כה צפוי

ak123

New member
זה מצחיק

במקום להיות בכבישים ולהגן על אנשים, הם באים בכמויות לאירוע מחאה לגיטימי ועוצרים אנשים שלא פגעו באף אחד וסה"כ עישנו משו בקטנה. כול הכבוד למשטרת ישראל.

GallaxY

New member
Come on....

"Sah akol ishnu masheu" What r u like normal? they broke the law.... the whole point of that day was to b against drugsss the ones who were smoking are so "hasrei takt" they shouldn't have done that... The police did a great job.

ak123

New member
המשטרה

עשתה אחלה עבודה במסגרת החוק. וכן, מי שעישן דווקא באירוע המחאה הוא באמת חסר טאקט כי הוא בטוח ידע שלמשטרה יש זכות במסגרת החוק לעצור אותו ולסגור את האירוע, אבל זה לא אומר שהוא עשה משהו רע. במקרה הזה, כמו בהרבה מקרים רבים, החוק לא צודק.

GallaxY

New member
Maybe the law isn't right

But its still the law and ppl should respect it as long as they live here... dont like it? go live in Netherlands....

ak123

New member
I dont respect the law

Same as the law doesnt respect me. ואני אמשיך לגור פה ולהאבק בחוק(כשהגיל הנכון יגיע) רק בשביל ההנאה האישית שלי לקנות גראס טוב, במחירים נמוכים, ובלי שאנשים בכחול ורדפו אחרי. לברוח להולנד זה פתרון קל.

המטרה של היום הזה היא

לא למחות נגד הסמים אלא למחות נגד החוק שקיים נגד הסמים הקלים

GallaxY

New member
omg thats Tottaly UNTRUE

it is originally against drugs, but some ppl took advantage of this day called "Kanabis day" so they thought its an exuse to do drugs... Like i said no takt

תגיד לי הכל טוב?

אגודה לשעיפור החוק נגד סמים קלים תימחה על שימוש בסמים? איפה את חיה? היום הזה נערך בכדי לשפר את החוק הקיים ולא למחות נגד שימוש בסמים בכלל

Nofale

New member
תשמע

אני לא חושב שמתאים למדינה במצב העכשוי ה"לגליזציה" איך שלא כותבים את זה יש בעיות אחרות שצריכים לפתור לפני אבל אלוהים לא יעניש את השוטרים עם יורידו קצת פרופיל

ak123

New member
כשמריחואנה עצמה

מכניסה לאירגוני הטרור כ1.5 מיליארד דולר בשנה צריך לעשות ליגליזציה ומהר.

GallaxY

New member
Kannabis to Terrorists?!

i dont think so... Cockain and crack maybe but not marihuana

ak123

New member
?

אבל הבאתי לך עובדה ואת אומרת שלא אז אין לי כבר מה לעשות בנושא

GallaxY

New member
i just said what i think

if you want to talk about so called facts , show me the facts so i can also learn from them

ak123

New member
המ

"האירועים בחודשים האחרונים מלמדים כי ללוחמי היחידות המובחרות מצפה משימה לא פשוטה. רק בשנה האחרונה תפסו לוחמי מג"ב רמון לאורך הגבול יותר מ-80 רובי קלצ'ניקוב, עשרות אקדחים וטונות של מריחואנה." טונות של מריחואנה רק נתפסים בפועל, כול מה שמוזרם לארץ מוערך במאות טונות של מריחואנה, היישר מהגבול.

xofer

New member
בסך הכל היה סבבה בת"א עם BLT

נראה לי יותר קטן משנה שעברה, המוזיקה הפסיקה כמה פעמים אבל וואלה בסדר הרבה סטלנים ושאנטים הגעתי מאוחר רק ב6 כשעלה BLT.

weedgirl18

New member
../images/Emo24.gif PEACE

מי שירצה לעשן יעשן..... אני מקווה בעתיד הלא כל כך קרב שמפלגת הירוק תצליח להכניס שינויים לתוך החוקה הישראלית אבל בנתיים נחיה בפחד וחשש ונעשן לנו בשקט חח ואחלה את מעדיפה אכוהול בכייף........ שיהיה לך לבריאות אבל אף פעם אל תגידי לאנשים אחרים מה אסור לעשות... כל אחד והבחירות שלו בחיים והוא מלשם עליהם אח"כ. תשתי כמה שבא לך והשאר שיעשנו כמה שבא להם Peace&Love brothers and sisters !!!

למעלה