כה קרוב...

כה קרוב...

כה קרוב עם זאת כה רחוק וזה מושלם לעיתים כאשר קו החוף מתרחק מן הים והחמה משלחת ידה ללטף את השקט לחבק את הדממה עם עת ערב תחצה היא קו של זהב ברוח כחומר מפלחת יסורים עד עת שקיעת יומה סופה להתחדש למען אהבה עד החשיכה הים נרגע גם השמש נחה מחר יבוא איחוד מחודש... מחר תעלה התקווה ויום נוסף יחל מחדש ענבל

luckdragon

New member
אכן מילים יקרות הן לך נערתי

מילים מלאות תקווה,נושבות הן ברוח שקטה. רוח של ים,שלפני כן היתה סוערת. מחייך למראה האור העדין של השמש.

shuk

New member
לנסיכה המחכה

לכל נסיך לכל נסיך יש שושנה נסתרת על כוכב שושנה בודדה המצפה לו לנסיך שיחזור ממסעותיו שושנה עם ארבעה חוחים בלבד להתגונן בפני כל הרוע העולם לכל נסיך יש שושנה נסתרת על כוכב לכל נסיך ישנו שועל שועל בודד וזר שועל המבקש לצור קשרים עם שיבלים כעין זהב שועל נרדף חסר יחוד שמעניק אוצר `` אין לראות אלא בלב בלבד כי החשוב נסתר`` לכל נסיך ישנה כבשה שגרה בתיבה כבשה שיתכן ובאישון לילה קר תגיח חרש ממקומה וללא הבן מה נזק היא גורמת היא תכלה בנגיסה את השושנה לכל נסיך ישנו איום איום ושמו כבשה בכל אחד מאיתנו מצוי נסיך קטן נסיך חבוי עם כבשה ושושנה שלא עונה על שאלות כי הדיבור- מקור אי הבנה בכל אדם חבוי עמוק נסיך נסיך קטן

הנסיך הקטן...

יפה השיר שכבת למרות שלא הבנתי הקשרו לשיר שלי כנראה זה איזה מסר שרצית להעביר והבנתי... אך שכחת דבר אחד מאוד מאוד חשוב הנסיך הקטן לא יכל לחיות בעולם הגשמי הוא היה חייב למות בכדי לחיות בעולם שבו הוא מאמין ואותו הוא אוהב ועם השושנה או בלעדיה הכוכבים בשמיים מקבלים משמעות חדשה - פעם דמעות הם ופעם צלילי פעמונים כצחוק פעוטות ולך מוסר השכל מסתתר בשורות אלה... האם תבין ?!

shuk

New member
למי שאת

קשה לי לכתוב הערב אני אחרי טיפול תודה על ההתיחסות אם כי לא הבנתי הרבה

ממש חבל איש יקר

אולי תתן לזה מבט שוב מחר... אני מניחה כי זה עונה גם על שאלתך - אם אין אני לי מי לי ? ותשובה חבויה גם בעצם השאלה... אני מבינה שאתה חלש היום תתחזק שוב מחר יודע... ``מחר תזרח השמש ויום חדש יאיר`` ואני יודעת שזאת אולי חוצפה אבל בוחרת בחיוך ענק בשבילך :) שולחת קרן של אור חמה מליבי אליך

תודה לך יקר שלי :)

המבין לליבי גם מבלי שאומר מילה ותמיד שומר לי חיוך שמביא את הטוהר אל ליבי איש יקר - תודה !

*קסנדרה

New member
מלאך יקרה :)

מלאך יקרה נו שוב, את כאן ורוח קלילה מעלה חיוך על דל שפתותי. את אכן לעתים כה קרובה ויחד עם זאת כה רחוקה, אבל קרבתנו אל קו החוף, מרגשת אותנו כל פעם מחדש. אוהבת את כתיבתך כתמיד קסנדרה

קסי יקרה שלי :)

אני מאושרת שמעלה אני חיוך על שפתותיך אליך תמיד קרובה שומרת מרחוק... ומרגישה מתי את זקוקה למילה (אפילו אחת קטנה) אך חוששת אני יקירה להטרידך במכתבים שכן כה רבים המחפשים בקירבתך עכשיו אני מודה לך על כל מילה ומילה ענבל

*קסנדרה

New member
מלאכית שלי :)

מלאכית יקרה אני מרגישה את המלאך השומר שלי.... ואוי, כמה שאשמח לקבל ממך מכתב יותר מכל דבר אחר ישמח אותי, מכתבך קסנדרה

Just Me

New member
מלאך שלי.....באמת שלי!!

וואו...אני מרגישה שעברו יובלות מאז שקראתי את שירייך הנפלאים.... שיר נהדר... כמו כל השירים שלך אוהבת מאד.... מחכה כבר ללונה פארק!!! זיפידו דאדי! :) ממני

אוהבת אותך...

תודה תודה מתוקה שלי ובקרוב... לא נותר הרבה זמן :) אוהבת אותך יותר מחברה - מתחילת העולם אל סופו ושוב בחזרה הרגשת נשיקה ? :) zip-a-dee-doo-dah zip-a-dee-yeh wonderful evening wonderful day

למעלה