כואב להתאהב............

limi1021

New member
כואב להתאהב............

הייתי במערכת יחסים 5 שנים עם אדם שלא העריך אותי, טען שהוא אוהב אותי אבל בכל פעם שמתעצבן לא היסס להכות אותי. נישארתי איתו למרות שידעתי שחייבת לברוח כאילו אהבתי את הרוע שבו. ידעתי שאסור לי להשלים עם המצב אני רק בת 25, לא נשואה ועדין יכולה ללכת. הרבה פעמים קמתי וברחתי ממנו אבל תמיד חזרתי לפינה השחורה. כל כך אומללה רציתי למות......... פגשתי במקרה ידיד מוכר, מ"פעם" הרבה לפני שחשבתי שגורלי כבר ניכתב. דיברנו, סיפרתי לו שנימצאת במערכת יחסים "שכזו" והוא סיפר לי שגם הוא נימצא עם אחת שלא מרגיש וחושב לעזוב. אדם מקסים שידע להקשיב והתחנן שאני יקום ואתחיל לחיות אחרי שהוא התחיל. הוא נתן לי את האומץ קמתי וחזרתי להורים אחרי 5 שנים שלא גרתי איתם. התאהבתי בו, בטוב שבו, בחיים שנתן בי. יצאתי להשתלמות מהעבודה, הייתי חודשיים וחצי בצפון כשחוזרת רק בסופי שבוע ישר לזרועותיו. יום אחד הוא סיפר לי שחברה שלו לשעבר ניסתה להתאבד. היא לא יכלה לשאת את המחשבה שנימצא עם אחרת ולא איתה. התחלתי לבכות ידעתי שזה תחילת סופו של האושר......... הוא חזר אליה חשבתי שהשלמתי עם זה אבל היום ראיתו אותו במקרה. כואב לי שוב ורוצה למות......... אבל הפעם זה כי אני כל כך אוהבת אותו, טעמתי מהאושר ויודעת שהוא החיים שתמיד קיוויתי. ראיתי לו בעיניים שמרגיש כמוני אז למה הוא מוכן לוותר ולהקריב את האושר שלו איתי???

עצוב...../images/Emo10.gif

לא רק כי אתם לא ביחד, אלא גם בגלל שהוא נכנע לסחיטה רגשית... אובדנות היא לא משהו שמופיע או שחולף ביום אחד... אני חושבת שברגעים כאלה את צריכה לזכור כמה כוח יש לך, את העובדה שבסוף כן קמת ועזבת את הקשר האלים שהיית בו, את העובדה שכן הצלחת ליצור משהו אחר לגמרי... יש לך תמיכה?חברות? מישהו לבכות על כתפו?

limi1021

New member
../images/Emo20.gif

תודה שאת מנסה לחזק אותי, אני אהיה בסדר רק נישברתי שוב כי במקרה ראיתי אותו במהלך הלילה. הוא המלאך שהציל אותי מעתיד "לא ברור" בכל אופן תודה....................

הטוב עוד לפניך

אולי קשה לראות את זה כרגע, אבל יש הרבה גברים שיכולים לגרום לך שוב להרגיש כמו שהאחרון נתן לך להרגיש, הכי חשוב שיצאת מהקשר ההרסני הזה ועכשיו את תתחילי להיות פתוחה להכיר אותם ולתת להם צ'אנסים. לגבי החברה שאליה הוא חזר, זה היה רעיון רע מאוד להכנע לכזאת מניפולציה. אני לא אומרת שאלו איומי סרק, אבל להכנע להם זה לא הדרך לטפל בהם. החברה שלו צריכה טיפול דחוף. היא חיה עם מישהו שנמצא איתה מתוך איוּם, וזה הרי לא יפסק שם ("אם לא נעשה עכשיו ילד אני אתאבד"). אם יש לך דרך להעביר אליו את המסר הזה זה יהיה טוב. אפילו אם אין סיכוי שתחזרו, בשבילו.

Just me2611

New member
היי...

היי לימור... כנראה שלבחור הזה יש נשמה טובה...אני יודעת מניסיון עם אחי...היו לו כמה בחורות שגם איימו להתאבד אם יעזוב אותן והוא פשוט נשאר איתן כי לא ידע מה לעשות וזה למרות שהוא לא רצה להיות איתן... שמעי, לפי דעתי את לא צריכה לוותר! אם יש ביניכם אהבה תלחמי! עד שמוצאים אהבה אמיתית עם בן זוג שאת רוצה לחלוק איתו את החיים שלך לא צריכים להרים ידיים! לפי דעתי את צריכה פשוט לשבת ולדבר איתו על כל העניין! אני לא מבינה את הגברים של היום! ובאמת שאני מדברת עם ניסיון! אחי נשאר עם החברה הקודמת שלו שנה נוספת כי הוא ריחם עליה וכל פעם שניסה להיפרד ממנה היא פצחה בזרם של דמעות! דברי איתו ותנסי להחדיר לו קצת שכל לקופסא! בתקווה שבסופו של דבר הוא יתעשת! בהצלחה...

sesame1

New member
נכון שכואב להתאהב, ולפעמים נראה כי

"אין אהבות שמחות" - אבל הלב תמיד ישאף לאהוב מישהו נוסף, להתחבר באופן אמיתי ביותר לאדם, שמי יודע? אולי כבר ממתין לך בסיבוב הבא. מבינה את הרגשתך, וחבל לי שטוב לבו של אהובך יגרום לך ולו צער וכאב .

omer73

New member
וכואב לקרוא את זה

שכבר אחרי שיצאת מהמקום הנוראי שהיית בו ומצאת בנאדם נורמלי זה מתפקשש. הבנאדם הלך לשם לא מהסיבה הנכונה, אני לא יודע אם הייתה שם סחיטה רגשית, כי זה לא שהיא איימה להתאבד, היא כבר עמדה ממש לעשות את זה, שזה בעייני מעיד על משהו עמוק (כי בנאדם שמחפש לעשות מניפולציה או תשומת לב רק מדבר, לא עושה), אבל בכל מקרה הוא לא היה צריך לחזור לשם, זו לא סיבה לחזור. אני מקווה בשבילך שהוא יתעורר מהר ויבין שהוא עושה טעות, ושתחזרו להיות ביחד

שלום

אל תתני להכותך, אסור. המנסה להכותך - אימי עליו, שתתלונני עליו במשטרה. הציעי לחבר לעבור טפול שקומי נגד אלימות, ואחריו אם יחליטו, שהשתקם ואינו מסוכן, נסי שוב.

limi1021

New member
../images/Emo24.gifאתם מקסימים עם התמיכה שלכם. ../images/Emo24.gif

הלוואי שאני אוכל לכתוב פה בפורום שאנחנו ביחד ובי הוא בחר, אבל גם אם לא אני מאמינה שיהיה רק טוב. ושוב תודה אני מאוד מעריכה את זה...............

למעלה