כואב, כואב, כואב......

כואב, כואב, כואב......

אחרי כמעט שבועיים שהכאבים בקושי הטרידו, התעוררתי הלילה מבועתת לגמרי.... נתקפתי בכאבים שלא ניתן לתארם!! אחרי בערך שעה וחצי - נחלשו. וחזרו שוב.... לא מוצאת הקלה בשום צורה, כ"כ כ"כ כואב ושורף שם בפנים!!!! מקווה שאצליח לעבור את הלילה בקצת רגיעה מהכאבים.....

ר ו מ י ה

New member
אוי יקרה שלי ../images/Emo201.gif

כמה איום! איך את מרגישה עכשיו? האם הכאבים פחתו? קראתי בשירשור אחר שהחלטת לעבור ניתוח, למרות שאת בודאי יודעת שאני לא "מיסיונרית של ניתוחים", אני כן חושבת שכאשר מדובר באיכות חיים הניתוח עלול להפוך להכרח. מאחלת לך שתרגישי טוב במהרה חיבוק גדול גדול

אליסהב

New member
../images/Emo24.gif

איך התעוררת הבוקר? איך את מרגישה היום? כמה שאני מבינה אותך! לי נקבע עוד שבוע ויום הניתוח ובינתיים הכאבים רק מחמירים ויצאתי מהעבודה באמצע היום.

תודה לכן...

בלילה שוב נתקפתי בהתכווצויות איומות בבטן התחתונה וכאבים בגב התחתון וברקטום, כאב שממש בלתי נסבל.... אחרי כשעה, תודה לאל, הוא פסק. ברגעים כאלה פשוט מתחשק לי לצרוח שאני פשוט לא יכולה יותר!!! אם התלבטתי לגבי הניתוח, עכשיו כבר אין לי ספקות... אליסה יקרה, מאחלת לך שתרגישי טוב ושהכאב יעבור במהרה. מקווה שהניתוח וההחלמה שאחריו יעברו בקלות.

liatsw1

New member
זוכרת את הכאבים...

בס"ד אבל ב"ה מאז הניתוח לפני שנה - איכות החיים השתפרה פלאים. פחדתי מאוד מהניתוח (שהיה שלישי במספר) ונכנסתי רק לאחר המלצה של "אין ברירה" מרופא הפריון. מאז אני על דקא (בין טיפול לטיפול) והכאבים של לפני הניתוח כבר לר קיימים היום. החיים השתנו ואני מאחלת לך שהניתוח בעז"ה יצליח ויתן לך גם כן מזור לכאבים הללו.

למעלה