דווקא נראה לי שכן מספיק שג'ייק אומר לך "ילד, יומן" אתה כמו ילד טוב שולף ומתחיל לכתוב
X xvxxvx New member 21/3/13 #53 דווקא נראה לי שכן מספיק שג'ייק אומר לך "ילד, יומן" אתה כמו ילד טוב שולף ומתחיל לכתוב
י ילד רע ומר New member 21/3/13 #74 רציתי להזמין אותך לצימר כי ראיתי שאת ממש חמה על העניין אבל מחכה לך הפתעה אנאלית בלתי רגילה. רוצה? בג'אקוזי, לא סתם במיטה. בג'אקוזי! רוצה? אה? א6ה? אה? אני טובה! אני טובה! בלה בלה בלה.
רציתי להזמין אותך לצימר כי ראיתי שאת ממש חמה על העניין אבל מחכה לך הפתעה אנאלית בלתי רגילה. רוצה? בג'אקוזי, לא סתם במיטה. בג'אקוזי! רוצה? אה? א6ה? אה? אני טובה! אני טובה! בלה בלה בלה.
W wish2 New member 21/3/13 #76 אני רוצה שתסביר למה כל פעם שאתה כותב לי הודעה אנאלית. אתה כותב עם שגיאות מקלדת. ה6 הזה באמצע. ברח לי בגלל הלהט להרוס לי את הבתולים האנאלים? או ששוב אתה מתעסק עם עצמך כשהמכופף בסידורים?
אני רוצה שתסביר למה כל פעם שאתה כותב לי הודעה אנאלית. אתה כותב עם שגיאות מקלדת. ה6 הזה באמצע. ברח לי בגלל הלהט להרוס לי את הבתולים האנאלים? או ששוב אתה מתעסק עם עצמך כשהמכופף בסידורים?
D dojee New member 21/3/13 #43 מאוכל תעשייתי אי אפשר לקבל זיהום כי הוא עשוי מחמרים כימיים קוטלי חיידקים