כואב הלב.. עד מתי..?!

princesa4

New member
כואב הלב.. עד מתי..?!

אני כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמי . מאז שהשתחררתי עברו כבר 9 חודשים ולא ממש עשיתי עם עצמי משהו . עד עכשיו יצא לי לעבוד בכמה עבודות מזדמנות במפעלים . היחס שקיבלתי שם הייה חריף , בנות מבוגרות ולא החזקתי מעמד שם . בכל פעם שאני שוקלת ללכת לחפש עבודה , משהו עוצר בבעדי . אני חוששת מראיונות עבודה שבם ישאלו אותי מה עשיתי בכל החודשחים האלה מאז השיחרור . יש ביע רצון עז לצבור חברים . אין לי חברות בכךלל ואני מרגישה כל כך אומללה .. אין לי צורך לעבוד בשביל כסף אלא להכיר חברים . לעבוד במלצרות נראה לי זה לא בשבילי כי אני מפונקת ובשירות לקוחות אני חוששת שלא אתקבל כי כבר עברתי מבחנים לאיזה אבטחה ולא עברתי.. כל כך חשוב לי למצוא חברים וזה מקשה לי על החיים . יש לי כמה עמתים וירטואליים אבל הם לא הדבר האמיתי .. לעיתים קרובות אני בדיכאון ..אמא שלי טוענת שאני עצלנית , שאפילו בביעת אני לא מנקה .. לעבוד בתור קופאית נראה לי זה לא יילך לי , כי כמו שדאמרתי אני מחפשת עבודה עם צעירים כמו בצבא. עד היום אני מתקשה להתנתק מהצבא ..הייה לי כל כך טוב חוץ מהתפקיד עצמו שלא הראתי בו סוג של אחריות ולכן גם לא נשארתי לקבע.. אני חושבת ללכת ללמוד אבל גם זה עוצר בעדי . למה ?- כי אני מרגישה שבתיכון החמצתי את הנעורים שדם אז לא היו לי חברים והייתי חורקשת בלימודים ורק מחכה לסיים את הלימודים . השנתיים של השירות היו בשבילי כמו שנה אחת . אני רוצה לדעת שלפני שאני מתחילה ללמוד אני ממצה את עצמי ורק כשאני אהייה שלמה שמיצית את עצמי אוכל לחזור ללימודים אבל אם אני אלך ללמוד שוב אני ארגיש שאני הולכת ומזדקנת . שבמקום שאני אטוס לחו"ל , אצא לבלות עם חברים[שאין לי] . אני מגלה שאני סתם שמנה וכל זה מונע ממני לצאת מהבית , ללכת לחוף ואפילו לעזור לאמא עם הקניות כי אני מתביישת בגופי מאוד[80 ק"ג] . החלום הגדול שלי הייה לרדת במשקל , לנסות את עצמי בעולם הדוגמנות הרי אני נראית לא רע[ככה אני חושבת ] אבל חסר לי גובה 1.63 .. ראיתי את טקס מלכות יופי והתמלאתי בדמעות , אני לא פחות יפה מהם אבל לעולם לא אוכל להגשים את חלומי הגדול . מקובל עליי לא להניות דוגמנית שכן יש לי עצמות רחבות וגובה נמוך יחסית אבל כן הייתי מעוניינת להצטלם לאיזה קמפיין או לעשות בוק.. אבל מה זה שווה בלי חברות , בלי כלום .. אני אומללה .. חוץ מהספרים שאני קוראת מדי חצות אין לי חיים .. אני מרגישה תקועה שכן הד שלא ארזה אני ארגיש לא שלמה..

