כואב לי .... אז תסלחו לי...

• פותח הנושא yoli
  • פורסם בתאריך

yoli

New member
כואב לי .... אז תסלחו לי...

אני עייפה, מפורקת לאלפי רסיסים, מיואשת, שותקת, עמוסה, מרוחקת מרגישה חנוקה אפטית, מפוזרת לחלקים חלקים בחדר תאסוף אותי ילד מבקשת ברטט, בשקט בשקט, רק תאסוף, תחבק, לפני שאני מתנתקת, אל תגיד דבר שום מילה, רק תיגע.

blue love

New member
yoli,,,

רק מחבק אותך חיבוק חזק... ודעי לך...גם בשעה הכי קשה יש רק 60 דקות. blue

אלף חיבוקים

אלף חיבוקים לך אהובתי אלף חיבוקים ונשיקה ותזכרי באמת ששברים של דברים לא זורקים לפח עושים מהם פסיפס של חידוש והשראה תביני את זה איך שאת רוצה אני פשוט הייתי חייב לומר משהו מחוכם כי גם בלו אמר ואני במצב רוח קנאי ביותר הערב (לא יודע למה) אז בלו...זה בחלקו גם בשבילך!!! לא לדאוג את תחלימי מזה וותחזקי אבל אני אסיים בפרדסיה בתוך חדר מרופד כשאני חושב מחשבות שמחות שמחות וזה מספיק בשביל לשמח כל אחד!!!

אני מסיר מעליי אחריות!!?!?!?!

אנירק רוצה לומר שההודעה הקודמת לזאת נכתבה בשעה 1:36 לפנות בוקר אחרי יום מפרך של למידה ועבודה וברגע של פזיזות ועל כן אני מסיר מעליי כל אחריות שהיא על המילים שאני מכחיש שכתבתי בהודעה שלי.....!!!! בתודה בלוז... מצורפות גם המלצות ממנהל פרדסיה, סופרמן, אמא אבא, ודג הזהב שלי פיטי!!! ואם זה לא מספיק להוכיח את שפיותי אז מה כן?!?!?!?!?!?

candybox

New member
צר לי,

על הכאב הזה, אבל... אל תתני לאפחד לאסוף את הרסיסים, תאספי אותם בעצמך, כדי שתשלטי את, ואך ורק את בחיים שלך... שאפחד לא ירשה לעצמו לפזר אותם מחדש....

למעלה