כהות מתחת לעיניים

shootzit

New member
כהות מתחת לעיניים

שלום, רציתי להתייעץ איתכן
יש לי כהות יחסית חזקה מתחת לעיניים, לא שקיות אלא מעין שקעים
הייתי שמחה לקבל קצת מידע על קונסילרים טובים שקיימים כיום בשוק,
חוץ מזה אם יש לכן מידע על מוצרים שיכולים להרגיע מעט את הכהות אני אשמח לשמוע..

תודה

marina4o

New member
אם יש לך שקעים אז זאת צורת העין ולכן הכהות

נוצרת כתוצאה מצל שנופל על האזור.
אני ממליצה לך לבדוק קורקטורים שאמורים לנטרל כהות ורק מעל לשים קונסילר שאמור להאיר את האזור.
לא בטוחה עד כמה זה יעזור אבל תמיד אפשר להתנסות ולהחליט לבד האם זה משפר את המצב.
קורקטורים מצוינים יש אצל בובי בראון (חנות ברמת אביב)

shootzit

New member
תודה בנות- עוד שאלה קטנטונת

קודם כל - אני לא חושבת שזה צל כי ניתן לראות בבירור שהעור עצמו בשקע הוא כהה (מטריד!)
(קראתי פעם בלאישה שלמרוח מתחת לעיניים ללילה משחה של טחורים מבהיר את הכהות - לא היה לי את האומץ לנסות
)
מה זה בדיוק קורקטור (קורקטור מלשון קורקט- לתקן?) - זה סוג של קונסילר? למריחה מתחת\מעל המייקאפ? רק בשקע או על כל העין? מעולם לא שמעתי על המוצר הזה..
בעיקרון קונסילר לא ממש עוזר למצב? ניסיתי ממש מעט סוגים עד עכשיו, ערבוב של 2 צבעים של קונסילרים מאיל מקיאג אבל לא ממש הייתי מרוצה מהם ועוד כמה חברות שלא ממש עזרו
חשבתי לנסות משהו במאק אבל אני חוששת שאצא מאוכזבת שוב

תודה רבה על העזרה

marina4o

New member
תפקיד של קורקטור הוא לנטרל את הכהות ולא

להבהיר את האזור. כלומר אם כהות שלך מאוד כהה ובעלת תת גוון כחול אז קורקטור ורדרד אמור לנטרל את הכהות ולעזור בזה. בדרך כלל מעליו מניחים בנוסף קונסילר
מורחים אותו מעל מייקאפ (או בכלל בלי) רק בשקע ומתחת לעין, איפה שיש את הכהות. אני ממליצה קודם כל להתנסות בו ולראות הבדל של לפני/אחרי. יכול להיות דרך אגב שבמאק תמצאי קונסילרים שכן יתאימו לך. פשוט תבקשי הדגמה עלייך לפני שאת רוכשת משהו...

משחה נגד טחורים, לא מבהירה את הכהויות

אלא מורידה נפיחות... כך שאצלך לא זה הפיתרון.

yulka303

New member
כמו שמרינה כתבה לך, זה מבנה..

ואצלי זה בדיוק ככה גם, הפתרון - הקורקטור של בובי בראון. מדהים מדהים מדהים!! ישר רואים שינוי!

למעלה