אופירA

New member
מנהל
נכון, באמת

אם תחכי עד שתרגישי שלמה (מה שיקרה רק אם תרזי) - באמת תעבירי את החיים בכלום. זו לא דרך נכונה לחיות. את צריכה ללמוד לעשות גם דברים לא מושלמים, ולשאוף לעשות דברים טובים יותר בהמשך. כלומר, כל עוד את שמנה, את צריכה למצוא ביגוד שהולם אותך, לצאת ולחפש עם הזמן דרכים לרזות, ולא לחכות שזה יקרה מאליו ולשקוע בחשיבה של: "כל עוד זה לא מושלם זה לא שווה כלום". גם לגבי העבודות שעבדת בהם - את צריכה לשנות את החשיבה שלך לחלוטין. עד עכשיו עבדת בכמה מפעלים, והתנסית במספר מקומות עבודה. זה שלא החזקת מעמד זו למידה שלך לגבי עצמך - מה את רוצה ומה טוב לך. היחס שקיבלת וההגדרות שלך להצלחה אינם עניינו של שום מעסיק - אם תחליטי שעשית והתנסית, תעבירי מסר כזה למעסיק הפוטנציאלי. אבל אם תחליטי שנכשלת ושאין לך מזל - תמשיכי להיכשל ותתקשי למצוא עבודה. כדאי לנסות מקומות עבודה חדשים, גם אם לא בטוח שתצליחי בהם, ולהתייחס להתנסות הזו כאל למידה. אם כבר למדת שמקומות מסוימים אינם טובים לך, אין טעם להתנסות בסוג כזה בשנית, משום שזה רק יפיל אותך למערכת של אכזבות. תנסי לחפש עבודה פקידותית פשוטה, ולא לפחד ממבחנים לשירות לקוחות אם את רוצה לעבוד במשרה כזו. אין שום כישלון בכך שאינך מתאימה למקום מסוים, ואם לא תנסי ותימנעי מלנסות בגלל הפחד - לא תצליחי בשום דבר. תלמדי לנסות בלי לפחד מהתוצאה ובלי להפוך את התוצאה למשהו שקובע לגבייך דברים שליליים. אם יש אנשים ביקורתיים בסביבתך, אין שום חובה לשתף אותם בחוויות שהם מתרגמים לכישלון. אל תחפשי את החברים בעבודה, אלא תחפשי עבודה שרצוי שיהיו בה כמה צעירים, וברגע שתרגישי הצלחה תוכלי להתקרב לחברת צעירים בכל מיני הזדמנויות - גם בחוגים ולא בהכרח בעבודה. העובדה שאת מחפשת רק סביבה של צעירים מגבילה אותך, מה עוד שאת חוששת מכל מיני מבחנים וכו'. תנסי כל אפשרות, גם כזו שלא נראית לך לכתחילה עדיפה (ובלבד שלא אפשרות שכבר ניסית ואינך מרגישה בה טוב), והעצמאות הכלכלית תקדם אותך הלאה שלב אחר שלב. אם רוצים להצליח בחיים, מתחילים בקטן, וממשיכים בסבלנות.

אז אולי הגיע הזמן לחשוב על העתיד שלך

ולהחליט לאן מועדות פנייך. להחליט מה את רוצה ללמוד,להחליט באיזו עבודה את כן רוצה לעבוד ולא במה את לא רוצה או לא מתאים לך, וללכת על זה. אי אפשר להיות מפונקים ולקוות שיהיה טוב... את השתחררת והגיע הזמן להחליט מה הלאה. אולי לא הכל יהיה מושלם כפי שאת רוצה אבל תזרמי עם החיים ותראי שיש סיכוי שהם אולי אפילו יביאו למקום טוב יותר אפילו ממה שציפית...

שוקלית

New member
יש אנשים שלהם צרות גדולות יותר, לדעתי, את

צריכה ללכת להתנדב במקומות כמו בית לווינשטיין או בית הלוחם ואז את תקבלי פרורפציות יותר נכונות על החיים שלך. לדעתי, אם את תתתנדבי, מניסיון אישי, את תקבלי יותר מאשר תתני.

שוקלית

New member
אני לא מבינה למה את מתכוונת, מה זאת אומרת

מה זה? מה הדברים הקשים יותר?

המסגרת הצבאית היא חממה

ואם השרות הצבאי התאים לך בחברה שלו שהכל ברור שם כי יש חוקים מאד מוגדרים תחזרי לקבע את יכולה לבקש שיבוץ אחר ממה שהיה לך בעבר אבל חברה שמתנהגת כמו בצבא תמצאי באזרחות בארגונים גדולים של מוסדות ששם החוקים ברורים כמו בתי חולים או מוסדות ממשלתיים , כי אז את מוגבלת בהתנהגות שלך ההתנדבות בבתי חולים תפגשי באנשים ובחוקים מסודרים אבל הייתי מציעה לך ללמוד , כדי להשתלב מקצועית במקום עבודה מסודר ובמקביל ללכת ללמוד מודעות ולהעלות את יכולת התקשור שלך עם החברה סביבך

למעלה