כואב לי בלב..

כואב לי בלב..

אתמול בלילה אבד הדבר הכי יקר לי בעולם.. באמת שאני אוהב... למה הכל חייב להיות כל כך קשה.. שואל את ה' והוא לא עונה לי

drnaji

New member
../images/Emo201.gif

תזכור שאחרי הירידות יש תמיד עליות. תרגיש טוב,ותן לזמן לעשות את שלו.

השאלה האמיתית היא- האם אפשר לאהוב יותר?

אני אוהב אותו, הוא אוהב אותי, אנחנו לא יכולים להיות ביחד. זה סיפור מורכב ועצוב, אבל אני כבר כמה ימים כמו זומבי, כל כך מתגעגע אליו, רוצה רק לשמוע אותו ולדעת שהכל בסדר איתו, לדעת מה קורה איתו ואם הוא עצוב כמוני, אני לא יכול להתקשר אליו כי הוא ביקש שלא אעשה את זה, בדמעות אין ספור, והייתי נותן הכל, הכל, כדי שיתקשר אלי הוא, רק לשמוע אותו שוב.. זה אולי נשמע דרמטי מידי, אבל האהבה דרמטית, מה לעשות, מה אוכל לעשות..

mld

New member
אוי..../images/Emo201.gif

מסכן.. כמה שאהבה יכולה להכאיב, זה נורא. ועוד ששניכם אהבים.. :( אני מקווה שהכל יהיה בסדר בסוף. :)

aviran677

New member
../images/Emo201.gif

אני כול כך מבין אותך...גם אני חוויתי פרידה כזאת לפני כמה חודשים ..מהבן אדם שאני עדיין בטוח שאני הכי אוהב בכול העולם..פרידה מסובכת .. מכורח הנסיבות .. לא יכלנו להיות ביחד... ! והרגשתי בדיוק איך שאתה מרגיש.. לא יצאתי מהבית ..לא עניין אותי כלום.. וחשבתי ששום דבר לא יהיה בסדר יותר.. בקיצור.. מה שאני רוצה להגיד.. זה שעבר חודשיים ואני הרבה יותר טוב .. לא אגיד לך שהכול נפלא ומצוין.. אבל זה משתפר והחיים נראים יותר ורודים...ואני מאמין שאני אתגבר לגמרי בסופו של דבר.. וגם אתה.! מקווה מאוד שיסתדר הכול איתכם...ואם לא.. תדע שאתה תהיה בסדר בסופו של דבר..!!.. והכול קורה לטובה..(משפט מעצבן אני יודע.. אבל נכון!!)
.. אבירן.

rotemotek1988

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo141.gif"הכל עובר חביבי..."

אולי כדי לאמץ את המשפט הזה שכואב אחרת.. זה לא יעלם... שולחת לך חיבוקים!!!

למעלה