כואבת לי הרגל!!! שאלות...

כואבת לי הרגל!!! שאלות...

שלום רב בחודש אוקטובר 2002 התחלתי להתאמן בריצה והגעתי לכ 30 דקות ריצה ברצף כמה פעמים בשבוע, בהדרכת תוכנית ממאמן כושר. התאמנתי כחודשיים ואז עשיתי מנוחה של כחודש ושוב חזרתי להתאמן לקראת גיבוש שנערך במרץ השנה ורצתי כמה קילומטרים. בגיבוש שעבר עליי בקלות פיסית יחסית עברנו מרחקים גדולים של מעל עשרה קילומטרים (לא יודע מספר מדויק) לאחר הגיבוש הפסקתי להתאמן כליל. במשך כל התקופה הזאת לא כאבה לי ולו פעם אחת כף הרגל. לפחות כחודשיים לאחר הגיבוש ביקשתי לחזור להתאמן, אך כאב הופיע אך ורק בכף רגלי הימנית. הפסקתי להתאמן כליל והרגשתי הקלה. כשחזרתי להתאמן שוב הופיע הכאב. מדובר בכאב בכף רגל ימנית בלבד, שהופיע לפתע לאחר הרבה זמן של אי פעילות גופנית דבר התמוהה בעיני. יש לציין שהפרופיל הצבאי שלי הוא 97, וזאת כמובן לאחר בדיקת רופא בלשכת הגיוס. למישהו יש רעיון מה קורה פה? צילום כף הרגל תועיל למישהו? תודה מראש

raul2108

New member
תגובה לכואב לי הרגל

לפני הכל הייתי ממליץ לפנות לאורטופד. צילום כף הרגל יכול לשלול או לאשר רק פגיעה ברקמת העצם. דלקת לא ניתן לאתר בצילום. מעניין איזה איזור בכף הרגל כואב לך. נסה להיות ספציפי ומדוייק בקשר למקום הפגיעה.

raul2108

New member
תגובה לכאב בעקב

לפי מה שאה מתאר מדובר על דורבן אבל רק אורטופד יכול לאבחן אנא פנה לאורטופד בהצלחה

למעלה