחד מהמרכזים הטרטולוגיים.

Revili

New member
לגבי דבש...

את לא צריכה לשאול...זה בטוח. לגבי למוסין, חכי למחר בבוקר ואז תשאלי. בינתיים את בהחלט יכולה לקחת אקמול, נורופן, אדויל.

מינימי2

New member
במקום למוסין

את יכולה לקחת סטרפסילס, עם זה אני בטוחה שאין בעיה בהריון או בהנקה. תרגישי טוב :O) נסי גם לגרגר עם מי מלח (חצי כוס מים חמימים עם חצי כפית מלח שולחן).

HOney is not recommended for babies

but you are not a baby and you can eat honey if you want. It carries botulism spores which can affect babies but not adults, so unless you are a baby under one year old, you can have all the honey you want!​

למעלה