כדי שלא ישעמם לכם

BRANGELINA

New member
כדי שלא ישעמם לכם

בגלל שאתם מצביעים כל היום במצעדים אני חושבת שראיתי את זה במקום מסויים ברחבי האינטרנט.. לא גנבתי! אז כדי שנדע באמת כמה מטורפים חברי הפורום , שתפו אותנו: מה יש לכם בארנק?

BRANGELINA

New member
אני אתחיל:

זה הארנק שלי..קניתי אותו בהולנד אממ יש לי בתוכו מלא דברים כרטיס של הקופת חולים כסף כרטיסית אוטובוס כרטיס של התזונאית שלי היה פעם כרטיס של הפורום שמירב הביאה באיזה מפגש..עד שבן דודה שלי החליט להרוס אותו.. ודבר שבחיים לא חשבתי שהוא עדיין באנרק שלי...הכרטיס שלי ממהופעה בצוותא..חחחח וזהו..

I מ י ר ב I

New member
אצלי../images/Emo13.gif

כרטיס אשראי כרטיס קופת חולים כרטיס מתנה לקסטרו ת.ז כסף ממש שמעמם.חחח

ady18

Well-known member
אין לי ארנק../images/Emo6.gif

אצלי הכול בתיק\כיס:)

daniel ben ari

New member
פוי../images/Emo6.gif

אני שומרת המון מזכרות מהופעות\הצגות\סרטים אז יש רשימה ארוכה
ת.ז פנקס חיסונים (נו כי אחרת זה יאבד תמיד) מלא תמונות פספוטר ועם חברים כרטיס ביקור של מוזס, עד העצם ואנטר כרטיס ביקור של אבא 4 כרטיסיות 475 (מתוכן 3 ריקות
) כרטיס דיפ שעד היום לא הבנתי מה הוא תורם כרטיס תלמיד, שגם לגביו לא הבנתי מה התרומה הצגות: הצגה של חברה שלי (אודיטוריום כפר סבא),הלהקה (הבימה), בן בהפתעה (צוותא), בנות (צוותא), עקיצה טבעית (צוותא), שלושה בחצי דירה (מוזיאון ת"א). סרטים: הצעיף הצבעוני, מישהו לרוץ איתו, הארי פוטר ומסדר עוף החול (ראיתי באילת!), ספידרמן3, הבועה, סרט חתונה, מבול של צרות, משפחת סימפסון, הארי פוטר ומסדר עוף החול (כן, שוב), הסודות, מדוזות, למראית עין (טלי שרון
), כפרה. הופעות: סולג'ה (לבונטין 7), קרן פלס (צוותא), קאמל קומדי קלאב, קרן פלס (טבעון) כרטיסי טיסה
: הלוך וחזור ישראל-איה נאפה כרטיס רכבת ת"א ללב המפרץ להופעה של קרן צמיד מהתנועה קבלה על סנדלי שורש
2 מכתבים מחברות כרטיס ווליום כינרת כרטיס רוק עצמאות 06(!!) זהו
מעייף, לא מעניין, ועושה סדר באנרק

LEEkm

New member
הווו...

שתי כרטיסיות אוטובוס משומשות, אחת חצי ריקה כרטיס חבר בחנות חיות, כרטיס הנחה לחנות "חשמל 15", כרטיס חבר של השומר הצעיר, כרטיס חבר בקופי בין + כרטיסיית ניקוב של קופי בין, שני כרטיסים להקרנה של רוקי, תמונה של אמא שלי, תמונה של החברה הכי טובה שלי, שתי תמונות של קרן ומיה.

Koala Girl

New member
מוזר לחפור בארנק....

ת.ז כרטיס אשראי כרטיס קופת חולים כרטיס של העבודה כרטיס אוטובוס טלכרט (חחחח קיבלתי אותו בבקו"ם...למה הוא עדיין בארנק? אמ..) 012 CARD - אין לי מושג מה עושים איתו כרטיס אדי תוי קניה פלסטר פתק עם הקוד עובד שלי תמונה של הארנבון שלי
מטלית לחות (גם מהבקו"ם...מה יהיה?) כרטיס של rebar כרטיס ביקור של הוטרינר שלי חתיכת נייר עם תרנגולת (זה
) מפתח של התא בעבודה הרבה 10 אגורות...

