כואב....כמה כואב....

just yael

New member
כואב....כמה כואב....

ועוד יותר מזה הדמעות זולגות מעצמן... מחכה כבר ללילה ולכרית... ילדים מקסימים שלי, מביאים לי חיוך וצחוק ורגע אחרי...הדמעות חונקות את הגרון לא בא לי לדבר עכשיו אבל כל כך זקוקה לחיבוק חםםםםםםםםםםםםם. אפשר?

אפשר?

לאסוף אותך ב
ענק???

יעל יקרה

פעם (זה היה בחו"ל) היה עובד המחלקה שלי, לא ממש הייתי מנהלת שלו, ענין של שיטת ניהול. לא חשוב. היינו חברים. הכרתי את המשפחה שלו, הם הכירו אותי. כל פעם שהייתי צריכה חיבוק, לא גבר-אשה הייתי ניגשת אליו ומבקשת אחד כזה. הוא ידע שאני לא "כזאת" שזה בגלל המצוקה הפנימית ונתן. פה בארץ יש לי חברה. הייתי רצה אליה כל פעם שצריכה. שולחת לך אחד. חזק. חזק. את לא לבד. אפילו כאן בעולם הוירטואלי יש לך תמיכה.

רו נה

New member
יעל יקרה יקרה../images/Emo24.gif

אשה מקסימה ויקרה חיבוק חם מכל הלב

רות 2

New member
אוף זה קצת מידי חיבוק וירטואלי....

רוצה לחזק את ידיך ..רוצה לטפוך על כתפך......רוצה לתת אוזן קשבת .... פה בצ'כונה את יודעת.... יושבים בבלקון ויודעים להקשיב דרך קריאה עברת כבר משוחות לא קטנות בחייך.... צעקי..
בכי
אנכנו פה ...........

just yael

New member
ידעתי שבצ'כונה...יהיו בשבילי

יש לי אנשים חמים ואוהבים סביבי. כאלה שתמיד יקשיבו, גם כאשר צריכים לספוג את הזעקה, את הכאב, את הדילמות עוד ועוד. כאלה שיחבקו, שיגידו שאוהבים...שילטפו את הגוף והנשמה... אבל יש משהו בבית הזה, שליווה אותי בכל צעדי בדרך לזוגיות... שיש לו משמעות בשלב בו אני מתלבטת וכואבת אובדן אפשרי של הזוגיות הזו. חשבתי שאהבה...מנצחת הכל. קיוויתי לפחות. שניים, אוהבים, נהנים מדברים משותפים, מהדברים הקטנים של החיים...דומים בקצב שלהם, ובעוד כמה תכונות אופי כאלה או אחרות. אבל..כל כך שונים בנקודות משמעותיות... שעולות שוב ושוב, מפעם לפעם. כל אחד והשריטות שלו, והנקודות הכואבות שלו, שמביאות את שנינו להיות בשתי נקודות הקיצון על הסקלה בעניינים מסויימים. היום אמרתי בקול רם... שאולי הגיע הזמן לפצל את דרכינו. כמו שאמרתי...בכיתי בכי שלא פסק משך שעות, בכי זועק, בכי שבא ממקום כל כך כואב...כל כך כל כך כואב. כל כךךךךךךךך.........מזמן.....שלא חשתי כך, שלא כאבתי כך. כאב קורע, מתלבש על פרידה של לפני ארבע שנים. על יבלות שעדיין לא טופלו עד הסוף. יודעת כבר זמן מה, שצריכה ללכת לפגוש פסיכולוג, לטפל בכמה נקודות אצלי, ללא קשר לזוגיות, אבל שבאים לידי ביטוי גם שם... עוד לא יודעת לאן זה ילך. לפחות יכולה לומר, שגם אם נפרד... תהיה זו פרידה מתקנת... לא נטישה... אלא פרידה שבדו שיח ותמיכה. עוד לא אמרתי נואש...

מאדי 1

New member
יעלי

גרמת לי להזיל דמעה. תני לכאב לצאת ואחר כך תשאלי את עצמך למה את לוקחת הכל על עצמך?
את זה את צריכה לתקן
מה הן נקודות משמעותיות? נשמע כמו דברים נסיבתיים אם זה עולה מדי פעם ולא תחושה מציקה שמלווה אותך כל הזמן. אם הנסיבתיות לא תמיד קיימת, אולי נתת לזה משקל יתר? האהבה מנצחת קשיים משותפים או אסונות (שלא נדע), היא לא אמורה לנצח את האהבה שלך לעצמך
מקווה שזו אזעקת שווא ושתגלי שהשד לא כל כך נורא. אם תבוא פרידה, העיקר שתהיי שלמה. שלא תסתכלי אחורה ותכאבי את הטעות.

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

זהו. נגמר הלילה. יום חדש. תבטיחי שהיום לא תחטטי שבפצע כמו שמחטטים עם קיסם בשן כואבת רק כדי לוודא שהיא כואבת. אם כואב - אז הולכים לרופא...
פסדר?
לדרך.

just yael

New member
לא מחטטת...רק...

משוחחת עם חברים יקרים שנותנים לי לראות דברים מכיוונים שונים הוא...נמצא שם...בהקשבה אלי... בינתיים...אפשר להגיד שנרגעתי... לפחות מההסטריה הראשונית. תודה!

אומרים אהבה מגשרת

התכוונו לאהבה האמיתית והנכונה ואם לך יש אותה אז היא תשרוד לכם ובגדול! לאט לאט חמודה הכל עוד יסתדר על הצד הטוב זה בטוח!

יערית

New member
../images/Emo24.gifיעלי

קראתי את מה שכתבת לרות,כמו כולם רוצה לעודד אותך לא לומר נואש,מה גם טיפול פסיכולוגי במקביל ליחד מעולם לא הזיק רק עוזר ומחזק. אם את יודעת שחבל לפרק את הזוגיות הזו, זה הזמן לעבוד עליה על אחד בנפרד,אפשר עדיין להציל עם כתבת שישנה אהבה גדולה ודברים משותפים, אל תרימי ידיים אישה.

ophra

New member
כבר למעלה משעה עברה

מאז שראיתי את הדמעות שלך כאן על המסך ועדיין אין לי מושג מה להגיד....
אז כמו שביקשת רק שולחת
גדול ורך עפ
(אני תפקידי [אם תרצי], לנגב לך את הדמעות)

Lonely In Blue

New member
חיבוק

אל תיבכי ילדה... שירי ואל תיבכי כי לשיר מקל על הלב
Ay… ay, ay, ay Canta y no llores. Por que cantando Se alegran Cielito lindo Los corazones.
אם נדע לאהוב אז הבוקר ייעור ונשיר שיר חדש אביבי ושיכור אם נדע לאהוב תחלוף האיבה כל דרכינו שלום לילותינו שלווה ........ אם נדע לאהוב אז נכבוש מרחבים את השמש הזמן וריבוא כוכבים.
( ז'אק ברל, גירסה עברית:יעקב שבתאי ) חיבוק

למעלה