כואב אבל משעשע...

MikeER5

New member
כואב אבל משעשע...

שלום לכולם אתמול אני נוסע לי חזרה הבייתה מהמפגש, לא מהר (120 ומטה), נוסע לי בכיף ומתענג על נוף ופתאום מרגיש כאב חד ביותר מכיוון הירך שלי, כאילו תקעו לי מחט בירך. מבט קצר הספיק לי כדי לגלות דבורה תקועה לי בתוך הג'ינס, בשיא החוצפה יושבת לי דבורה על הרגל ועוקצת אותי בעודי נוסע על 100 קמ''ש! עדיין לא הצלחתי להבין איך היא לא עפה במהירות הזו... קיצר בדיעבד זה מצחיק אבל בשעת מעשה זה קצת מציק, בואו נגיד רק שטוב שהיא החליטה לעקוץ אותי ברגל ולא במקוםן אחר (ראה ארך קסדה פתוחה... שבוע טוב לכולם ורכבו בזהירות!

tygger

New member
תחשוב כמה היא הייתה |מופתום|

ככה עפה לה בלילה בזמן מנוחה קלה מיום עבודה קשה, ופתאום נכנס בה איזה אופנוען.
מאוכזבת מהפגיעה הקשה (
: "מילא להדרס ע"י אופנוע, אבל 500? למה לא איזה R1, אפילו בנדיט 600 הייתי מקבלת בהבנה, אבל ER5?!?") היא החליטה להשיב מלחמה. מילא קאוואסאקי. אם היה זה איזה ZX-6R. איזה נינג'ה ירקרק כמו שעליו נמרחה סבתא-רבא ברוריה עליה המשקף, אה סליחה השלום. לפחות אז היא יכלה לומר כי היא שברה לו את השילדה גם. אבל ER5? "תמות נפשי עם פועלים רומנים!" זעקה במחוש ניחר וקיפדה את חייה לתוך הג'ינס. מסקנה: תמיד תרכב עם ברכיים צמודות למיכל. לך תדע מה יעוף עליך.

el presidente

New member
../images/Emo6.gif

אותי עקץ פנסתר כנף לבן..בזמן שעף אליו בכביש החוף..זה נחשב?

MAX D

New member
עם ברבור לבן למעלה?

אם כן אני מכיר אותו, הוא מחפש כרגע בית חם ואוהב שיעשה לו נעים בגב

raanansh

New member
קרה לי פעמיים שטיול לפני חצי שנה

נסעתי עם החבהרה ובאזור של ניצנים התרסבקה לי דבורה לתוך הכף יד , לא ממש חוויה נעימה .

gamgamit

New member
תמיד יש יותר גרוע...

בזמן שיעור רכיבה, בעוד אני עוקבת לי בחדווה שלפני טסט אחרי המורה, אני מתחילה להרגיש שריפה לא נעימה מכיוון הרגל העליונה (והמבין יבין). עקב חוסר ניסיון וביטחון חשבתי שזה לא מתאים לעצור באמצע הכביש וכדאי מאוד להמשיך עם המורה עד מקום שבו מותר לעצור על פי חוק כדי לבחון את סיבת האש. המקום המותר על פי חוק הקרוב ביותר שהגענו אליו היה תחת אוטובוס. לשמחתי לא היתה זו שעת עומס בעיר, לצערי הסיבה שלא היתה זו שעת עומס בעיר היא שכל העיר בדיוק היתה בתחנת האוטובוס הספציפית הזו - מלאה בתלמידי תיכון וחיילים שחיכו להסעה. אבל אני - מה לעשות - עם כאבים ברגל העליונה (מי שלא הבין כבר הבין?) וחייבת לעצור את השריפה, ובלאת ברירה, לתדהמת האלפים בתחנה- עובר מולם אופנוע (זה היה מורה הנהיגה) ואחריו עוד אופנוע (זה אני) שעוצר בחדות מולם, קופץ ממנו (לא לפני שאותתי ווידאתי שהרגלית מורדת כראוי) בהיסטריה איזה שהוא רוכב (שלא עבר זמן רב עד שהבינו שהרוכב הוא למעשה רוכבת...) מורידה את המכנסיים תוך זעקות קרב מתוך הקסדה. תוצאות הקרב? לא פחות מ-----7-----עקיצות (זה אכן סיפור אמיתי), קהל מרוצה ואגו פגוע קשה מאוד, שרק לאחרונה התאושש דיו כדי לספר על הטראומה... אז נכנסה בך דבורה אחרי מפגש הפורום במאה קמ"ש? נו, והתפשטת????

Pumi

New member
לי זה קרה עם צירעה, ומתחת לחולצה

בזמן טיול בצפון עם חבר. איכשהו הצליחה להידחף מתחת למעיל ומתחת לחולצה, והתחילה לעקוץ אותי תוך כדי רכיבה מספר פעמים. למזלי לא הייתי אלגרי. שלושה ימים אחרי זה הייתי חולה.

SEXLOVER27

New member
../images/Emo122.gif אוווצ' זה כאב !!!!!

אני זוכר שיום אחד חזרתי מרכיבה בת 200 ק"מ לפחות -- בעודי חושב על ה
שמחכה כבר לאוכל שלו, או משהו כזה-- אני נכנס מהכביש הראשי אל הכביש הפנימי של המושב בו אני גר -- פותח את המישקף בניסיון לאוורר את
המתוקות (חחח YEP) בדיוק בפתיחת המשקףףף באה משום מקום אוחד
של דבורה קיצר שהורדתי את הקסדה ניראתי כמו אחרי קרב עם מייק טייסון(מתאגרף מיטולוגי) חחחחחחחחחחחח... שייט אני ניזכר בזה זה כאב ונפוח שבוע :( ***** סוף חוויה מעצבנת *******

R750-Girl

New member
לי קרה גם כן

בפעם היחידה שהתעצלתי ללבוש מעיל, בדיוק ביד, בוריד של המזרק. כאב אימים. לפחות היה לי תרוץ למה האזור אדום

Skiddie

New member
קרה לי גם פעם אחת...

באופן בלתי מוסבר בעליל הצלחתי לחטוף עקיצה כואבת לחלק הפנימי של הירך (אאוץ'!!!). אחר כך חזרתי את כל הדרך מאיזור אשדוד-אשקלון עם רגל ימין בולטת החוצה כך שהיא לא תיגע במיכל הדלק כי זה כאב... לא כיף.

למעלה