כואבבבבבב

זואילי

New member
כואבבבבבב../images/Emo122.gif

אז הנה גם אני מקטרת, כנראה נפל גם עלי איזה וירוס בטן ששמעתי שמשתולל.
או שגלים הדבקת אותי עם החיבוקים והנישוקים, או שנדבקתי מהכלבלב של חברה שלי (הייתכן?? בהחלט נישנשתי את הגור על אף בעיות המעיים שלו) ומאתמול, בעיקר בלילה אני סובלת מקילקולון קיבתי שלא נתן לי לישון. כמובן שלא הלכתי לעבודה, רק לשירותים, ובלי שום סופודקס הצלחתי לשטח את הבטן הדואבת ולהדביקה לגב. אז כדי להצליח להירדם בחמש לפנות בוקר לקחתי איזה משהו לבטן, ועכשיו ניקרתי אורז ותה שומר. כמה מבאס להרגיש כאבי בטן שכאלה אחרי זמן כ"כ ארוך של שקט. וזה בכלל לא קשור לאנדו'! אויייייי. לא מתאים לי בכלל!

תרגישי טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

הדבר הכי מבאס זה להרגיש את דפיקות הכאב האלה אחרי תקופה של קצת נורמאליות
תרגיישי טוב יקרה

galim29

New member
../images/Emo10.gif מסכנה שלי../images/Emo7.gif

בגלל זה לא הראיית סימן חיים מאתמול בלילה.. אם היית עונה לי אז לא היית חוטפת וירוס....
אני ממש מקווה שלא אני הדבקתי אותך נשמתי.. אני עדיין עם הבטן דבוקה וכואבת
..... אם לא תאכלי כמנוי המבורגר אחרי שבוע שילשולים, אז יש סיכוי שזה יעבור לך תוך יומיים. רק תשתי..... המון מים וכל מה שאת יכולה אחרת תתייבשי

לוואנדר

New member
שפנפנה אחת../images/Emo201.gif

חמודה שלי, איך תתרוצצי היום?היתכן ? ממוש שלי תרגישי טוב, מומלץ לשלשולים: קולה+ בננות. אוהבת לוואנדר

אוי בובה ../images/Emo201.gif

ואני עוד מתלוננת לך מאתמול ולא אמרת לי כלום? קילקולון זה אכן מבאס! שולחת לך

זואילי

New member
עדיין כואב../images/Emo10.gif

אמנם כבר כלום לא יוצא כי אין מה לצאת, אבל הכאב לא עוזב. זה כנראה היום הכי עמוס כדורים שהיה לי בארבעת החודשים האחרונים,(טוב, הניתוח לא נחשב כי שם היו חייבים למסטל קשות). אין לי אלא להאשים את הקיץ. נראה איך אני אקום בבוקר. כל כך משעמם להרגיש רע!

זואילי

New member
נראה לי תיק עכשיו כל הנסיעה הזאת עד אלייך.

יש לי גם הרבה ספות בבית+ אצל ההורים. שלא לדבר על מיטות. ומזגנים.

lee E

New member
טוב גם אצלי יש מזגן...

וגם סנאים..ורקונים..וציקדות.

תרגישי טוב- מה נשמע? כתבתי לך במסר

אתמול אני לא הייתי בעבודה. כתבתי לך במסר. איי, איזה יום נוראי היה. כאב ראש איום ונורא. לקחתי 2 אדוויל ורק היום בבוקר חזרתי לעצמי. משהו נוראי.

זואילי

New member
מיכל ודינוש

גם היום נשארתי בבית בגלל כאבים עמומים בבטן. אז על הבוקר לקחתי משהו, ואז פתאום האנדו נעלב, אז היה לי גם כאב גב, אבל עמדתי בזה בגבורה, ובלי תוספת ארקוקסיה זה עבר. עכשיו אני מרגישה רק רעב... אז מיד אלך להכין לי סיר קינואה. נראה לי שמחר כבר באמת יהיה בסדר ואחזור לעבודה.

לוואנדר

New member
שפנפנה שלי,

עוד יום בבית, טוב מקווה שאת נחה היטב ומתחזקת החלמה מהירה לאהובתי לוואנדר

אוי לא זוזו

תרגישי טוב מותק ותנוחי הרבה הרבה
ובשביל שהקלקול ייעצר הנה כמה
שמעתי שזה עוצר. רפואה שלמה.

מישמש33

New member
היי מתוקונת

לא הייתי פה כמה ימים וזה מה שמצפה לי בהודעות שאת כאובה ודואבת ? מקווה שהיום את מרגישה טוב יותר שאת נחה כמו שצריך ודואגת לעצמך שולחת מלאן

ר ו מ י ה

New member
יש כאבים אחרי האנדו??? ../images/Emo67.gif

תרגישי טוב יקרה
מקווה שנהנת עד בלי די מסיר הקינואה.

זואילי

New member
תודה לכל הדואגות לשלומי ../images/Emo140.gif

חזרתי לעבודה, הבטן הסתדרה, הקינואה עושה את שלו, ירדו להם 2 ק"ג והאנדו נבהל ממני וברח. תודה על העידוד והאהבה, שנדע ימים שקטים.

למעלה