כהן@מושון - קליפ הבכורה

ohhh s

New member
זה הכי טוב בארץ????????????????????

וואקל מעצבן ,ליריקה של ילדים , פלואו נורא רגיל ,ביט בסיסי ולא משהו אם זה הכי טוב בארץ אז לא שמעתם כלום אנשים !!!!!

מה שהכי הדהים אותי בקליפ

זה איך הם הצליחו לפנות את הרחוב הזה (ליד בית המשפט בשוקן) ממכוניות, נדיר שמוצאים שם חניה

rockninja

New member
גדול גדול גדול

הקליפים הכי טובים של הראפ הישראלי שייכים לשב"ק, אבל זה בקלות מצטרף לעשירייה הראשונה. מה ככה חוץ מזה? הכל טוב?

שטיות

הקליפים של שבק רובן לא משהוא בכלל , יהיה פיצוץ גרוע . הקליפים של הדגים טובים, גם המוקדמים שלהם - המכונה למשל , ממש מגניב. לקוואמי יש אחלה קליפים,. אממ לא עולים לראש לי עוד קליפים מעניינים של ראפרים.

rockninja

New member
לא שטויות ולא הנעליי חיקוי החדשות האלה של קרו

-קס (יענו קרוקס) הקליפים של השב"ק מעולים, גם יהיה פיצוץ. עם כל הכוסיות שם, והבלונים, והשבקניקים לבושים בחליפות... דבר שממש כיף לראות

comer789

New member
הקליפ הוא טוב

אבל זה בכלל משנה איך הקליפ, אין מה להתעסק בענייין. הרי קליפ טוב תלוי רק בכמה כסףהשקיעו בו. מי שהשקיע קצת מחשבה ויצירתיות זה הבמאי השכיר של הקליפ. אין לזה שום קשר לאמן. קליפ לא צריך להיות העיקר. למשל במקרה הזה, השיר בכלל לא משהו(פלואו טוב אבל הם שרים על קשקוש בעיקר) אבל הושקע הרבה בקליפ כדי להזניק אותם קדימה. מה הקליפ עושה אותם אמנים טובים?

זה נשמע ממש ...

טוב! וזה מגניב שאין פזמון אבל בכל זאת בא לכם להמשיך להקשיב.... ראפרים ממש טובים , ביט מגניב (אם מישהו אמר פה שהוא פשוט הוא צודק כי הוא פשוט טוב) ולא משעמם בכלל , היתי נותן להם טייטל של הביסטי בויז הישראלים. אחלה אנשים מהיכרות אישית ואני צופה להם עתיד ורוד. לכל ההייטרים : שימו לב כל דבר שאתם פולטים ישמש נגדכם כי אם באמת באמת אין אף פגם פיצפון ביצירה (לא בקליפ ולא בשיר). לכהן מושון ווולטר : אתם תותחים תמשיכו ככה

דווקא יש פוטנציאל ללהיט

זוכרים את "גבי ודבי"? לא שמתם לב שהסטייל מאוד דומה? יש לשיר קסם מאוד (נו, ברור שהשם הזה היה עולה מתישהו) טרייב קולד קווסט-י, ולקליפ סגנון ביסטי בויז-י - הם אפילו השאילו את התנועות ידיים שלהם - אם יש לזה קהל בארץ? ימים יגידו, בכל מקרה אני בפנים.

חולוני

New member
ועכשיו הקליפ בעמוד הראשי של תפוז!

שימו לב למה שהם כתבו: "הקליפ הכי טוב שראיתם בחיים שלכם".

השיר להורדה בקובץ mp3...

הימרתי את הסרטון של הקליפ ביוטיוב לקובץ mp3... מי שרוצה להוריד: http://www.mytempdir.com/1354314

U DUN

New member
אהבתי את הקליפ, השיר עצמו קצת פחות, אבל יש

למה לצפות מהצמד הזה בעתיד.

למעלה