כה צפוי

GallaxY

New member
haha u r so cute!!

i never said not to smoke!! i just said its shitty to break the law!! And I am not some kind of alcoholic Fuckkk i mean i beraly Drink at all... jeez...

Nofale

New member
עם לא אמרת לא לעישון

למה אתה לא מעשנת ?

the movie man

New member
"מה קרה לכם חבר'ה...?"

גם אני רוצה הודעה בשירשור המטומטם הזה! בום!

GallaxY

New member
אבי, בקיצור

כל השרשור הזה מלמד דבר אחד... פעם הבאה תשרשר כאלה הודעות (כה צפוי...) לפורום "סמים קלים" בעד ונגד, ולא לפורום טראנס פסיכודלי. אני בטוחה ששם יקבלו וידונו עליהם בזרועות פתוחות. מההתחלה הקישור הזה היה לא קשור לחיים.

SpoilleR

New member
גלקסי בקיצור..

באירוע הזה הופיעו אמני טראנס ככה שיש קשר. קראתי את כל ההודעות שכתבת בשרשור הזה ולא הבנתי מה הנקודה שלך בדיוק.. מה את מנסה להוכיח מה את מנסה לאמר? את אבי אני מצליח להבין בכל הקשור ללגיליזציה אבל מה הנקודה שלך??

GallaxY

New member
אני אסביר...

זה התחיל בכך שאבי הביא את הקישור, והם התחילו להתלונן שהמשטרה זונות וכו'... אני הסברתי שהמשטרה עושה עבודה טובה, ושזה החוק ככה ושאין מה לעשות, ומי שלא מתאים לו שייסע לאמסטרדם שם זה חוקי ויעשן את הנשמה שלו החוצה... ואז באה התווכחות על לגיליזציה, שאני אישית מתנגדת לה, ובכלליות אני מתנגדת לסמים... אח"כ התווכחתי עוד עם ארטיום שאמר לי ש 300 אלף אנשים מעשנים, אז הסברתי לו שיחסית ל6 מיליון 800 אלף זה מיעוט, ולכן החוק לא צריך להיות מאושר בגלל אותם 6 מיליון ו-500 אלף שחיים פה ולא מעשנים סמים. ואז התחילו להגיד שאני מזיינת בשכל וכו' וכו' ושאני לא מבינה כי לא ניסיתי סמים (לא חושבת שצריך לנסות סמים בשביל להבין היגיון פשוט, ובכלליות זה רע) עוד משהו לא ברור? אני חושבת שהסברתי את עצמי די טוב...

goaguy

New member
טוב דיי

חלאס נימאסתם. מה כול פעם מישהוא פה רב עים מישהוא אחר בוא ניקרא לפורום --> פורום ריבים דיי חלאס כבר לא נהיה מעניין פה. עזבו שניכם,שניכם קשים בראש הוא חייב לרשום אחרון ואת לא תוותרי גם חייבת לירשום וחוזר חלילה . דיי

SpoilleR

New member
יש לי שאלה אליך..

בן אדם בן 21 בדיוק סיים את הצבא כולו מאושר מהחיים יושב עם חברים שלו לחגוג את השחרור והוא מעשן ג'וינט.. בא שוטר (בשם החוק כמובן) לוקח ממנו את הג'וינט ובאותה הזדמנות לוקח אותו לתחנת משטרה כדי שיפתחו לו תיק.. לא נראה לך קצת מוגזם לקבל את הכתם השחור הזה בגלל עשב...?

GallaxY

New member
למה מוגזם ?

מה לעשות שזה נחשב לפשע?! אני קבעתי את החוק שאתם באים אליי בטענות ?!

Nofale

New member
כי

סמים זה רע !!!! והיא לא צריכה לנסות כי היא יודעת שזה חראאאאאאא

Spiritus

New member
נו באמת

אני חייב לנסות כל דבר לפני שאני שולל? יש מספיק מחקרים מעמיקים, סטיסטיקות וכיוצא בזה שניתן להפיק מהם מידע. נסיון אישי במקרה הזה לא הכרחי כדי לחוות דעה.

אל תגיד שאתה רציני

האם אתה שולל או מתנגד לדבר ע"פי מידע שלא ראית בעיניך?

GallaxY

New member
כמו שאמרתי

פעם הבאה לפורום "סמים קלים בעד ונגד" יום טוב לכולם...

למעלה