אז ככה:

200 שקל (נכון לעכשיו) 3 "שנקלים" כרטיס צילום כרטיס כספומט כרטיס אשראי GIFT CARD השל פוקס תעודת זהות כרטיסיית 10+1 של טאוור רקורדס כרטיסיה כרטיס ביקור של הנגר שאצלו הזמנתי ארון כרטיס ביקור של זהזה מנוי לסיפריית וידאו פתק שמישהו כתב לי (אין לי מושג מי) כרטיס ביקור של אבגד כרטיס ביקור של גרפיקאית כרטיס ביקור של דיאטן קבלה על שיעורי פיתוח קול כרטיס ביקור של הרופאת עיניים שלי כרטיס מההופעה של נועם פנחסוב בחיפה. כרטיסיית 9+1 בארקפה. כרטיס ביקור של בהונות כרטיס ביקור של מורה לגיטרה. כרטיס ביקור של נהג מונית ישראלי בלונדון (ללא יודעת למה אני שומרת את זה). כרטיס ביקור של מלון לכלבים (בשביל הכלבה שלי כשאנחנו בחו"ל). כרטיס ביקור של מפעל לשוקולד שהייתי בו במלחמה כרטיס ביקור של מכוון פסנתרים כרטיס ביקור של הספר שלי כרטיסי ביקור של אבא שלי כרטיס מהופעה של רותם אבוהב וענת מגן שבו מכתב שבכיתה ד' כתבתי לליאת אחירון והיא ענתה לי כרטיס מהופעה של קרן בקמלוט בפורים שנה שעבה. דוגמית של בושם שחילקו בבית קפה 4 חתימות של קרן חתימה של נינט שמישהו הביא לי למרות שאני לא סובלת אותה חתימה של ענת מגן שבו חתימה של גליה חי (כפרעליה) חתימה של אמיר פיי גוטמן חתימה של שי אביבי חתימה של פאבלו רוזנברג חתימה של איה כורם חתימה של אריק ברמן חתימה של רונה קינן חתימה של אודי שמחון חתימה של רותם אבוהב חתימה של מירי מסיקה חתימה של עדי כהן חתימה של דיןדין אביב

BRANGELINA

New member
נראלי שכתבתי ארנק לא תיק

איפה דחפת את כל הדברים האלה?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!

ה 22

New member
וואלה, באמת הזדמנות לעשות סדר...../images/Emo70.gif../images/Emo187.gif

כרטיס אשראי
(כמובן)
כרטיס חבר 'הסתדרות המורים' - (חברה, להרגע אני בנאדם
)
דוגמית של הבושם שלי
אויי, זה מצחיק!!..אבל למען ה' מה זה עושה פה
פתק שהמהנל כתב לי כדי שאני אכניס תלמיד לכיתה אחרי שטיפל בו..
(?!)
תמונת פספורט
תעודת זהות
קבלות של כל מיני חנויות, אוטובוסים.. .
צ'ק שאני צריכה לפרוע
62 ש"ח ועשרים אגורות.
"נשמת כל חי"- תפילה כזאת.
"ברכת המזון"
עוד איזה 'קמע' לשמירה ולהצלחה
כרטיס ביקור של המורה נהיגה
כרטיס ביקור של חברה-רפלקסולוגית.
והיו לי בארנק הקודם עוד מאה אלף כרטיסי ביקור ועכשיו הם בגניזה. (הגיע הזמן!
) חיים יפים, ביי

ה 22

New member
אה... ואגב, ../images/Emo26.gif

טוב שרשמת מה יש בארנק ולא מה יש בתיק. כי - מה שיש שם זה פשוט הזוי.

אני../images/Emo9.gif

7 וחצי שקלים, 150 ש"ח לשיעור נהיגה שיש לי עוד מעט, 80 ש"ח בשטרות תעודת זהות תמונות פספורט שלי כרטיס חבר בקולנוע 'לב' כרטיס מגנטי של קופת חולים 14 קבלות של נסיעות באוטובוסים כרטיס (אחרי שחותכים ממנו חלק) לסרט 'כפרה' בקניון הזהב (מה-31.1) 3 קבלות (לא היה לי כוח לבדוק מאיזה חנויות)

einat3012

New member
אצלי יש

2 עדכונים מהכספומט קבלה על תמונות משנת תחת"ח ת"ז כרטיס ביקור של קפה הורקנוס כרטיס חונך פר"ח כרטיס צילום 50 שקל תמונה תעודת סטודנט כספומט ויזה ויזת סטודנט כרטיסית הרצאות כרטיס קופ"ח 2 כרטיסיות דן 2 כרטיסיות אגד

khvh5

New member
XDDD

מתי הספיקו להמציא/תפור/לייצר ארנקים כאלה ענקיים?! לי יש רק.. כסף כרטיסיית אוטובוס וזיכוי לסרט משנה קודמת XD

nderfulסW

New member
מממ...

- 2 כרטיסיות אוטובוס. - בוחן בצרפתית 98!!
- סיכות לשיער. - כרטיס קופ"ח - כרטיס של קרוסל - כרטיס של היינס - קבלה מפול אנד בר כפית גלידה(?? מה זה עושה שם?) ומין הסתם... כסף :)

למעלה