כואב אבל אמיתי....

simond

New member
כואב אבל אמיתי....

מעת בואי לזה העולם, לא רוותה נפשי נחת... צבט ליבי מכאב נורא ,האימא שאת דיכדוכי נפשה לא ידעה מנוח את פני היכתה במלוא כוחה ,וכעלי הושענא רבה הייתי לחבטות לה לא היה לי מגן ומחסה מנחת כעסה .... רבות בכיתי על מרירות מזלי ... אלמדהו כך ליהיות רופא טוב.עצלן ובטלן הוא,אמרה כשרחמי אבי היו עלי בלילות הייתי בוכה ומתמרמר עד שברחתי וישנתי במקלט הבית ומרוב בילבול גם את לימודי לא הבנתי ....ונכשלתי בכול וכאילו לא די בביתי ,צדוני זאבי הרחוב ,וראו בי שה תמים .... וככה הייתי לבשר תאוותם, ...איפה היית אמא ברגעי הכאב והשפל של ילד קטן וככה איבדתי את ילדותי ...הלכה לה ולא תשוב אף פעם לא שאלתי,לעולם לא הירהרתי,.... איך ולמה,היכיצד קרה הגרוע מכול לילד קטן עמוק שם בעימקי הדעת הייתה חבויה הידיעה... מעת נפתח הצוהר, פרצה המהומה ...וצפה הידיעה מאותה ילדות אבודה וכאובה למה אמא ,למה....הרי יכולת לתת קצת חמלה .... עכשיו כמשוגע אחשב בעיני יושבי תבל אמא....אין לי חבר ורע סלחתי לך אמא ....עלי למעלה עם אבא ... לפחות שם למעלה בקשי רחמים עלי בפני יושב המרומים .... עכשיו אקבץ כמה פרוטות לטיפול נפשי כדי שאולי ירחם הרופא ויטפל בי

גרא.

New member
simond,אכן כן,מאד אמיתי,כואב ומייסר ללא הרף.

מה שעובר עלייך,הוא מנת חלקם של ילדים רבים,הסובלים מהתעללות ,הזנחה,חוסר הבנה וידע של הורים בחינוך,לרוב הורים שעברו בעצמם התעללויות בילדותם שלהם.אין בכך נחמה,אלא הבנה השתתפות ואמפטיה לסבל שאתה עובר,שאפשר מעט להפחיתו על ידי טיפול נפשי.אלא שזה,משום מה בושש לבוא,ולא ברור לי מדוע.רופא או מטפל,פסיכיאטר או פסיכולוג,אינם צריכים לרחם עליך, זוהי זכותך הבסיסית לקבל את הטיפול הנפשי שאתה כל כך מייחל אליו.והוא מתעכב,מדוע?

simond

New member
מכוון שמרשרשים למטפל הטוב אין בכיסי....

ולכן למתמחה צעיר נשלחתי מחוסר ברירה ..... ולטיפול יום הועברתי עכב היתפרצויות שלי

simond

New member
ואומר לו מה?

הוא ישלח אותי לתחנה לבריאות הנפש בחזרה הוא לא ייתן לי כסף לטיפול פרטי

גרא.

New member
simond,כתוב לו על התלאות שאתה עובר בדרכך לקבל

טיפול הולם ומקצועי לבעיותיך.כתוב לו שאינך זוכה להרגשתך לקבל את הטיפול הטוב בגלל שאין לך כסף.ספר לו על הבעיות והקשיים שחווית בימי נעוריך,בקצרה כמובן.ושאל אותו בדיוק מה ששאלת כאן.בקש ממנו לעזור לך אם הוא יכול.יתכן שהוא ישלח אותך חזרה לתחנה לבריאות הנפש לקבל טיפול אצל מתמחה צעירה,יתכן שהוא ירצה להכנס לעובי הקורה.נסה,מה יש לך כבר להפסיד?

סימונד היקר המשורר המוכשר ../images/Emo201.gif

כל כך כואב לקרוא אותך יקירי...
קבל
ועוד
ורק תתחזק... ממני, אור

simond

New member
תודה לך....השירים נכתבים ...

כשכואב בנשמה.... כותב הלב ומתאר דיכדוכה של נפש מהו מדם טוהר ליבי נכתב ....הכאב ומדמעות נפשי נרשם ....צערי ביקשה נפשי מחסה ....ואף לא בריח אחד נפתח אולי חלון וצריח ...ולא שעו לתחינתה... כול רואיה יבוזו לה בצערה.... כשבר כלי ישימוה...ומימרחק יראוה אמרתי היש אחד שכאחד האדם ישמיני אולי ירחם ויחוס כי ....... הרי בצלמו של האל הינני איכה ישבה בדד נפשי....ולא מצאה מנוח ישבנו ביחד ,אני נפשי עם לבבי ורוחי ...וראש הממשלה הרי הוא מוחי היקר ...לדעת מה לעשות ותאמר הנפש ....עד כאן קפץ לו הלב ....כולי שותת דם ובנוסך רוחי אמרה...נפלה הרוח אני....מבולבל ,.... ואז קפץ ראש הממשלה ,המוח .... רעיון ניצנץ בי ....אולי ישנה עוד דרך הלוואי לא ניתבדה זו הפעם...ענו לב נפש

simond

New member
אלומת האור....

מי יקח שירי? היביט בהן בן אנוש היחושו עוברי אורח בריח כאב נפשי.... שאלי נא וראי אם ישאל איש עלי הייתן שלום לי ההולך על שתיים כרוח עובר וברק יעברו ..ואני אינני לטפוני כוכבי מעל...חייכו לי בשעת צער שאי נא אלומת אור עיניך וראי היש או נישאר עוד חבר על מיצחנו יאמרו זהו הקין והינה האות אחותי ...שאי שלום ,ועיניך למרום כי אנו באנו את חושך דאבון הלב לגרש ידידך ....סימון

סימון יקר ומרגש

אני אשמח אם תוציא לאור את שיריך... אתה יכול לפנות להוצאות לאור ולבקש את שירותיהן בעריכת התוכן (בדיוק לזה אני מנסה להתקבל לעבודה). אל תחשוב ישר שלא יקבלו אותם (את השירים). אני חושבת שהם מאד מעניינים...

simond

New member
אלומת האור ...

ערבה לי מאד מילת חן היוצאת מפיך היש לך מיספר של עורכי הספר שאולי יכניסו שירי בהם ויוציאו מרשרשים מהם ?

לצערי אני לא מכירה עורכי ספרים

אבל ראיתי שגרא נתן לך עצה טובה
ואתה יכול לפתוח בלוג גם פה, בתפוז, כמו שאני עשיתי (אם תציץ בחתימה שלי)

גרא.

New member
simond,אם באמתחתך,שירים נוספים,וחשקה נפשך

לפרסמם,כנס לאתר המצ"ב,שם תוכל לפרסם בשמך המלא,את שתרצה,ללא תשלום,ועם סכוי של ממש שאנשים יקראו אותם,ויגיבו אליהם.

simond

New member
ליבי ירנן מרוב גיל ...

על ששירי היוצאים מהלב נכנסו אל ליבך מר גרא הנכבד באדם לפחות זה נישאר בי ....עת גנבו חורשי בליעל נכסי נפשי ועתה זה הוא השיר שכוכבי מעל יאזינו בעת ישכבו אדם וחווה מעת מהצער שירי ינצננו.... ידידך האוהב סימון

למעלה