כן על הכל
P puma141 New member 14/1/15 #23 ידעתי! אז כבר אני יודעת שאתה משקר. אלק......חוש הומור מצטערת, לא הסגנון שלי. זה לא אתה, זו אני...... שלם על הקפה, אני ממהרת. תודה על דייט.......אמממ...אמממ... לא מוצאת מילים. ביי, בהצלחה. קטפתי לך בדרך....מה אני אעשה עם זה? קח....
ידעתי! אז כבר אני יודעת שאתה משקר. אלק......חוש הומור מצטערת, לא הסגנון שלי. זה לא אתה, זו אני...... שלם על הקפה, אני ממהרת. תודה על דייט.......אמממ...אמממ... לא מוצאת מילים. ביי, בהצלחה. קטפתי לך בדרך....מה אני אעשה עם זה? קח....
F FrankBlack New member 14/1/15 #32 מתי מתי מתי תקחי את האיומים של עצמך ברצינות. את אשכרה כמו פינצ'ר שנבהל מהנביחות של עצמו
P puma141 New member 14/1/15 #38 אני נכנסת בך. זהו. עם רכב אבל.... את כמו את כמו את כמו...כמה דימויים.....התעייפתי. זה נשמע כמו <<<<<<<<הטפות בלתי פוסקות.
אני נכנסת בך. זהו. עם רכב אבל.... את כמו את כמו את כמו...כמה דימויים.....התעייפתי. זה נשמע כמו <<<<<<<<הטפות בלתי פוסקות.
F FrankBlack New member 14/1/15 #45 על זה את צריכה אישור מזיקן כי לא עם כל רכב הוא מאשר. את כמו אלה ש...
P puma141 New member 14/1/15 #46 על זה אני צריכה אישור רק ממני...רוצה לנסות? אתה כמו.....תלמה ולואיז-רק מחוץ לרכב..מתאבד!
ז זיקן New member מנהל 14/1/15 #26 להזכירך זה הסעיף שאת מפירה תדיר ועושה את עצמך לא מבינה. בבקשה שלא תבואי בטענות. "אין כאן מקום לערוך דיונים על גולשים, מי נחסם ומי עומד להחסם כולל דרך התנהלותם בפורום."
להזכירך זה הסעיף שאת מפירה תדיר ועושה את עצמך לא מבינה. בבקשה שלא תבואי בטענות. "אין כאן מקום לערוך דיונים על גולשים, מי נחסם ומי עומד להחסם כולל דרך התנהלותם בפורום."
P puma141 New member 14/1/15 #27 מה????? על מי כתבתי שנחסם או לא? טוב...אין לי כח לבולשיט הזה........תחסום מראש. למה אתה לא חוסם אם "תדיר" אני עושה את זה? אח"כ-לך קיבינימט אם בא לך.
מה????? על מי כתבתי שנחסם או לא? טוב...אין לי כח לבולשיט הזה........תחסום מראש. למה אתה לא חוסם אם "תדיר" אני עושה את זה? אח"כ-לך קיבינימט אם בא לך.
P puma141 New member 14/1/15 #29 עפתי? זיקן, אולי פעם אחת הזכרתי מישהו שעף-בשמו.......אני לא עושה את זה בד"כ. בפעם הבאה אני אתן קודים אם יהיה מצב כזה...כנראה שכחתי! ואני לא עושה את עצמי בכלום!
עפתי? זיקן, אולי פעם אחת הזכרתי מישהו שעף-בשמו.......אני לא עושה את זה בד"כ. בפעם הבאה אני אתן קודים אם יהיה מצב כזה...כנראה שכחתי! ואני לא עושה את עצמי בכלום!
P puma141 New member 14/1/15 #37 אמרתי-אולי פעם אחת.... אבל כן, תביא. אם אתה מביא שני מקרים-אני אומרת לך-אמן וסותמת לעד בנדון. יש לך שני מקרים? כי אחד זכור לי לא מזמן..אתמול או שלשום. זה?
אמרתי-אולי פעם אחת.... אבל כן, תביא. אם אתה מביא שני מקרים-אני אומרת לך-אמן וסותמת לעד בנדון. יש לך שני מקרים? כי אחד זכור לי לא מזמן..אתמול או שלשום. זה?
ז זיקן New member מנהל 14/1/15 #40 תזהרי לא כדאי לך. אם בכל זאת את רוצה עלייך לעוף מרצון ל-3 ימים. הולך?
P puma141 New member 14/1/15 #41 זיקן......מה אתה רוצה? למה אני צריכה לעשות את זה? אז שלח לי למסרים. תוכיח לי שם את המילה "תדיר". לא פעם אחת! נו שלח....היום עוד!
זיקן......מה אתה רוצה? למה אני צריכה לעשות את זה? אז שלח לי למסרים. תוכיח לי שם את המילה "תדיר". לא פעם אחת! נו שלח....היום עוד!
ז זיקן New member מנהל 14/1/15 #42 כשיהיה לי זמן ואסבול משיעמום יתר אטרח לחפש. אבל זה בוא יבוא איך שאני אוהב, לפתע פתאום משום מקום.
P puma141 New member 14/1/15 #43 ה-בנננננננתי! ז"א כל ה"תדיר" שווה ל.... כי אני לא. פעם אחת אני זוכרת..כשיהיה לך משעמם סמס לי את זה...
ה-בנננננננתי! ז"א כל ה"תדיר" שווה ל.... כי אני לא. פעם אחת אני זוכרת..כשיהיה לך משעמם סמס לי את זה...
P puma141 New member 14/1/15 #47 את לא ואת לא ואת כמו..... מה טוב בי? תגיד לי משהו טוב זיקן, בבקשה...אני מתחילה לאבד את...האמון שלי בעצמי. בבקשה!!!
את לא ואת לא ואת כמו..... מה טוב בי? תגיד לי משהו טוב זיקן, בבקשה...אני מתחילה לאבד את...האמון שלי בעצמי. בבקשה!!!